Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
E500 Üstündeki 8600M GS

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> E500 Üstündeki 8600M GS Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Eşref_37

12 Şubat 2008; 17:47:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ekran kartının diger notebooklardaki aynı kartlara göre bu kadar düşük performans göstermesinin bence 2 sebebi var birincisi özeliklerinin baya kısılmış olması 2 side drivar sürümü cünki vista puanına bakarsanız masa üstünde 3.5 iş gücünde 4.5 arada bu kadar fark olması normal deil lg nin sitesinde verilen drivarlarda eski sürüm üstelik diger lg ler icin olan 8600 drivarlarıda bize olmuyor bunların hepsi bizim ekran kartının özeliklerinin kısıldıgını gösteriyor bunuda gecelin verdikleri drivarda aslında kartın tanıtımında pek cok eskik var güncel bir drivar yayınlarlarsa ekran kartının aldıgı puanların degişcegne inanıyorum ben zaten bu drivar meselesine kafayı yiyorum LG ninn servisini aradım akılı adam bana lge.com da güncel drivar var diyo ha ......... neyse kısaca kartın özelikleri diger 8600 lere göre biraz kısık ama bu kadar düşük puan almasıda bıraz drıvardan kaynaklanıyor bilginize

Eşref_37

12 Şubat 2008; 17:54:36 

Hata sunuda belirtiyim başka hiç bir 8600M GS drivarı bzim ekran kartına olmu bu cok garip degilmi digfer leptop markalarında böyle bişey yok indiryosun bi 8600M Gs Drivarı oluyo bu garip degilmi sizce de

V2

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 17:58:10 

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us burdan indirebilirsin.

3Dmark 2006 ile test ettin mi kartı ? Vistanın verdiği sonuçlar açıkcası bana güven vermiyor.

Challenge everythinG

Toshiba A200 1VL
ertekin

12 Şubat 2008; 22:18:55 

Arkadaşım lg nin kendi sitesindeki ekran kartı sürümü forceware 100. bişiler yani baya eski ben sana kendi kullandigim forceware 169.09 sürümünü uploadlıyorum e500 up22t ile sorunsuz çalıştı.puan farkına bakamadım çünkü xp ye geçtim.Eski driverını uninstall et notebooku yeniden başlat gönderdigim dosyanın setup programını başlat(aygıt bulundu gibi mesajları iptal de geç)kurulum bitince gene yeniden başlat bu kadar.(Not: Driver Windows XP 32-Bit Edition içindir.)
LİNK: http://rapid-share.com/files/91285179/NVIDIA_Graphics.rar.html (rapid-share arasındaki - kaldırın)

casper_7

14 Şubat 2008; 10:31:00 

quote:

Orjinalden alıntı: ertekin

Arkadaşım lg nin kendi sitesindeki ekran kartı sürümü forceware 100. bişiler yani baya eski ben sana kendi kullandigim forceware 169.09 sürümünü uploadlıyorum e500 up22t ile sorunsuz çalıştı.puan farkına bakamadım çünkü xp ye geçtim.Eski driverını uninstall et notebooku yeniden başlat gönderdigim dosyanın setup programını başlat(aygıt bulundu gibi mesajları iptal de geç)kurulum bitince gene yeniden başlat bu kadar.(Not: Driver Windows XP 32-Bit Edition içindir.)
LİNK: http://rapid-share.com/files/91285179/NVIDIA_Graphics.rar.html (rapid-share arasındaki - kaldırın)

arkadaslar aranızda bunu yapan varmı?
kardesı bırde bu daha ayrıltılı olarak anlatırmısıın..eyw.

casper_7

14 Şubat 2008; 10:41:59 

YA BIRDE BİZ NERDEN KALDIRCAN O ESKI SURUMUNU?

ertekin

14 Şubat 2008; 14:24:57 

quote:

