Şimdi Ara

Araçların Güncel Kasko Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
169.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araçların kasko bedelleri ile ilgili fiyat aşınalığı olması bakımından güncel kaskosu yapılan araçların bedellerini ve şirketlerini yazmaya çalışacağım

    Araç: 2004 Land Rover 2.0 td4 %40 hasarsızlık
    Kasko Bedeli:60.050
    Primi: 1.300 ytl Axa Oyak


    Araç: 2006 Hyundai h100 kamyonet
    Kasko Bedeli:20.000
    Primi 620 ytl Liberty Sigorta


    Araç: 2005 Renault master van 2.5 dci %60 hasarsız
    Kasko Bedeli:25.050
    Primi 575 ytl Axa Oyak


    Araç: 2003 doblo Cargo 1.9
    Kasko Bedeli:14.000
    Primi 875 ytl Liberty Sigorta


    Araç: 2004 Renault clio Symbol 2 %30 hasarsız
    Kasko Bedeli:14.500
    Primi:635 ytl Liberty Sigorta

    Devam Edecek...



  • Arkadaşlar hemen hemen tüm araçlara yönelik olarak kasko fiyatlarını Sigortam.net sitesinden alabilirsiniz. Daha önce 5-6 adımda alabildiğiniz teklifleri artık tek bir adıma indirmişler. Tek sayfada tüm bilgileri girerek aracınız için teklif alabiliyorsunuz.

    http://www.sigortam.net/kasko_karsilastirma/#
  • Fiyat çalışması yapmadım. Pm kutuna bakabilirsin. stilll'in dediği gibi hasarsızlık yoksa bende yüksek bir fiyat çıkacağını tahmin ediyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: attractivegipsy

    2005 6.45 ci ???

    üzerinde 10.000 euro extra var...




    Yeni sistemleri daha bir sağlıksız olmuş. Hiçbir teminat seçemiyorsun. Sigortacı olduğum için söylemiyorum ama sigortam.net'i tavsiye etmem poliçenizi mutlaka bir acenteye yaptırın. Bir acenteden fiyat alın birde aynı şirket için sigortam.netten deneyin farkı anlayacaksınız.

    quote:

    Orjinalden alıntı: editorturk

    Arkadaşlar hemen hemen tüm araçlara yönelik olarak kasko fiyatlarını Sigortam.net sitesinden alabilirsiniz. Daha önce 5-6 adımda alabildiğiniz teklifleri artık tek bir adıma indirmişler. Tek sayfada tüm bilgileri girerek aracınız için teklif alabiliyorsunuz.

    http://www.sigortam.net/kasko_karsilastirma/#




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti -- 14 Şubat 2008; 16:17:59 >




  • www.ucuzkasko.com 'u deneyebilirsiniz. Internet üzerinden gibi görünsede doğrudan müşterilerle acenteleri biraraya getiren son derece güvenilir bir site
  • quote:

    Orjinalden alıntı: goragorn

    www.ucuzkasko.com 'u deneyebilirsiniz. Internet üzerinden gibi görünsede doğrudan müşterilerle acenteleri biraraya getiren son derece güvenilir bir site


    Bu site ile ilgilide birkaç şey anlatayım. Benim ofisime de bu sisteme dahil olmam için sitenin sahibi geldi. Kendisinden aldığım izlenim şu şekilde. Bu sitenin sahipleri başak sigorta acentesidir.Buradan istenen teklifler için ilk olarak kendi acentelerini devreye sokuyorlar,yapamayacaklarını anlarlarsa diğer acentelerden teklif istiyorlar. O teklif geçerli olursa acenteden kazancın yarısını talep ediyorlar. Bu yüzden acentelerde buna sıcak yanaşmıyor.Bu sistemde çalışan çok az sayıda acente var.




  • buradawww.ucuzkasko.com la ilgili yazıyı okuyunca yazmak istedim.ben bu siteden kasko yaptırdım bi arkadaşımın tavsiyesyle ve çok memnunum. o sitenin sahiplerinin acentesi var mı yok mu bimiyorum ama ben fiyat istediğimde 10 civarında sigorta şirketinin fiyatı alfabetik olarak sıralanmış şekilde geldi. burdaki enteredan nokta ben başak ve koç allianz arasında kalıp telefon açıp konuştuğumda bana hiçbir şirketi açıkça önermeselerde, konuşmaları sonrası koç allianz öne çıktı ve ben başak'a değil koç allianz'a yaptırdım. eğer bu sitenin sahipleri aynı zamanda başak acentesi ise söylenen şeylerin doğru olmadığı anlaşılıyor. benden sonra kardeşim, kuzenim ve 2 arkadaşımdawww.ucuzkasko.com dan sigorta yaptırdı. ama hiçbiri başak'tan yaptırmadı. güven, anadolu, ak, axa'dan yaptırdılar. bi yanılsama olmasın diye yazdım çünkü ben çok memnun kaldım herşeyden, tavsiye ederim.




