Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung s850 topluluğu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Samsung s850 topluluğu Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mart 2008; 7:11:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şahsen fotozeynepten aldım. 235 lira ve 1gb sd kart ile mini bi tripod veriyolar. kargo ücretsiz ve kapıda ödeme var... http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=1688

Işıklı ortam karışık fotolar:

Yetersiz ışık flaşsız karışık fotolar:

Yetersiz ışık flaşlı karışık fotolar:

Bi de gece çekimi:

-----------------------------------------------------------------------------------------------
640x480 30fps testi

800x592 20fps testi

Odaklanma olayı önemli. Diyelim yakındaki arkadaşınızı cekiyodunuz ve uzakta bişeye çevirdiniz kameranızı. O şeyin net görünmesini istiyosanız yeni bi video cekseniz ii olur...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

asr modunun yetersiz ışıkta çok etkisiz kaldığını söyleyebilirim.

akşam sönük oda ışığında bikaç örnek resim:

Normal uzaklık:

Flaşlı auto
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Flaşsız ASR

Flaşsız manuel

10-15 cm:

Flaşlı auto

Flaşsız ASR

Flaşsız manuel

Teknik ayrıntıları çekimlerinizi sorunlarınızı-çözümlerinizi paylaşır ve eksiklerimi belirtirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 12 Mart 2008; 17:15:32 >

yolg3z3r

7 Mart 2008; 14:31:59 

Kusura bakmada insanın alacağı varsada almaz bu çekimleri görünce :D Bence aleti biraz daha kurcala daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Bende de aynı makine var :D asr modunuda normal foto çekerken hiç kullanma bile. İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolg3z3r -- 7 Mart 2008; 14:32:57 >

nman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mart 2008; 14:59:13 

quote:

Orjinalden alıntı: yolg3z3r

Kusura bakmada insanın alacağı varsada almaz bu çekimleri görünce :D Bence aleti biraz daha kurcala daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Bende de aynı makine var :D asr modunuda normal foto çekerken hiç kullanma bile. İyi günler dilerim.

iyi de zaten biz satmaya çalışmıyoruz. asr modunu kullanmadığımı söyledim zaten yukarıda. ayrıca alttaki karışık fotolar bölümünde ne sorun var anlayamadım?

chiya_zagos
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Mart 2008; 15:02:35 

Paylaşımın için teşekkür ederim
nman

Sisteme Gözat

7 Mart 2008; 15:38:09 

quote:

Orjinalden alıntı: ar_tryk

Arkadaşlar makine kendi çektiği videoyu kendi lcd sinde çok güzel, kaliteli gösteriyor ama lcd monitörde baktığımda renkler koyu, ışık az görüntü kalitesiz,neden acaba? Mpeg4 ten mpeg2 ye çevirdim farketmedi. Sizde durum nasıl acaba? Kalitesiz çekse makine kendi güzel gösteremez. TV de görüntü idare eder fotoğraf makinası için iyi sayılır ama insan makinede gördüğü kadar olmasa da yakın bir görüntüyü bilgisayar lcd sinde görmek istiyor.

büyük ekranda kalitenin düşmesi normal. zaten max 800x592 çekiyo. bu çözünürlüğün üstünde elbet olcak kalite kaybı...

ar_tryk

7 Mart 2008; 18:40:10 

Arkadaşlar makine kendi çektiği videoyu kendi lcd sinde çok güzel, kaliteli gösteriyor ama lcd monitörde baktığımda renkler koyu, ışık az görüntü kalitesiz,neden acaba? Mpeg4 ten mpeg2 ye çevirdim farketmedi. Sizde durum nasıl acaba? Kalitesiz çekse makine kendi güzel gösteremez. TV de görüntü idare eder fotoğraf makinası için iyi sayılır ama insan makinede gördüğü kadar olmasa da yakın bir görüntüyü bilgisayar lcd sinde görmek istiyor.

Benim bilgisayar veya lcd ayarları mı bozuk crt monitörlerde de durum nasıl bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

yasar25

8 Mart 2008; 12:33:04 

bende aldım makineyi sonunda ama geceleri bazen kırmızı göz oluyor
birde bu makro olayını açıklayabilirmisinz arkadaşlar

nman

Sisteme Gözat

8 Mart 2008; 13:52:52 

quote:

Orjinalden alıntı: yasar25

bende aldım makineyi sonunda ama geceleri bazen kırmızı göz oluyor
birde bu makro olayını açıklayabilirmisinz arkadaşlar

autoda 10cm-80 sanırım normal makro var. manuelde daha da yakından cekebiliyosun. super macro ile. yakın cekim yani... kırmızı goz de oluyo malesef flaşla cekersen. manuel kullanıyorum genelde ben...

yasar25

8 Mart 2008; 14:28:15 

10cm derken 10 cm yakından mı çekicez zoomla mı yakınlaşıcaz çözemedim ben şu makro işini

manuel kullansam çok karışık gelicek her seferinden ayar değiştirmek zor gibi

nman

Sisteme Gözat

8 Mart 2008; 14:53:19 

quote:

Orjinalden alıntı: yasar25

10cm derken 10 cm yakından mı çekicez zoomla mı yakınlaşıcaz çözemedim ben şu makro işini

manuel kullansam çok karışık gelicek her seferinden ayar değiştirmek zor gibi

eğer titretme sorunun yoksa pde de kullanabilirsin. ama o zaman pozlama süresi 1 1/2 sn oluyo. yani en ufak titremede netlik gidiyo. makro da normal cicek resmi oldugunda 10-80 arası. mercek ile cicek oldugunda da 1-10 cm arası cekim demek oluyo. odaklanmayı ona göre ayarlıyo. zaten super macroda zoomlayamıyosun. zoomlarsan super i kullanamıyosun.makinanın cisme uzaklığına göre yani...

yasar25

8 Mart 2008; 15:14:48 

sağolasın hani yakınlaştırıyoruzda diğer taraflar bulanık oluyor odakladığımız kısım net oluyor ya onu becereedim bir türlü deli olcam

nman

Sisteme Gözat

8 Mart 2008; 16:34:47