Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
956.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ST çılgınlığının son noktası ve eksik kalan parça stoklara zamansız girince ve üründe 10 numara olunca dayanamdım aldım ama aybaşında ödemesini yapabileceğim ancak :) Arkadaşımın bu konuda kolaylık sağladı sağolsun. Vitez topuzu abartısız en az 350-500 gr ağırlında. Orjinal ford aksesuar parçası ve alüminyum kromajlı. Gerçek deri kaplı ve kırmızı aydınlatmalı. Resimler herşeyi anlatıyor.

Bana göre Ford Aksesuar donanımları arasında, aracın havasını değiştirmek isteyen mutlaka bu parçayla başlamalı. Ben bu ürünü 3-4 yıldır biliyorum görüyordum ebayda filan. Ama bu kadarda kaliteli olacağını düşünmemiştim açıkcası. Montajını henüz yapamadım. Belki yaptırmam lazım. Ama evde 8.5-12 volt arasında çalıştırdım. Bu aralıkta konsolun dimmer ayarı ile kontrol edilebilir nitelikte olduğunu söyleyebilirim.

Allah gönlümden geçen tüm modifiyeleri yapmayı nasip etti çok şükür. Allah herkeze nasip etsin inşallah.

Ford Focus II (Makyajlı Kasa)

• ilk yorum benden mehmet.mercan bey...cok güzl olmus iç kısım biraz canlılıgını yitirmiş ama st cılgınlıgı ile güzl olmus güle güle kullanın...o vites topuzundan bende düşünüyorm yardımcı olursanız sevinirim...

• Arkadaşlar 1.6 115 HP düz vites sedan kullanıcıları şehir dışı 100 km'de ne kadar yakıt tüketiminiz var hız olarak 110 km'yi geçmediğiniz ve günlük kullanım şartlarında.Ayrıca şehir içi trafikteki tüketimiz nasıl?İlk yıl bakımını yetkili serviste kaç liraya yaptırdınız?Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.mercan

ST çılgınlığının son noktası ve eksik kalan parça stoklara zamansız girince ve üründe 10 numara olunca dayanamdım aldım ama aybaşında ödemesini yapabileceğim ancak :) Arkadaşımın bu konuda kolaylık sağladı sağolsun. Vitez topuzu abartısız en az 350-500 gr ağırlında. Orjinal ford aksesuar parçası ve alüminyum kromajlı. Gerçek deri kaplı ve kırmızı aydınlatmalı. Resimler herşeyi anlatıyor.

Bana göre Ford Aksesuar donanımları arasında, aracın havasını değiştirmek isteyen mutlaka bu parçayla başlamalı. Ben bu ürünü 3-4 yıldır biliyorum görüyordum ebayda filan. Ama bu kadarda kaliteli olacağını düşünmemiştim açıkcası. Montajını henüz yapamadım. Belki yaptırmam lazım. Ama evde 8.5-12 volt arasında çalıştırdım. Bu aralıkta konsolun dimmer ayarı ile kontrol edilebilir nitelikte olduğunu söyleyebilirim.

Allah gönlümden geçen tüm modifiyeleri yapmayı nasip etti çok şükür. Allah herkeze nasip etsin inşallah.

Selam.. Araçta çok güzel duracağı kesin.. Hayırlısı olsun.. Nereden temin edebiliriz ve fiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz
    İyi Günler

• ışıklı vites topuzu gerçekten güzelmiş bide düşünsenize takılı olduğu vites sayısı örneğin yanıp sönüyormuş
  • @fatihk01,
    Teşekkürler. Resimlerde öye görünüyor. Orjnalini aratmayacak kadar değişti. Gri olan orjinal kaplama kötü diye kaplatmadım açıkcası. Sadece tarzı değştirdim. RS'de sabit ve bazı özel donanımlı ST'lerde opsiyonel olarak geliyor. Aksesuar donanımı gibi.

