Performans testlerini bul bi yerden ve performanslı olanı tercih et
Aşağıda tıklanabilir vaziyetteki link doğrudan Q6600 araştırma,muhakeme,mukayese ve münazara platformuna bağlıdır.Mümkün mertebe sık sık ziyaret ediniz.GÜNCEL:Q9300 ile mukayese eklendi (05/02/08) http://forum.donanimhaber.com/m_20172035/tm.htm
32mb olan yeni seri yani 7200.11 serisi.Performans olarak falan 16mb olandan çok daha iyidir.Stok durumuna bakacak olursan zaten 16mb cache li olan artık stokta yok ve bir daha da gireceğini sanmam.Eski fiyattan kalmış öyle listede.Yeni seri varken alınacak bişey değil zaten.
16mb ön bellekli olan BARRACUDA serisinden. O nedenle pahalı
16mb olan barracuda peki bu ne? 7200.11 yazıyor dikkat ettiyseniz. Şuanda satalar arasında totalde en hızlı 3.disk konumunda (teorik olarak) Hem 500gb 7200.10 modelinden(16mb cache li olan) hem de 410AS' tan daha hızlı, aynı serinin 750gb lık modelinden ise biraz daha yavaş. Fiyatıda uygun görünüyor.
Sitede eski fiyattan kalmış diyorum dikkate alınacak bişey değil.Almak isteseniz de bulunur mu belli olmaz.7200.11 serisi bişey alın bu saatten sonra sıfır alacaksanız.
16mb olana "10.000 RPM SATA'DAN ÜSTÜN PERFORMANS " demiş...
Bende var 3 tane aynı diskten dediğim gibi hdtach dan 67mb civarı alıyor.32mb cache li 7200.11 ler 87 civarı alıyor.Hangisi daha iyi belli değil mi?
Bunun yanında bide sessizse tadından yenmez
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
bende var bu hdd den.hd-tune de yazmada ve okumada avaraj 90mb/sec alıyor.sıcaklıkda 28 derecenin üstünde görmedim.bendeki seagate 160 gb likden çok daha sessiz.fiyatını hak eden bir ürün.tavisye ederim.
ben 2 adet aldim daha takmadim asus p5b deluxe anakartim var bunları raid yapip kullanmayi planliyorum bence uygun gibi gözüküyorlar :) sizce nasil olur ?