ben harita tasarımı bölümünde okuyorum ve bir flash bellek e ihtiyacım var.bu belleği nerdeyse haftanın 6 günü yanımda bulundurucam.(cepte). çok da dikkatli biri sayılmam bu nedenle bellleği aşırı olmasada arada bir düşürüceğime kesinlikle eminim.yani dayanıklı ve okuma/yazması iyi bir belleğe ihtiyacım var.
hepsiburada da gördüklerimden en çok etkilendiğim bu OCZ nin ürünü ama fiyatınıda gördüğümde bu etki geri tepti denebilir.bu fiyatıda verebilirim yeterki isteklerimi karşılasın.(sürekli bellek alamam 3-4 sene dayansın yeter sonra askerlik) http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=970&productid=bd71897
Aldım bir sorun yaşadım bilgisayarlarda 0 mb olarak görülüyor, teknik servise götürmem gerekiyormuş (internetten okuduğuma göre), ama ankarada yaşıyorum.Hangi firmaların teknik servis sağladığını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim... (hepsiburada.com sitesinden almıltım.)
Aldım bir sorun yaşadım bilgisayarlarda 0 mb olarak görülüyor, teknik servise götürmem gerekiyormuş (internetten okuduğuma göre), ama ankarada yaşıyorum.Hangi firmaların teknik servis sağladığını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim... (hepsiburada.com sitesinden almıltım.)
Bende de aynı sorun var şuan . Hepsiburada dansa ocz nin teknik servisini yaptığı bir yer arıyorum ama henüz bulmuş değilim. Hepsiburadaya göndermek - geri gelmesi uzun iş.
Kingston hızlı densede yeterince hızlı değil reklamı çok var.Kingdston un hiçbir ürünü reklamı olduğu kadar başarılı değil.Bende OCZ Rally 2 4 Gb. aldım. Çok fazla dosya okurken ve yazarken hızı iyi sayılır.Tek dosya okuma hızı 20 MB/sn nin üstüne çıkıyor ama tek dosya yazmada maalesef 10 MB/sn bile olamıyor.Beklediğimin altında...Hız istiyorsan ya CORSAİR Voyager GT alacaksın ya da A-Data PD7.
arkadaşlar hem elimde yüksek kapasiteli bişi olsun hemde vistamda ready boost vazifesi görsün diyerekten linkteki ürünü tercih ettim alıcam inşallah ne dersiniz???
arkadaşlar hem elimde yüksek kapasiteli bişi olsun hemde vistamda ready boost vazifesi görsün diyerekten linkteki ürünü tercih ettim alıcam inşallah ne dersiniz???