Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Thermaltake Armor+ VH6000 CLUB

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: Thermaltake Armor+ VH6000 CLUB Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sinson

14 Nisan 2008; 20:26:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@Vipracing
Landscape bölümündekiler senin fotoğrafların mı? Öyleyse tebriklerik, içlerinde çok iyi yakalanmış anlar var.

{Asus Striker II Formula} {Thermaltake VH6000BWS & 650W PSU} {Intel Q6600 & NOCTUA NH-U12P} {OCZ Reaper 1066Mhz} {2 x Palit 9600GT-SLI} {Creative Gigaworks G500} {Creative X-Fi XtremeGamer} {Logitech G15} {Logitech G9} {Samsung 19" 940BW}
Vipracing

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 20:45:27 

quote:

Orjinalden alıntı: sinson

@Vipracing
Landscape bölümündekiler senin fotoğrafların mı? Öyleyse tebriklerik, içlerinde çok iyi yakalanmış anlar var.

Beğenmenee sevindim,teşekkür ederim Evet bir kaç sitede (Fotoğraf video) gönüllü moderatorlük görevimde söz konusu dolayısı ile imam cemaat meselesi ;) Sahibi olmadığım hiç bir şeyi koyamam siteye (Etik olarak tamamen ters olur.Eğer koyarsamda hak sahibinin kredisini vermem lazım)
Zaman bulursam yükleyecek çok şey varda uğraşmam lazım.Fazla dağıldım yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 15 Nisan 2008; 2:32:01 >

Web sitem
Fotoğraflarımı görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
Endoplazmikredikulum

15 Nisan 2008; 0:44:54 

kabloları toparlamak kasayı toparlamaktan uzun sürdü yav kasayı masanın üstüne koydum yanında ufacık kalınca kendimi çocuk gibi hissettim

İntel~Q6600~2.4@3.4
Big Typhoon
|~Thermaltake Armor + VH6000~|ASUS~P5BdeluxeWifiAp |~~Ati4870~~|L.Z-5500~creative~XFİ~|~Samsung 226BW~|160x2Samsung~Raid~|
Vipracing

Sisteme Gözat

15 Nisan 2008; 4:59:38 

Banada o kadar büyük gelmedi açıkcası.Yani beklediğim kadar.Masa üstünde benim Mac tower biraz daha küçük kaldı ama çok daha büyükmüş gibi algıladım DH incelemesi ve netteki fotolarında (ilk gördüğümde) En iyisi bir fotolarını çekeyim yan yanayken

Web sitem
Mert
skywalkertrance

15 Nisan 2008; 19:54:09 

Selam, bende de bu kasa var. Tepesindeki plastik korumayı çıkarıp opsiyonel 120lik fanı takmak istiyorum. Bunu yapan varsa tavsiyelerde bulunabilir mi? Beni ne gibi zorluklar bekliyor? Bi sıkıntı olur mu sökersem? Yerine yerleştirirken yani... vs. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır heralde. Çünkü önpanelin kablolarıyla uğraşmak istemiyorum.

Sevgiler, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkertrance -- 15 Nisan 2008; 19:54:28 >

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir...
Vipracing

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 15:45:22 

Ön panelin kabloları ile uğraşmazssınız.Yan kapakları çıkartın.Yukarıdaki tüm vidaları sökün (Saklama gözünün kapağını açın onun içindeki plastik cebinde tüm vidalarını sökün) en son olarakta ortada altta (Psu dan yukarı doğru bakarsanız görürsünüz) minik bir tane siyah yıldız başlı var onuda sökün .Daha sonra 2 tane plastik geçme ayak var üst panelı tutan onuda üst tarafı arkadan öne ve alta hafifçe bastırarak yuvasından çıkartın üst taraf çıkar (Bir tek üst panelin kabloları onu tutar) Yukarıya takacağınız fanın silikon tipli vidalarından varsa takması çok daha rahat ve basit olur.Ben bu tipte bir fan taktım çok rahat oldu montajlaması.Psu yu öne öektiğiniz zaman mm lik bir fark ilede kurtarıyor yani o nada engel olmuyor.

Bu arada en alta 140mm ve HDD Cagenin arkasında kasanın içine bakan yerede kasa ile beraber gelen aparat ile bir tane daha 140mm fan taktım.Kasa içi toplamda 2-3 derece cpu da 1-2 derece daha farketti.
quote:

Orjinalden alıntı: skywalkertrance

Selam, bende de bu kasa var. Tepesindeki plastik korumayı çıkarıp opsiyonel 120lik fanı takmak istiyorum. Bunu yapan varsa tavsiyelerde bulunabilir mi? Beni ne gibi zorluklar bekliyor? Bi sıkıntı olur mu sökersem? Yerine yerleştirirken yani... vs. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır heralde. Çünkü önpanelin kablolarıyla uğraşmak istemiyorum.

Sevgiler, saygılar...

