Bende bu kasayı almayı düşünüyorum özellikle eçenlerde başıma gelen elektrik kesintisnden kaynaklanan arızadan sonra böyle kaliteli bi kasayı kaliteli bi psu ile kullanmak istiyorum, netsipariş.com diye bi sitede 330 ytl fiyatı var sipariş vericem bugün artık bende sağlam bi kasa kullanmak istiyorum
Bende bu kasayı almayı düşünüyorum özellikle eçenlerde başıma gelen elektrik kesintisnden kaynaklanan arızadan sonra böyle kaliteli bi kasayı kaliteli bi psu ile kullanmak istiyorum, netsipariş.com diye bi sitede 330 ytl fiyatı var sipariş vericem bugün artık bende sağlam bi kasa kullanmak istiyorum
Eğer bu kasadan almak istiyorsan; daha önce foruma özel kampanya yapan Vektron tekrar bir kampanya düzenleneceğini söyledi ama zaman vermedi. Detaylar burada http://forum.donanimhaber.com/m_21477460/tm.htm
TT armor kasamı dün öğleden sonra aldım ve hemen donanımı eski kasamdan armora aktardım.Gerçektende harika bir kasa.İçi son derece geniş ve ferah.Parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor.Ses konusunda diyeceğim şu.Bazı arkadaşların dediği gibi fazla bir ses olayı yok.Rahatsız edici değil.Akasa'nın üçlü fan kontrolcüsünü alırsanız kasadaki tüm fanların hızını ayarlayarak sesi bayağı bir azaltabilirsiniz.Son derece sessiz oluyor.Ben sadece oyunlarda fanları ful açıyorum.Onun dışında düşük rpmlerde kullanıyorum.şimdi gelelim fotoğraflara.
TT armor kasamı dün öğleden sonra aldım ve hemen donanımı eski kasamdan armora aktardım.Gerçektende harika bir kasa.İçi son derece geniş ve ferah.Parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor.Ses konusunda diyeceğim şu.Bazı arkadaşların dediği gibi fazla bir ses olayı yok.Rahatsız edici değil.Akasa'nın üçlü fan kontrolcüsünü alırsanız kasadaki tüm fanların hızını ayarlayarak sesi bayağı bir azaltabilirsiniz.Son derece sessiz oluyor.Ben sadece oyunlarda fanları ful açıyorum.Onun dışında düşük rpmlerde kullanıyorum.şimdi gelelim fotoğraflara.
Kasa fanlarındaki kabloların pinleri farklı değilmi bana farklı gibi geldi ama bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca yukarda resimdeki fan kontrolcüsü hepsiburadada yok ben bulamadım.
MSI P35 Platınum-Intel E8400 3.0 Ghz-512 MB ZOTAC 8800GT-Seagate 250 GB Sata 2 16 MB cache HDD+Seagate 200 GB Sata 2 8 MB Ncq-A.Data 2x1 GB DDR2 800 MHZ Ram-Thermaltake Armor VH6000BWS-Hi power 560 Watt Power Supply-Creative 5+1 speaker-Asus 1814 BLT DVD RW -Asus 1608 DVD RW
TT Damier V5000D kullanıcısıydım.. fan kontrolü ve sıcaklık görme gibi LCD ekranı Daimer serisinin üstünde geliyordu.. ilk 3-5 ay güzel oluyor ama sonra sarmadı beni açıkçası.. ama düşünen arkadaşlar için gayet iyi bir sistem.. tavsiye ederim..
fakat ben bu ürünü alsam şahsen anakartta nereye bağlicam bilmiyorum.. VEKTRON-TR yardımcı olabilir misiniz acaba? anakartım ASUS P5WDH Deluxe