Şimdi Ara

2008 MAZDA RX-8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2008 MAZDA RX-8

2008 MAZDA RX-8

2008 MAZDA RX-8

2008 MAZDA RX-8

• yine müthiş yüne müthiş...

birçok insanın hayallerini süslüyor bu yavru resmen...
  • Eskisinden çok farklı değil zaten.Ama hakikaten çok çekici olmuş.
  • çok iyi duruyor..
  • Motor gücü aynı mı hala? Eskisi 1.3 231hp idi sanırım.
  • fiyatı ucuz olmasa 350z nin karşısında sönük kalıyo. bu tipide eskisinden cok farklı olmamış zaten ama herseye ragmen cok cekici ve güzel bir araç. keşke bole araçları bizde yurt dışı fiyatına alabilsek ortalık bunlarla dolu olurdu
    yeni aracın motorunda herhangi bir değişiklik varmıdır??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

fiyatı ucuz olmasa 350z nin karşısında sönük kalıyo. bu tipide eskisinden cok farklı olmamış zaten ama herseye ragmen cok cekici ve güzel bir araç. keşke bole araçları bizde yurt dışı fiyatına alabilsek ortalık bunlarla dolu olurdu

350Z biraz daha çekici bi dış tasarıma sahip doğru ama iç tasarıma bakınca rx-8 çok daha kaliteli duruyor.350 nin iç mekanında kendisine yakışmayacak bi plastik kalitesi söz konusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010-2011 Honda CRV 2.0
    11 yıl önce açıldı
    2009 Subaru Legacy 2.0 Dizel ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motor ülkelere ve emisyon kanunlarına göre değişiklik gösteren 231-250 hp arası değişen Wankel. Bir değişiklik yok yani.
  • Tamamda bu araba mükemmel tek kötülüğü motordan arıza werdimi araba yatıyorr yapılması inanılmaz zorr bunun yerine evoda düşünüle bilir ama bu araba teknoloji harikasıı bu arada arkadaşlar 350 z 3000cc beygir tork ama 350 z tin karsısına suprayı koyyyyy
  • 350Z 3500 cc 280 hp dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eran C

quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

fiyatı ucuz olmasa 350z nin karşısında sönük kalıyo. bu tipide eskisinden cok farklı olmamış zaten ama herseye ragmen cok cekici ve güzel bir araç. keşke bole araçları bizde yurt dışı fiyatına alabilsek ortalık bunlarla dolu olurdu

350Z biraz daha çekici bi dış tasarıma sahip doğru ama iç tasarıma bakınca rx-8 çok daha kaliteli duruyor.350 nin iç mekanında kendisine yakışmayacak bi plastik kalitesi söz konusu.

dogrudur özellikle bu yeni mazda malzemede daha ustun gorunuyo. birde sorum olacak bu araç 1.3 motra sahip diye biliniyor veya ben o sekilde duydum ama onno ustanın bir yazsında okuduguma gore arac aslında 2.6 litreymiş ama işte 2 farklı bişi varmısta ondan yarısı solenip insanlar tarafından yanlıs biliniyor ve 1.3 olarak agazdan agaza dolasıyormus. ne kadar dogrudur bilgisi olan varmı?

• Elma armut olayına giriyo biraz aslında.Wankel motor yapı olarak piston ve silindir içermediğinden ölçüm biraz değişken.

Wankel motorun bakımı onarımı ve yenilenmesi normal motordan kolaydır.Çünkü wankel motor modüler yapıdadır.
    Şimdiye kadar motor ömrü ve bakım zorluğu ile karşılaşılmış ne Türkiyede ne dünyada tek Wankel sahibi ne gördüm ne duydum.
  • Çok çekici bir tasarımı var zaten aracın; bu bodykit daha da çekici yapmış.. Jantlar da dehşet, çok yakışmış bu renge.
  • quote:

350Z 3500 cc 280 hp dir.

2007-2008 modellerde motor daha guclu.

3.5-litre DOHC 24-valf V6 motor.

306HP oldu.
  • cok saglam. ama arkadaslar bu RX8 modlanmıs deılmı ?
    gecenlerdede b ı arkadasımız bu aracın resmın lerını yayınlamıstı.bıldıgım kadarıyla normal satısa sunulucak araclardan deıl bu . RX-8 ın 2008 versıyonu olabılır ama bu modlanmıs halı sanırım.

gorunusu harbıden kıskırtıcı

ön tamponlar cayenne tamponlarına benzemıs bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 13 Şubat 2008; 11:19:28 >
  • eskisinden pek bi fark yok gibi, özellikle ön tarafın daha yırtıcı görünmesini beklerdim, ön logonun bulunduğu yerden tampon altına kadar ızgara olsa mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNida

quote:

350Z 3500 cc 280 hp dir.

306HP oldu.

2006da 301ps oldu,2008de 313 ps

http://carscoop.blogspot.com/2006/12/2008-nissan-350z-new-313hp-35-v6-minor.html

• quote:

Orjinalden alıntı: RuF_CTR3

quote:

Orjinalden alıntı: TheNida

quote:

350Z 3500 cc 280 hp dir.

306HP oldu.

2006da 301ps oldu,2008de 313 ps

http://carscoop.blogspot.com/2006/12/2008-nissan-350z-new-313hp-35-v6-minor.html

bilgiler için sağolun arkadaşlar ben 2005 de takılıp kalmışım.

• Çok güzel olmuş.
  • kesinlikle mükkemmel bir araba tek kötü yanı biraz fazla yakıyor ama bu arabaya ve bu performansa göre bence normal....açıkçası bir kaç tane gördüm ben hayatımda eskilerinden ve her gören dönüp tekrar bakıyor...kesinlikle dikkat çekici bir araba...yanılmıyorsam fiyatı da 80 milyar civarıydı bence o fiyata alınabilecek en güzel spor araba...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.