Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung s850 topluluğu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Samsung s850 topluluğu Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tolga86

19 Temmuz 2008; 22:06:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bende s850 almak istiyorum ama hiç bi yerde bulamıyorum. s85 de bu kadar iyi özelliklere sahip değilmiş. peki ne alabilirm max 230 liraya??

Abit Fp-in9
Pd805 2.66@3.8ghz(3.20 günlük) boşta 33, orthos 53 stok fan
2*1gb a-data viesta extreme 8oomhz
Palit 7600gs sonic 630/1600(pencil mode:)
Coolermaster extreme power5oow
Logitech X-530+creative audigy value
tolga86

22 Temmuz 2008; 1:33:36 

yokmu hiç fikri olan acaba

Abit Fp-in9
Pd805 2.66@3.8ghz(3.20 günlük) boşta 33, orthos 53 stok fan
2*1gb a-data viesta extreme 8oomhz
Palit 7600gs sonic 630/1600(pencil mode:)
Coolermaster extreme power5oow
Logitech X-530+creative audigy value
tanreall

26 Temmuz 2008; 4:10:43 

Arkadaşlar biri S850 satan biryer söylesin direk alayım . İzmir deyim. Online olarak da alabilirim kredi kartım ile. Aradım taradım bulamadım. Satan biryer aranıyorrrrrrrr yardımcı olun şu kardeşinize bizde team e girelim :(

" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler."
"Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ...
Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
kad_kad

26 Temmuz 2008; 14:51:59 

ben de alıcakdım bulamadım .

yerine s760 aldım ...bu makinede güzel.
2 pilandaki model bu derim s850 alamassanız .
199 ytl

--samsung s760 & s860 kullanıcırı buraya--
aware86

8 Ağustos 2008; 17:40:02 

Arkadaşlar ilgisi ve bilgisi olan biri varsa s850 bulunan bir yeri veya buna benzer ürünü önerebilir mi?

drgladius

Sisteme Gözat

8 Ağustos 2008; 18:46:37 

Valla bundan 4 ay önce çok aradım s850 ama bulamadım,sonra s85 aldım fakat sarmadı geçenlerde sattım gittigidiyorda,hatta birisi s850 satıyordu orada ancak ikinci eli bulunur artık sanırım.

And Justice For ALL.....
zeynepcel

20 Ağustos 2008; 14:49:05 

Arkadaşlar Merhaba bende yaklaşık 1 senedir s850 sahibiyim. Yanlız 5 gündür makinamın ayarları bozuldu bir türlü ayarlayamıyorum fotoğraflarımı karanlık çekiyor flash hiç yok. Otomotik ayarda bile flash ı açamadım servise götürmedim çünkü cuma günü tatile çıkıyorum eğer bana burdan yönlendirme ile yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

malcolmx_1985

18 Eylül 2008; 2:02:10 

selam dostlar samsung DSLR GX20 yi inceledinizmi.bende s850 kullanıcısıyım ve tam profesyonel bir makina istemeyenlere şidddetle tavsiye ediyorum.s850 ile çektiğim makro resimlerim var da bu siteye nasıl ekleyeceğim yeniyim[image][/image]

TuVNeRa

18 Eylül 2008; 7:55:22 

LCD ekranı kırılan S850 imi tamir etmek için "Yetkili" Samsung servisleri 130 YTL istediler.
Samsung Türkiye aradı. "Biz servislerin işine karışamayız" dedi.

250 YTL lik cihazın yarısı kadar para istiyorlar. Kullanıcı hatası olsa anlarım ama en küçük bir sarsıntıda ekranı kırılan bir cihazdan ne beklenir.
Daha evvel D900 cep telefonu kullanıyordum. Cebimden çıkardığımda onunda ekranı boydan boya kırılmıştım. Üstelik herhangi bir darbeye maruz kalmadı.
Bu cihazlarda Samsung kalitesiz LCD kullanıyor.

Bir daha asla Samsung almam.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
blackeyesksk
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Eylül 2008; 23:19:36 

LCd ekran koruyan plastikler var şeffaf onlardan kullansaydın ya 5-8 ytl birşey.şiddetli çarpmalara dahi dayanıklıdır..Plastik dediysem sert plastik yani 3-4 mm kalınlığında çok sağlam.
blackeyesksk
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Eylül 2008; 23:43:52 

S850 229 YTL bir yerde alayımmı sensor 1/1.8 inch görüntüsü 1/2.5 inchlere nazaran dahamı iyi.?Hadi ayrdımcı olun ötv kurbanı olmayalım.Birde ölü piksel olayı düşündürüyor beni acaba sorunlu makineye denek gelirmiyim diye..
barut1968

28 Eylül 2008; 3:22:18 

merhaba arkadaşlar benim sorunum s850 de çektigim video lar da ses in çok az çıkması önceki makinam s500 idi öyle bir sorun yoktu sizlerde kısık ses sorunu varmı yardım cı olursanız sevinirim servilik bir iş varmı yoksa normal mi

tanreall

1 Ekim 2008; 12:56:14 

quote:

Orjinalden alıntı: blackeyesksk

S850 229 YTL bir yerde alayımmı sensor 1/1.8 inch görüntüsü 1/2.5 inchlere nazaran dahamı iyi.?Hadi ayrdımcı olun ötv kurbanı olmayalım.Birde ölü piksel olayı düşündürüyor beni acaba sorunlu makineye denek gelirmiyim diye..

Samsung NV8

Arkadaşlar tüm Samsung kullananları facebook da buluşturuyoruz : Samsung kullananlar buraya !

" Gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler, yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler."
"Ben İzmir'i ve bütün İzmirlileri severim, güzel İzmir'in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim." Mustafa Kemal Atatürk ...
Sony RX88 | Acer Aspire 5715Z | LG Shine Silver | Motorola Mpx 200 Smartphone | Samsung NV8 | Apple I-pod Shuffle | Logitech V450 Nano Technology
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Samsung s850 topluluğu Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8]
Buraya git: