Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung s850 topluluğu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Samsung s850 topluluğu Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PcKeOS

12 Şubat 2008; 0:31:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Samsung s850 topluluğu

Eski başlık geçersiz hale gelmiştir. Buradan devam edilebilir.

Windows, Turkcell ve Nokia kısır döngüsünde olmadığım için mutluyum. :)
sadoes

13 Şubat 2008; 10:34:51 

o zaman ilk resimlerde benden olsun önceki konuda da vardı

mahho88

14 Şubat 2008; 18:15:46 

merhaba ben s850 almayı düşünüyorum. en ucuz nereden alabilirim bu aleti bilenleriniz var mı??

teşekkürler

sadoes

14 Şubat 2008; 18:58:09 

yeni fotolar

PcKeOS

16 Şubat 2008; 0:08:51 

Makine güzel ama bozulduğunda resmen çile çekiyorsunuz. Değiştirmemek için her türlü zorluğu çıkartıyorlar. Distribütörleri artık ürünü getirmiyor ve bu sebeple ürün satılmıyor. Bu nedenle bu konununda bir işlevi kalmadı.

Windows, Turkcell ve Nokia kısır döngüsünde olmadığım için mutluyum. :)
crazy_a1980

16 Şubat 2008; 2:35:45 

arkadaşlar BEN YENİ ÜYE OLDUM SAMSUNG S850 ALDIM BU KONUDA ACEMIYIM COK DUZEL RESIMLER CEKILMIS SU DAMLACIKLARI COK HOŞ DURUYOR ACABA BU ISO ENSTANTENE DIYAFRAM NE DEMEK NASIL KULLANMAK GEREKIR BU KODLARI.BENI AYDINLATIRSANIZ COK SEVINIRIM..BU ARADA FOTOZEYNEP DIYE BIR SITE VAR COK UYGUN..

yasar25

16 Şubat 2008; 15:02:35 

çekilen zorluklar belirli sitelerde mi yoksa hepsinde mi kaynaklanıyor
nedense büyük alışveriş merkezlerinde bulamıyorum foto zeynepte fiyatı gerçekten iyi o siteden alışveriş yapan varmı

ar_tryk

16 Şubat 2008; 18:05:11 

quote:

Orjinalden alıntı: crazy_a1980

arkadaşlar BEN YENİ ÜYE OLDUM SAMSUNG S850 ALDIM BU KONUDA ACEMIYIM COK DUZEL RESIMLER CEKILMIS SU DAMLACIKLARI COK HOŞ DURUYOR ACABA BU ISO ENSTANTENE DIYAFRAM NE DEMEK NASIL KULLANMAK GEREKIR BU KODLARI.BENI AYDINLATIRSANIZ COK SEVINIRIM..BU ARADA FOTOZEYNEP DIYE BIR SITE VAR COK UYGUN..

Makineyi yeni aldığımda bende bunları araştırıyordum. İşin açığı PcKeOS'un her an bu konuyu kapatabileceğini düşündüğümden pek bu yeni topiğe katılmadım. Üstteki PcKeOS'un yazısında konunun işlevi kalmadı sözü ilerde konunun kapatılacağına bir işaret gibi. Eğer konu açık kalırsa yardımlaşmaya başlarız. m,p ,a,s modlarında arkadaşlar resim koyar tarif yaparlar ama konunun kapatılmayacağının anlaşılması lazım. PcKeOS da bir insan ve sinirlerine hakim olmaya çalışsa da hakim olamıyor. Beklemeyi tercih ediyorum. Aşağıdaki linkleri incele.

http://forum.donanimhaber.com/m_1304283/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_1304283/mpage_2/key_/tm.htmhttp://forum.donanimhaber.com/m_1304283/mpage_2/key_/tm.htm

Snaqe

16 Şubat 2008; 18:37:15 

HDR çekmek için pozlamayı kendisi yapan bi mod var mı s850 de raw desteği deniyor sanırım

ar_tryk

17 Şubat 2008; 0:26:54 

quote:

Orjinalden alıntı: deepestlove

tek bir raw dosyasından HDR oluşturma imkanımız var mı/nasıl?

quote:

Orjinalden alıntı: keremd

Evet bu mümkün, raw formatındaki fotoğrafı Cs3 ile açıp, farklı exposure değerleri ile jpg olarak kaydederiz. -1, 0 , +1 gibi mesela.
Bundan sonra HDR tekniğini uygularız fakat bu teknik makine üzerinden farklı pozlama değerleri ile çekilen fotoğraflar ile oluşturulan HDR tekniği kadar başarılı olmuyor malesef.

Bu yazıları şu linkte gördüm.http://forum.donanimhaber.com/m_16757469/mpage_1/key_hdr//tm.htm#16757469

Raw da olsa yine jpg e dönüştürüldüğünü yazıyor. Anladığım kadarıyla raw farklı değerler verilmesine izin veriyor. Bizim makinanın raw desteği olduğunu sanmıyorum. Sen jpeg olarak farklı değerlerde dene biz de senden öğrenelim.

ar_tryk

17 Şubat 2008; 0:33:42 

Pozlama telafisi elle tripod üzerinde yapılıyormuş. Manuel pozlama telafisi yapılıyor. Manuel yapmak varken neden otamatik arıyorsun anlamadım.

Shugo

17 Şubat 2008; 12:40:28 

insanların kendi sorunlarını bu kadar genele yaymaları biraz sacma arkadasin birinin fotograf makinası ve distribütör firmayla yasadıgı problemden dolayi bu kadar insanın kullanmıs oldugu topici degistirmesi buyuk bir saygısızlıktır. Bu şekilde bir tepki vermek yerine derdini forumda anlatsa en azından diger kullanıcılarda önlem alırdı. Bildigim kadarıyla forumlarında özelligi budur iyi ve kötü bişeyleri paylaşmak...

Ekteki dosya (1)

uStuRa...
ar_tryk

17 Şubat 2008; 13:41:20 

Makinenin raw desteği olsa acaba tek seferde çektiğinden hdr insan yüzü çıkar mı acaba? Raw güncellemeyle ilerde olursa bir s850 kullanıcısı bunu yaparsa ve bu topiği açık bulursa yazsın belki diğer kullanıcılarda yararlanır.

mahho88

17 Şubat 2008; 14:22:10 

bu makinanın wide modda fotoraf çekme özeliği varmış sanırım siz hiç geniş ekran modunda fotoraf çektiniz mi acaba??
bir örnek fotograf yolla mısınız??

EstrEmO

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Şubat 2008; 15:23:04