Orjinalden alıntı: casper_7

program ekle kaldırdan kalkıyor olmalı.Driverıda direk içindeki setup programından başlat kur bu kadar.(Not: Eğer setuptan yüklenmezse Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerden donanım sekmesine gel oradan aygıt yöneticisine tıkla oran zaten sürücüyü kaldırınca ekran kartı sarı ünlem işareti ile yanar 2 kere tıklayıp sürücü yüklemeye gir oradan sürücümü ben seçeceğim de nvidia klasörünü göster yeter.Gene sürücü kurulur.)

casper_7

14 Şubat 2008; 17:41:01 

quote:

Orjinalden alıntı: ertekin

quote:

Orjinalden alıntı: casper_7

program ekle kaldırdan kalkıyor olmalı.Driverıda direk içindeki setup programından başlat kur bu kadar.(Not: Eğer setuptan yüklenmezse Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklerden donanım sekmesine gel oradan aygıt yöneticisine tıkla oran zaten sürücüyü kaldırınca ekran kartı sarı ünlem işareti ile yanar 2 kere tıklayıp sürücü yüklemeye gir oradan sürücümü ben seçeceğim de nvidia klasörünü göster yeter.Gene sürücü kurulur.)

ii gzl eyw da bunun adı ne yani neyi kaldırcaz nvidia driver yazıyor onumu ve ayrıca kardes bu verdıgn calışırmı şimdi pc yenı alır almaz bozmayalım..

Eşref_37

15 Şubat 2008; 13:30:14 

eline saglıkn kardeş saol bende 1 kaçtane buldum bıraz degerlendirip hangi daha iyi ona bakacam hlada araştırıyoru :-) sago emegne saglık

OTTO VON BISMARCK

15 Şubat 2008; 13:44:06 

Sonuçları merakla bekliyoruz beyler.

Buarada DRIVER CLEANER PRO isminde bir program var.Bu program ile denetim masasında program ekle/kaldır bölümünde gözükmeyen ama arka planda çalışan driver eklentilerini de sağlıklı bir şekilde kaldırabiliyorsunuz.

Şuan okuldan yazıyorum ve bu yüzden rapid'den upload yapıp koyamıyorum.MEB ne yazık ki rapid'i engelliyor.Nette bir aratın bakın.

2) ACER 4315 : Intel Celeron®M 540 1.86 Ghz * 14.1" WXGA CrystalBrite LCD 1280x800 * Intel® GMA X3100 Maks. 358MB * HI-LEVEL 2 GB (1+1) DDR2-533 PC4200 RAM * 80GB WD SATA HDD
AIR TIES RT-102 * PHILIPS SNB5600 * PHILIPS 400 GB 3.5" HDD * CANON S5 IS
Eşref_37

16 Şubat 2008; 13:12:54 

d rivar gercekten güzel sorunsuz calısıyo ama bi derdim yine var fifa 2008 tam sutu cekiyosun kleye gitigi anda makina tekliyo bu Ekran kartı drivarıyla alakası yok da ne den bunu yapıyo fifa nootebooklarda bunu yapıyo falan diyolar bide bazı oyunlarda 1280x800 cözünürlügü olmuyo mesala fifada o zaman görüntü cok bulanık oluyo bununda cözümü varmı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

casper_7

16 Şubat 2008; 13:39:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Eşref_37

d rivar gercekten güzel sorunsuz calısıyo ama bi derdim yine var fifa 2008 tam sutu cekiyosun kleye gitigi anda makina tekliyo bu Ekran kartı drivarıyla alakası yok da ne den bunu yapıyo fifa nootebooklarda bunu yapıyo falan diyolar bide bazı oyunlarda 1280x800 cözünürlügü olmuyo mesala fifada o zaman görüntü cok bulanık oluyo bununda cözümü varmı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

arkadasım elınde notebook masa ustu degıl bende denedım arada sırada donuyor..

Eşref_37

18 Şubat 2008; 9:39:33 

her ne olursa olsun 2008 sistem gereksinimleri ne ki ne yanı benin p4 1.8 1 gb ram 128 atı 9550 de donmöayıpata benim leptopta doncan leptop benim masaüstüne en az 3 4 basar ne şekilde sınarsan sına bunun donanım gücüyle alakası yok tamamen yazılımsal[:o

WebEX