  • arkadaşlar http://www.imdatklavuz.com/?mp=1&s=1555&sm=online-kasko-hesaplama adresinden tahmini olarak araç kasko değerlerini hesaplayabilirsiniz.
  • Kasko bedeline esas olacak araç güncel rayiç bedelleri ile ilgili link:

    http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/Kasko%20Deger%20Listesi



    @liberti, 1994'ten beri kasko yaptırmakta olan ve kaskosu hiç delinmemiş, %65 hasarsızlık indirimi olan poliçe sahibi için, 10 yıldır aynı şirkete kasko yaptırılan, 1998 mazda 323 practica 1.5 HB için 2008 ocak ayındaki kasko yıllık primi sizce kaç YTL olmalıdır?..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWfriend -- 28 Ağustos 2008; 21:48:28 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26181984/tm.htm bu konuyada cevap bekliyorum arkadaşlar.
  • Bunun için p.m den ruhsat sahibi tc kimlik numarası ve araç plakasını rica edeceğim.
    quote:

    Orjinalden alıntı: 865pe

    2004 Peugeot 307 1.4 HDI için kasko fiyat alabilirmiyim?






    Yanıtlandı kardeş

    quote:

    Orjinalden alıntı: ihsan1987

    http://forum.donanimhaber.com/m_26181984/tm.htm bu konuyada cevap bekliyorum arkadaşlar.




  • Arkadaşlar merhaba,

    www.limonsigorta.com adresinden online olarak yazışıp bilgi ve teklif alabiliyorsunuz. Çok yardımcı oluyorlar. Deneyin memnun kalacaksınız. Bu memleketin en büyük, en güvenilir şirketi olan Anadolu Sigorta nın acenteliğini yapıyorlar.
  • Merhaba,

    Doğru bir fiyatlama için ayrıca aracınızın plakası, ruhsat sahibinin yaşı, cinsiyeti, mesleği, aracın kaç kişi tarafından kullanıldığı ve yaşları da gereklidir.www.limonsigorta.com dan online olarak yazışıp bu bilgileri aldığımızda kesin ve net fiyat verebilirz.

    Saygılarımla,

    quote:

    Orjinalden alıntı: andacerdem

    Opel Corsa 2008 1.3 CDTI 75 Hp Yeni aldığım aracın kaskosu yapılacak,ben full sigorta istiyorum.Yani;

    1.
    Yanma
    2.
    Çalınma
    3.
    Çarpma
    4.
    Grev, Lokavt, Kargaşalık, Halk Hareketleri
    5.
    Terör ve bu eylemlerden doğan sabotajlar
    6.
    Deprem
    7.
    Eskime payı düşülmeden hasar ödeme
    8.
    Sel ve su baskını
    9.
    Yetkisiz kişilerce çekilme
    10.
    Kullanım ve gelir kaybından doğan zararlar
    11.
    Sigara ve benzeri maddelerin teması ile meydana gelen yangın dışındaki zararlar
    12.
    Anahtar kaybı zararları
    13.
    Aracın orjinal anahtarı ile yapılan hırsızlıklar
    14.
    Üçüncü şahıslara verilen zararlar
    15.
    Hukuksal Koruma
    16.
    Araçta bulunanların kazaya uğraması halinde Ölüm, Daimi Sakatlık, Hastane Gündelik Tazminatı ve Tedavi Masrafları tazminatları ödeniyor.
    17.
    KAPKAÇ teminatı
    18.
    Hasarsızlık Koruma teminatı

    gibi unsurlar var şu an başak sigorta bu tarz birseyi 600 ytl yapiyor.Sizce daha uygun veya daha iyi bir kasko modeli varmıdır?

    Teşekkürler.




  • 2008 hyundai i30 crdi select
    7.yıllık hasarsızlığım var
    güneş sigorta 650tl verdi
    www.iyisurucu.com axa sigortada 420tl çıktı ,

    nasıl olur?
  • Eskiden olsaydı farketmezdi. Ama son dönemde şirketler kişileride risk değerlendirmesine tabi tutmaya başladılar. Yani demem o ki, yılda ufak bir kaza yapan kişi ile üst üste çoklu kaza yapan kişilerin değerlendirmesi yeni kasko yılında farklı olacaktır.

    Saygılarımla,

    www.limonsigorta.com

    quote:

    Orjinalden alıntı: Sportivo

    Arkadaşlar full kasko bir kaskonuz var diyelim. İlk yılında kaza yaptınız ve hasarsızlığınız bozuldu diyelim. Daha sonra ilk yıl dolmadan ikinci bir kaza daha yaptınız diyelim. Bu durumda ikinci kaza sizin önünüzdeki yılki kasko bedelinizin yüksek çıkmasına sebep olur mu yoksa bir veya iki kaza farketmez, aynı prim mi ödersiniz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: editorturk

    Arkadaşlar hemen hemen tüm araçlara yönelik olarak kasko fiyatlarını Sigortam.net sitesinden alabilirsiniz. Daha önce 5-6 adımda alabildiğiniz teklifleri artık tek bir adıma indirmişler. Tek sayfada tüm bilgileri girerek aracınız için teklif alabiliyorsunuz.

