Bari tüm özellikleri bunda toplasalar. symbian, 5 mp, vga video, gps, wi fi, xenon flas ve görüldügü gibi çift hat
Nasıl çift hat? Ben niye göremiyom yavvv ?
Neyse yanlız ortadaki tuş biraz Nokia 7110 dan alınmış gibi
Yok çift hat değil heralde. Ben aksam yanlış görmüşüm. Bakınca şöyle çift ahtlı telefonun tuş takımına benzer tus takımı var. Pek dikkat etmediğiğmden yanlış gormuşüm haklısın O hiç bir yenilik olmayacaksa gecen aksamki gibi bilindik özelliklere sahip bir telefon çıkartacaksa ne gereği var ki.
/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/
telefonlarda joystick tuşu niye koymuyorlar anlamıyrum.ÖZellikle benim gibi oyun meraklıları için oldukça rahatlık sağlıyordu.Ama şimdi arkadaşın dediği gibi tuşlar gittikçe küçülüyor.Benim parmaklarım tombul değil ama genede kullanırken zorlanıyorum
SON DAKİKA>> sony ericsson dan aldığım e-mail e göre bu telefon fake.ve herhangi çift sim kartlı bir telefonda planlanmıyormus.yani çin malı.yazılardanda anlasılıyor.
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...