yok daha vermedım onuda onumuzdeki ay bu ay baya kredı kartı borcum oldu kardeş ben kayserıde ogrencıyım ögrenci milleti züürt olur onumuzdekı ay baya odemem var:)ben gebzeden
burak kredi kartıyla mı aldın yaaaa peişn alsak bu 5 ytl lik yorum indirimi yansıyormu acaba pil alacağım sitede 8 ytl çanta bak istersen ben o yzüden pile çantayı aynı yerden sipariş vercem ama kartımda sorun olduğu için alamıyorum şuan internet alışverişine açık değil tekrar form doldurmam gerekiyıor
ayrıca sürpriz bi son indirim de geldi. 220 lira oldu yorum indirimi ile birlikte. 1gb sd ve tripodla birlikte. kargo da ücretsiz...
fotolar hakkında pek teknik bilgim yok ama karıştırıp kurcalayıp öğrenirim bişeler. yarın elimde olur makina. başlarım yollamaya resimleri videoları...
ayrıca sürpriz bi son indirim de geldi. 220 lira oldu yorum indirimi ile birlikte. 1gb sd ve tripodla birlikte. kargo da ücretsiz...
fotolar hakkında pek teknik bilgim yok ama karıştırıp kurcalayıp öğrenirim bişeler. yarın elimde olur makina. başlarım yollamaya resimleri videoları...
hayırlı olsun öncelikle tek yorumla mı bu indirim oldu ayrıca kapıda mı ödeyeceksin taksitle mi
kapıda ödedim. o indirim enteresan oldu . normalde yorum 5 lira. ama menüde geri geldim bi bilgimi kontrol icin. tekrar satın almaya girdim bi baktım inmiş 10 lira daha:D. dedim bana uyar.. 220 liraya 1gb sd ve mini tripoduyla geldi...
Selam arkadaşlar samsung s850 digital foto makine aldım...İçinden iki adet duracell ultra pil çıktı...Herneyse işte piller bitti biraz kullanımdan sonra...Ben makinenin yanında ANSMANN XACT 250 ŞARJ CİHAZI + 4X 2700mAH PİL aldım... Bilmek istediğim makinenin yanında gelen duracell pilleri sarj edebilirimiym...
Üzerinde yazanlar duracell ultra , AA 1.5V mx 1500 lr6 ,size aa alkaline battery yazıyor. Pilleri bu sarj makinesine taksam bir sorun olur mu ? Bir de bu sarj cihazını kullanan varsa pillerin nasıl sarj edildiğini anlarım..Yani bitince sarj cihazı kendini kapatıyor mu ?
// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
Selam arkadaşlar samsung s850 digital foto makine aldım...İçinden iki adet duracell ultra pil çıktı...Herneyse işte piller bitti biraz kullanımdan sonra...Ben makinenin yanında ANSMANN XACT 250 ŞARJ CİHAZI + 4X 2700mAH PİL aldım... Bilmek istediğim makinenin yanında gelen duracell pilleri sarj edebilirimiym...
Üzerinde yazanlar duracell ultra , AA 1.5V mx 1500 lr6 ,size aa alkaline battery yazıyor. Pilleri bu sarj makinesine taksam bir sorun olur mu ? Bir de bu sarj cihazını kullanan varsa pillerin nasıl sarj edildiğini anlarım..Yani bitince sarj cihazı kendini kapatıyor mu ?
Şarj edemezsin. Hepsiburada o şarj aletinin şarjın bittiğini bildirmediği ile ilgili bir yorum okumuştum. Oraya bir bak. Üzerinde öyle bir ışık olsaydı bu soruyu zaten sormazdın. Sanırım makinede şarj süreleri vardır. Bu süreye uyarsın. Eğer bildirmemekle kalmaz şarjı kesmezse pil zarar görebilir. Slm.