    http://www.sigortam.net/kasko_karsilastirma/#


    burda yazan teklifler gerçek olabilir mi: 2000 model CLK 200 için Anadolu Sigorta 2.692 TL Groupama Sigorta 5.842,99 TL teklif etti üstelik bunlar peşin fiyatları




  • Yapı Kredi, Genel, Axa ve Anadolu sigortadan poliçe yaptırmak ve fiyat almak isterseniz www.dogasigorta.com.tr 'den ve 0212 556 65 09 no'lu numaradan ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_gungor -- 21 Şubat 2010; 18:22:50 >
  • Dar Kapsamlı Kasko Poliçesi kapsamında, "Ben fazla trafiğe çıkmam, çıksam da dikkatli kullanırım, aracımı kolay kolay çarpmam," diyen sigortalılar için, son derece uygun fiyatlarla Kasko Poliçesi sunmaktayız.

    Bu teminat kapsamında, Sigortalı aracın, Yanması, Çalınması, Grev, Lokavt, Halk Hareketleri, Terör, Deprem, Sel ve Su baskını sebebi ile uğrayacağı hasarlar sigorta edilmektedir.

    Dar Kapsamlı Kasko poliçesi satın alan sigortalının küçük ölçekli çarpma hasarları da Mini Tamir Hizmetleri kapsamında karşılanmaktadır.

    Mini Tamir Hizmeti

    Sigortalı taşıtta dış darbeler sonucu meydana gelebilecek küçük ölçekli hasarlar, Mini Tamir Servis Merkezlerinde bedelsiz olarak giderilmektedir. Mini tamir kullanılması sadece beyana dayalı olup, hasarla ilgili evrak gerektirmez, hasar dosyası açılmaz. Bu hizmetlerden, sigortalı ayrıca aracın zarar verdiği araçta yararlanabilir.


    Eski Model aracını sigorta yaptıramayan kişiler içinde ideal bir sigorta.

    99 TL Brüt prim’den başlayıp maksimum 199 TL prim karşılığında bu teminat satın alınabilmektedir.

    Ayrıca Trafik poliçesinde Hasarsızlık indirimi olan kişiler’e aynı indirim oranı bu poliçede de uygulanır.

    Dar Kapsamlı Kasko Poliçesinden 2007-1990 model aralığındaki Hususi ve Kamyonet kullanım tarzındaki ve araç değeri 20.000 TL'sını aşmayan tüm araçlar yararlanabilir.
    HDI Yardım Hizmetleri, Medline Acil Yardım Hizmetleri, Acil Tıbbi Masraflar Sigortası, Hukuksal Koruma sigortası, İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası, Koltuk Ferdi Kaza Teminatlarının da isteğe bağlı olarak yararlanabilir.

    http://www.hdisigorta.com.tr/urun_kasko_darkapsamlikasko.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 15 Nisan 2010; 21:42:51 >




  • İzmir den trafik sigortası ve kasko yaptıracak arkadaşlar 12 şisgorta şirketinden teklif verebiliriz. ayrıcawww.sigortateklifim.net adresine girerseniz cok kısa bir form doldurup telefonla yada mail ile teklifiniz en kısa zamanda size ulaşacaktır.
    ÖZELLİKLE SADECE İZMİR için teklif verilecektir.
  • Eski model araçlar için (örneğin benim 93 model aracım gibi) Tam Kasko değil de Dar Kapsamlı Kasko imkanı var.
    Bu sigortada aracın, yanması, çalınması, grev, lokavt, halk hareketleri, terör, deprem, sel ve su baskını sebebi ile uğrayacağı hasarlar sigorta ediliyor.
    yani kaza dışında diğer tüm kasko güvenceleri var.

    Sizin kaza ile karşı tarafa vereceğiniz hasarları zaten Trafik Sigortası karşılıyor. (20 bin liraya kadar bildiğim kadarıyla)

    Yıllık primler 100 ile 200 lira arasında değişiyor.
    Bu sigorta özellikle çok eski model araçlar için çok uygun.
    Hatta bu sigorta küçük masraflı kazaları da kapsıyor (mini onarım gibi).

    "Aracım çok pahallı değil, kaza yaparsam zaten ucuza tamir ettiririm ama çalındığında, sele kapıldığında veya toplumsal olaylarda aracım zarar görürse veya kullanılmaz hale gelirse araç bütünüyle elimden uçup gitmesin, 5-10 bin lira da olsa sigortadan parasını alabileyim" diyenler için birebir.

    Bu sigortayı HDI sigorta yapıyor:

    1990-2007 model ararsı araçlar yararlanabilir.

    http://www.hdisigorta.com.tr/urun_kasko_darkapsamlikasko.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 30 Aralık 2010; 16:40:45 >




  • Uzman, sanatkar, bilgi ve beceri seviyeleri yüksek kadromuzla her zaman temiz ve hızlı bir şekilde hizmet vermekteyiz. Oto bakım, onarım da cazip fiyat ve kredi kartıyla ödeme imkanı sunuyoruz. Anlaşmalı sigorta şirketlerimiz ile kaskolu araçlarınıza ücretsiz garantili onarım yapılır.http://www.gencoto.net/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.