lg kf510 ile artılarını eksilerini karşılaştırabilirmiyiz bana bu iki telefon birbirine benziyor gibi geldi fiyatlarıda birbirine yakın hangisi daha üstün acaba.
lg kf510 hakkında bilgi sahibi olsak olurda onun hakkında fazla bilgimiz yok ancak söylenenlere göre onunda müzik kalitesi iyiymiş ve sanırım foto kaliteside iyi onun dışında dokunmatik olması artı yada eksi görülebilir yazılım konusuda önemli ama kullanmadan bir şey denemez, kf510 daha şık görünüşlü bir tel ayrıca...
lg kf510 ile artılarını eksilerini karşılaştırabilirmiyiz bana bu iki telefon birbirine benziyor gibi geldi fiyatlarıda birbirine yakın hangisi daha üstün acaba.
lg kf510 hakkında bilgi sahibi olsak olurda onun hakkında fazla bilgimiz yok ancak söylenenlere göre onunda müzik kalitesi iyiymiş ve sanırım foto kaliteside iyi onun dışında dokunmatik olması artı yada eksi görülebilir yazılım konusuda önemli ama kullanmadan bir şey denemez, kf510 daha şık görünüşlü bir tel ayrıca...
onunla ilgili konuya yazanlarda çok az bu iki telefon yaygınlaşsa daha rahat anlarız herhalde kf510 reklamlarda da gördüm yakın zamanda kullanıcıları çoğalır.
v8 hernekadar saglam bir kasa ve stil bi cihaz olsada f400 le kıyaslarsak attan inip eşşege binmiş gibi olmuşsun ,tabi zevkler ve renkler tartışılmaz dolayısıyla bu benim kendi görüşümdür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 29 Haziran 2008; 11:48:22 >
Zaten bi kere g600'ü satıp sütçü beygirine (F400) bindim Bu da eşek olsun boschwhere
Valla aslında biraz da kızdım Samsung'a Amerikalılar'ın kullandıkları Samsung telefonlara bir bak, bir de bizim burda satılanlara bak. Biz bu kadar onuncu sınıf bir ülke miyiz yaa !? Haklı mıyım değil miyim ?
Amerikalılar Samsung'un kremalarını kullansın biz de burda kılçıklarını, olmaz öyle şey
Dur bakalım belki ilerde geçer homurdanmam
Ah şu Samsung'un Türkiye sorumlusunu bi yakalasam (çekik gözlü olanı) "Naapıyosun sen ?!" diye soracam valla ! "Tamam orental'iz, occidental'iz allı pullu ama basit şeyleri severiz ama ABD'de ne satıyosan burda da onu satman gerekmez mi ?" diye söylenicem amcaya.
Tabii buraya ne sokarsan sok ! Şarlıyan yok ki !
Homur
PS: Bu arada F400 elbette güzel. Beğenerek de aldım ve çok da memnundum. Benim söylenmem Samsung'un stratejisine !!! M1A1 Abrams istemiyoz tüm istediğimiz bi cep telefonu bea
peki f400 de bi yazılım kusurumu var alarm olayı tam olarak nedir ....bide o listeye baktım açıkcası amerikalıların 3g niymetleri hariç bizden daha fazlasına sahip olduklarını düşünmüyorum .......benim için öncelik her zaman müzik dir dolayısıyla f400 müzik konusunda sorunlu bir cihazmı ve g600 kamera yetenegi hariç hangi bakımdan daha üstün açıklarsan sevinirim...................
Valla yazılım kusuru var mı yok mu bilmiyorum. Örneğin g600'de, ayarlarsın doğum günlerini, açarsın alarmı, o gün, o saatte, telefon tamamen kapalı olsa bile açılır, zırıldar, sana doğum gününü haber verir. Tüm doğum günlerini F400'e aktardım, "her sene tekrar" diye bi de üstelik ayarladım. Turan.z'nin de bulamadığı gibi en önemli kişinin doğum gününü kaçırttırdı bana. Artı telefonu açınca, işte geç kalınmış alarm, yapılmamış görev, v.s. şeklinde bir uyarı vermesi lazım dimi ? Onu da vermedi. Biraz da ondan kızdım zati. Bu arada g600 ses özelliği bakımından F400'ün yanından bile geçemez. Çünkü Bang & Olufsen gerçekten bu telefonda kendini belli etmiş. Telefon ergonomik bakımdan da V8 den üstün, ele geliyor, zaten farkındaysan artık yeniden bir kalınlaşma trendi var telefonlarda. Tekrar ediyorum 5 mp olmasının yanında g600'ün başka bi özelliği yok F400'e göre. Ama iki adet tema olması, üstelik biri de eflatun..ve okuduğum (yabancı sitelerdeki) yorumlar biraz bozdu beni açıkcası. O site'de ise, orda görülen telefonların % 90'ı buraya gelmedi değişik kod'la olsa bile....Bu işe fena içerlemekteyim... Sonuç olarak g600 fotograf, F400 müzik/Ses olarak iyi. F400'ü sonuna kadar açtığında en ufak bir boğulma, cızırtı, pıtırtı duyamazsın B&O'nin ses limiter'ı sistemi nedeniyle. Hatta belki yine alırım F400'ü ama şu homurdanmam bitip biraz sakinleşince...
Kolay gelsin
eğer bundada müzik ses kalitesini beğenmeyen varsa artık müzik setiyle falan dinlemeli, bir cep telefonuna göre çok iyi ses kalitesi var bence hem kulaklıkta hem dış seste ha başka yönden eleştri varsa yabancı sitelerde onu bilmem...
Elbette beğeniyorlar yabancı sitelerde de, sadece ses özelliğinden başka bir özelliği olmayan, bu yüzden de ööle acaip satış rakamlarına ulaşamıyacak, sadece gençlere hitap edecek ( oysa kaç genç dünyanın en iyi ses sisteminin B&O olduğunu bilir ?) ööle kendi halinde bir telefon diyorlar. Hangi siteden tercüme ettim bunu hatırlamıyorum ama baba bi siteydi... Tercümede hata yok (ing.cem oldukça iyidir)
Bence (Türkiye'de satılan) Samsung'lar arasında en iyisi. Şu an tabi.