Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung s850 topluluğu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Samsung s850 topluluğu Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yasar25

20 Şubat 2008; 14:25:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: burauk

peki teşekkürler pil işinide hepsı burada.comdan sipariş verdım gp marka 2700 mh 2 pil hediyeli toplam 4 pilli güsel bi cıhaz tavsıye edrim

linkini atarmısın pilin bulamadımda

burauk

20 Şubat 2008; 14:28:11 

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=87951&productid=bd96655

yasar25

20 Şubat 2008; 14:30:35 

teşekkürler
bende bunu düşünüyorum nasıl?

yasar25

20 Şubat 2008; 14:33:07 

http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=05.010.1703.0005

http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=05.010.1703.0007

bu ikisi arasında ne fark var anlamadım

burauk

20 Şubat 2008; 14:34:31 

ürün daha elime geçmedi ama güzele benziyor kargoya vermiş hp.com belkı yarın elime ulaşir kocaelinin nersinden?

yasar25

20 Şubat 2008; 14:39:31 

umarım beğenirsin çanta siparişi verdinmi ne yaptın
ben togarın ordayım sen?

burauk

20 Şubat 2008; 14:43:35 

yok daha vermedım onuda onumuzdeki ay bu ay baya kredı kartı borcum oldu kardeş ben kayserıde ogrencıyım ögrenci milleti züürt olur onumuzdekı ay baya odemem var:)ben gebzeden

yasar25

20 Şubat 2008; 15:17:09 

burak kredi kartıyla mı aldın yaaaa peişn alsak bu 5 ytl lik yorum indirimi yansıyormu acaba
pil alacağım sitede 8 ytl çanta bak istersen ben o yzüden pile çantayı aynı yerden sipariş vercem ama kartımda sorun olduğu için alamıyorum şuan internet alışverişine açık değil tekrar form doldurmam gerekiyıor

nman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Şubat 2008; 21:41:43 

ben de sipariş ettim makinayı. http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=1688 adresinden...

ayrıca sürpriz bi son indirim de geldi. 220 lira oldu yorum indirimi ile birlikte. 1gb sd ve tripodla birlikte. kargo da ücretsiz...

fotolar hakkında pek teknik bilgim yok ama karıştırıp kurcalayıp öğrenirim bişeler. yarın elimde olur makina. başlarım yollamaya resimleri videoları...

ankdemir

20 Şubat 2008; 22:53:42 

ben de bu makineden almıştım ama o kadar çok ölü piksel çıktı ki iade ettim. Samsung güvenimi sarstı...

yasar25

21 Şubat 2008; 12:33:29 

quote:

Orjinalden alıntı: nman

ben de sipariş ettim makinayı. http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=1688 adresinden...

ayrıca sürpriz bi son indirim de geldi. 220 lira oldu yorum indirimi ile birlikte. 1gb sd ve tripodla birlikte. kargo da ücretsiz...

fotolar hakkında pek teknik bilgim yok ama karıştırıp kurcalayıp öğrenirim bişeler. yarın elimde olur makina. başlarım yollamaya resimleri videoları...

hayırlı olsun öncelikle tek yorumla mı bu indirim oldu ayrıca kapıda mı ödeyeceksin taksitle mi

nman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Şubat 2008; 19:24:39 

kapıda ödedim. o indirim enteresan oldu . normalde yorum 5 lira. ama menüde geri geldim bi bilgimi kontrol icin. tekrar satın almaya girdim bi baktım inmiş 10 lira daha:D. dedim bana uyar.. 220 liraya 1gb sd ve mini tripoduyla geldi...

_EngiN_

21 Şubat 2008; 19:49:00 

Selam arkadaşlar samsung s850 digital foto makine aldım...İçinden iki adet duracell ultra pil çıktı...Herneyse işte piller bitti biraz kullanımdan sonra...Ben makinenin yanında ANSMANN XACT 250 ŞARJ CİHAZI + 4X 2700mAH PİL aldım... Bilmek istediğim makinenin yanında gelen duracell pilleri sarj edebilirimiym...

Üzerinde yazanlar duracell ultra , AA 1.5V mx 1500 lr6 ,size aa alkaline battery yazıyor.
Pilleri bu sarj makinesine taksam bir sorun olur mu ? Bir de bu sarj cihazını kullanan varsa pillerin nasıl sarj edildiğini anlarım..Yani bitince sarj cihazı kendini kapatıyor mu ?

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
nman

Sisteme Gözat

21 Şubat 2008; 23:56:55 

sakın haa... rechargeable yazmıyosa aman... şarj edilebilir deil yani seninkiler...

ilk fotolarım... fotozeynep.com.tr nin verdiği tripod...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 22 Şubat 2008; 23:44:13 >

ar_tryk

21 Şubat 2008; 23:57:48