Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Kim demiş hız yapmak kötüdür diye!

Az önce farketmediğim bir radarın önünden 195km ile geçtim; polis o esnada yola arkası dönük şekilde telefonla görüşürken ağır ağır yola doğru dönüyordu, 195 değil 180 le geçseydim geriye dönmüş ve beni görmüş olacaktı

• değil, 230 - 240 da değil.

ama ölümcül olduğu kesin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus_smmm

Focus 3 hakkında bir gelişme oldu mu, aşağı yukarı belli mi dizayn ?

Daha ses çıkmadı..Pusu da bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Diesel Partikul Filter demek...

Daha önceden yoktu sanırım.Yeni focuslara konulan bir özellik mi bu?
  • emisyon normları sıkılaştıkça daha çok filitre takarlar

bakımı ve arıza durumunda kullanma maliyetini yükselten bir parça. 90 lıklarda yok. hani kimileri diyor ya neden 90 109 aynı tüketiyor o parçaların bu konuda rolü var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özer...

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Diesel Partikul Filter demek...

Daha önceden yoktu sanırım.Yeni focuslara konulan bir özellik mi bu?

Evet yoktu,yeni gelmeye başlamış.

İyi mi olmuş kötü mü olmuş Türkiye şartları için,tartışılır tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Et ben cevaplarım

Yeter bu kadar geyik,esmerceden hala videolar bekliyoruz

Film yıldızı olmak istemiyorum

Bahane bunlar

• önerim şuan Discovery tv'yi izlemeniz..

Turbo adlı program var...Bilginize.
  • Bizim focusların fren balataları ortalama kaç kmde değişiyor bilginiz var mı arkadaşlar?
  • Aslında yer seçimi konusu biraz tartışmalı bence, araç hareket halinde iken stop etmesini önleyecek bir mekanizma var sanıyorum, yoksa yolcu tarafında oturan bir biri yanlışlıkla arabayı stop edebilir.

Ford Focus II (Makyajlı Kasa)
  • Aracın üzerindeki motorcraft marka balatalar 30 binde kontrol edilip normal şartlarda 45 bin bakımında değiştiriliyor. Ancak balatalar kullanıma göre farklı km. lerde bitebilir ve değiştirilmesi gerekebilir.Benim 45 binde değişmişti şimdi 80 de değiştireceğim.

quote:

Bizim focusların fren balataları ortalama kaç kmde değişiyor bilginiz var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk307

Aslında yer seçimi konusu biraz tartışmalı bence, araç hareket halinde iken stop etmesini önleyecek bir mekanizma var sanıyorum, yoksa yolcu tarafında oturan bir biri yanlışlıkla arabayı stop edebilir.

Eee sende birdaha basar çalıştırırsın

Bende oldu...Döndürdüm çalıştı
  • Arkadaşlar bugün hb tdci titanium x paket için 43950 fiyat verdiler ellerindede beyaz ve gri renk var bayrama kadar almak istiyorum bi focus birazda zarf attım başka bayilerden değişik fiyatlar söyledim biraz daha indirim yapmalarını istedim yarın arıcaklar sizce verdikleri fiyat nasıl?
  • quote:

Bizim focusların fren balataları ortalama kaç kmde değişiyor bilginiz var mı arkadaşlar?

Bu konuda duyumum yok ama şuan 37.000km deyim ve bir o kadar daha gidecek gibi görünüyorlar,tabi sıkışık trafik,dur kalk gibi sorunlarım yok + çoğu zaman yavaşlayacağım zamanı önceden kestirir,motor freni ve en son yumuşak bir frenle hızımı azaltırım
  • quote:

quote:

Bu konuda duyumum yok ama şuan 37.000km deyim ve bir o kadar daha gidecek gibi görünüyorlar,tabi sıkışık trafik,dur kalk gibi sorunlarım yok + çoğu zaman yavaşlayacağım zamanı önceden kestirir,motor freni ve en son yumuşak bir frenle hızımı azaltırım

Ben de birşey yoktur diye düşünüyordum ancak ben İzmitteyken focusa bakım yapılmış özel bir serviste,ön balataların durumu içler acısı olduğundan değiştirilmiş.

Araç sürekli İstanbul trafiğinde kullanılıyor.

• Tabi genç arkadaşların kullanım stili de balataların ömrünü direkt etkiliyor

Bu arada Focus un arka koltuk altlarına ve bagaj içlerine keçe koydum,bu yazıyı bitirince sağ arka çamurluk içini de dolduracağım
  • bende şimdi bunu soracaktım...durum nasıl diye???

Çamurluk derken?? Dıştan mı? içten mi? nasıl yani
  • ARKADAŞLAR MERHABA...BEN BİR KONUDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM..UZUN SÜREDİR 2.EL ARABA ARIYORDUM ANCAK MAALESEF TEMİZ BİR ARABA BULAMADIM..SONUNDA SIFIR ALABİLME KARARINA VARMAK ÜZEREYİM..BULUNDUĞUM ŞEHİRDEKİ FORD PLAZASINA GİTTİĞİMDE FOCUS TDCİ MODELLER HAKKINDA BİLGİ ALDIM..ŞU ANKİ TREND DİZEL MODELLERİNDE 90 BG MOTOR ÇIKIYORMUŞ , 110 BG ÇIKMIYORMUŞ...BU 90 BG LİK FOCUS SİZCE NASIL , MEMNUN KALIR MIYIM..AYRICA SIFIR OLARAK DA DİĞER SEÇENEK ASTRA CDTİ ENJOY MODELİ...FİKİRLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?
  • Harbidende öyle olmuş yaw ...Ford'a bak sen....

Astra enjoy'un donanımı Trendx den iyiyse neden olmasın ??
  • quote:

Tabi genç arkadaşların kullanım stili de balataların ömrünü direkt etkiliyor

Valla bilmem artık bu konuda yorum yapmayacağım
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.