armor kasa için egsoz fan alırken biraz daha bütçeyi zorlayıp silenx almakta bence fayda var gerçekten çok farkediyor ses konusunda ama ne yazıkki yurt dışında 16 usd olan fan nedensizce burda 52 ytl gibi bir rakama satılıyor ...
yaw fanla su soğutma arasında dağlar kadar fark var.. adam akıllı bir su soğutma için en az bir Armor+ parası daha gerek bence.. çünkü bunu daha radyatörü var, hortumları var fanları var var allah var..
yaw fanla su soğutma arasında dağlar kadar fark var.. adam akıllı bir su soğutma için en az bir Armor+ parası daha gerek bence.. çünkü bunu daha radyatörü var, hortumları var fanları var var allah var..
bilgisayarı aldığım kişi
haziran temmuz gibi su soğutma kitleri türkiyeye girecekmiş (artık kim getirtiyor bilemicem ayrıntılı konuşmadık) ve ortalama 100-150 ytl gibi uygun bir fiyata su soğutma sahibi olacakmışız.
(ben onların yalancısıyım ayrıntılı bilgi bilmiyorum) ama karar verdim su soğutma istiyom ^^
en kısa zamanda bu kasalardan almayı düşünüyorum arkadaşlar bu aralar uygun fiyatlı bir kampanya bulabilirsem çok güzel olucak kasanın tabanında ızgara gibi boşluklar olduğunu gördüm buraya fan koysak olurmu acaba ?
Daha öncede söz verdiğim gibi kasada birkaç değişikliğe gittim.Ama yeni ekran kartım gelmedi.Onun dışında herşey tamam gibi.Kutudan çıkan çekmeceyi üste koydum birkaç şey koyabiliyorum mesela cep telefonumun şarj aleti gibi.Sonra daha önce 12 cm lik revoltec fanımı ekran kartımın önünde hdd ler arkasında idi.Şimdi zaten yeni ekran kartım 1 gb gecube 3870 x2 çift fan var.Birde 14 lük fanda hdd önünde var.Dedim 12 cm lik revoltec i ramlere vereyim ama nasıl diye düşündüm.Yine kasanın kutu içeriğinden çıkan 12 cm e 14 cm çeviren aparatı 12 cm lik fanımı taktım.14 cm lik aparatıda resimde gördüğünüz kısma yerleşitrdim bir baktım kendisi cuk diye oturdu.Yani aparatı tutan hiçbir şey yok.Çok sevindim.Bu sayede ramlerim daha soğuk kalacak.Biraz kablo karmaşası vardı.Özellikle 2 tane ışıklandırma kabloları çok kötü idi.Şimdi onlarda yok oldu.Şuanda Aerocool Gatewacht,sata kabloları ve 1-2 tane kablo dışında bir şey kalmadı.Sataları ve Gatewacht kablolarını olabildiğince ya sakladım yada sardım sarı veya mavi olarak.Önerisi olan avrsa fikirlere açığız.Ama tavsiye ederim.14 lük aparatı benim koyduğum gibi yaparsanız ramlerinizi daha soğuk tutabilirsiniz.Haydi bir daha görüşmek üzere.
kasayı aldıgımız zaman fanlarda içinde dahıl deilmi arkadaslar
Dahil.
Eksoz fanını kullanmıyorum.Elimde daha önceden 2 tane revolteclerim vardı onları kullanıyorum.Çok memnunum.Hem sessiz hem mavi ledli.Hemde kontrol edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 12 Mayıs 2008; 11:36:48 >