@RGoksad,
    Teşekkürler. Özelden mesaj atarsanız yardımcı olurum. Otosan fiyatlarının yarı fiyatına temin edilebiliyor. Ben İstanbul'dan orjinal yedek parça ithalatı yapan bir arkadaşımdan temin ettim. Araç üzerinde güzel oldu. Resimleri sonraki mesajımda paylaşmış olacağım.

maestro_34,
    Teşekkürler, dediğin gibi hareket sensörlü olanıda mevcut. Ama o djital ekranlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 11 Ocak 2011; 6:23:27 >

• Aydınlatmalı Vitez topuzunun uygulama sonrası resimleri. İç donanım olarak yapılacaklar tamamıyla bitti diyebiliriz. Fazlası gereksiz ve apaçi işler olur. Orjinal aksesuarlarla oldukça yeterli bir iç ortam oluştu çok şükür.

• gerçekten güzel olmuş yalnız bana itafen attığınız mesajdaki dijital ekranlıya da bayılmadım değil, o da çok yakışır bence
  • Teşekkürler. Am dijital olan vites topuzu güzel ama benim tarzım değil.
  • benim2009 comfortta kol dayama yok çok büyük rahatlık bana göre.aşağıdaki linkte bi ürün var.önerirmisiniz yada kullanan varmı?

http://www.hepsiburada.com/Liste/ford-focus-2005-2010-ozel-yapim-kol-dayama-kolcak-siyah-7116/ProductDetails.aspx?productId=otelf7116&categoryId=260649#Yorumlar
  • arkadaşım ben servisde taktırdım amsterm marka 150 tl hemde kendileri takıyolar garantili...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

benim2009 comfortta kol dayama yok çok büyük rahatlık bana göre.aşağıdaki linkte bi ürün var.önerirmisiniz yada kullanan varmı?

http://www.hepsiburada.com/Liste/ford-focus-2005-2010-ozel-yapim-kol-dayama-kolcak-siyah-7116/ProductDetails.aspx?productId=otelf7116&categoryId=260649#Yorumlar

Fiyat uygun. Bu markayı taktıranlarda memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.mercan

Aydınlatmalı Vitez topuzunun uygulama sonrası resimleri. İç donanım olarak yapılacaklar tamamıyla bitti diyebiliriz. Fazlası gereksiz ve apaçi işler olur. Orjinal aksesuarlarla oldukça yeterli bir iç ortam oluştu çok şükür.

mehmet bey fiyatını ögrenebilirmiyiz bu vites topuzunun...

• Merhabalar,

205-55-r16 boyutlu lastiklerinize, şehiriçi ve şehirdışı kullanım için kaç psi hava basıyorsunuz?
  • gerçektende muhteşem olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

Merhabalar,

205-55-r16 boyutlu lastiklerinize, şehiriçi ve şehirdışı kullanım için kaç psi hava basıyorsunuz?

Kapı direğinin oradaki etikette yazan değerlerin dışına çıkmayın derim. Soğuk lastik basıncı değerleridir orada yazanlar.
  • arkadaşlar dizel focus kullanıcılarına birşey soracağım
    ortalama yakıtı sıfırlayıp kontağı çevirdikten sonra 4 km çok aşırı trafikte yol alıp motor ısınmasına yakın stop ettiğinizde ortlama yakıt göstergeniz kaç lt gösterir.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • 7 litre oluyor gördüklerim.
  • slm herkese adım emre ford focus 2008 aracım var birde sorunum var aracım cd çalarında sorun var phone diye bir yazı çıkıyo ve radyo ve cd çalar hiç bir şekilde çalışmıyo bana yardımcı olabilecek birileir varmı acaba şimdisen teşk
  • mehmet.mercan bey mrb.

Bu işlemleri ne kadara mal ettiniz ?

Birde bu 3kollu direksiyona c.c. uygulanabiliyor mu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.