Web sitem
Mert
c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Nisan 2008; 12:00:27 

arkadaşalr herkese selam tekrar..

ilk sayfadaki ilk msja birkaç bir şey ekledim.. isteyenler imzalarını bizim VH6000 imzalarıyla değiştirebilirler.. ayrıca VH6000 sahibi olanların isimlerini yazdım.. isimlerini atladığım arkadaşlar varsa lütfen beni uyarsınlar onlarında isimlerini ekleyelim..

güzel bir çalışma oldu kanısındayım..

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 17 Nisan 2008; 12:00:02 >
kızılejder

17 Nisan 2008; 17:35:55 

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

ilk sayfadaki ilk msja birkaç bir şey ekledim.. isteyenler imzalarını bizim VH6000 imzalarıyla değiştirebilirler.. ayrıca VH6000 sahibi olanların isimlerini yazdım.. isimlerini atladığım arkadaşlar varsa lütfen beni uyarsınlar onlarında isimlerini ekleyelim..

teşekkürler

bende varım

INTEL Q6600 4.01GHZ(3.4GHZ 7/24)*TT BIG TYPHOON 120VX*DFI LANPARTY DK X38 T2RB*SAPPHIRE HD4850@670/2000*TEAM XTREEM 2x1GB 800MHZ@1134MHZ 5*5*5*15(7/24)*TT ARMOR+ VH6000SWA(5fan)*SEAGATE 250GB ST3250410AS 3AAC FW*BE QUITE DARK POWER 600W*CREATIVE T7900 7.1*CREATIVE SB AUDIGY VALUE*PHILIPS 190x7FB 19' 2MS*LOGITECH G15*MİCROSOFT HABU*LOGİTECH MOMO
c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Nisan 2008; 22:56:25 

quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

teşekkürler

bende varım

ekledim
mehmet328

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 1:10:42 

kasa çok güzelde camı keşke içeriyi gösterecek gibi fansız yazısız,çizgisiz düz olsaydı
bende xclio a380 düşünmeye başladım bu yüzden

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
Vipracing

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 7:27:57 

@ sinson : Selam,
İmzanda gördüm daha sonrada fotolarda.Benimde almayı düşündüğüm işlemci soğutucusu : NOCTUA NH-U12P.Bende Q6600 kullanıyorum.Şu an TT Big typhoon VX var.Fena değil.Gerçi yarı gücün hafif altında tutuyorum hep zira sesi yarıdan sonra rahatsız ediyor beni.
Nerede ise var olan bütün cpu soğutucuları ile ilgili testleri inceledim ve kullanmış olduğun NOCTUA NH-U12P ile Thermalright Ultra-120 Extreme ilstemde ilk iki sırada.Noctuanın fanını kullanıyorum çok memnunum.Sorum şu : NOCTUA NH-U12P den memnunmusun?Bende 2 fanlı set up yapmayı düşünüyorum.Tavsiye edermisin?Test sonuçları beni çok etkiledi + anakartın sökülmeden takılmasıda benim için bir avantaj zaten zor kablo toparlama vb yaptım bir daha sökmek istemiyorum (Zaten söksem bile bendeki Gigabyte X38 in crazy cool soğutmasını iptal etmem lazım çünki anakartın arkasında da bir plate var ve o yüzden bir şey takılması/destek ayağı gibi oldukça zor)

Web sitem
Mert
ankara1234

18 Nisan 2008; 22:56:59 

Arkadaşlar bende yan camın plexisini değiştirdim kasa içini siyah parlak boyadım ve kasadaki tüm fanları değiştirdim ac ryan uv fan taktım her yere bir tane üst kısımda bir tane ön 14 lük yerinde bir egzos da iki tane altta birde cpu fanı tabiiki psu fanının yönünüde üst tarafa bakacak şekilde yerleştirdim buda aşağıda kendi resmi...

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Nisan 2008; 15:03:08 

helal olsun walla çok güzel görünüyor.. senin isminide ekliyorum ankara
Vipracing

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 18:30:09 

ankara1234: Güle güle kullan güzel olmuş.Bende kasanın içini siyaha boyama taraftarıyım.Hatta il gün geç kalmasa idim boyayacaktım bizim boyacıda sonra ankartı filan takınca üşendim Ama ilk fırsat bulduğumda içeride giri olan her şeyi astarlayıp boyayacağım bu gri görünüm benimde hoşuma gitmiyor malesef.(Yan kesiti alınmış araba kapısı gibi görünüyor)

Web sitem
Mert
CaNeRR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 19:10:00 

Güzel olmuş

İmza Mimza Yok :)))

O ŞimDi AsKeR!

İZİNDEYİM ULENNNNNN!

87/4 Kral Devre....
Penryn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 20:33:40 

İmza olayı güzel olmuş.Yakında birkaç değişiklik yapacağım.Yeni resimleri sizlerle paylaşacağım.
c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Nisan 2008; 23:24:43