Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: @@@CANON POWERSHOT A720 IS KULLANICILARI (16 üye,son üye:mutombo19)@@@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: @@@CANON POWERSHOT A720 IS KULLANICILARI (16 üye,son üye:mutombo19)@@@ Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen :
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
erdalonline

25 Mayıs 2008; 8:50:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

manuel odaklama var.

quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

hafıza kartı olarak sandisk 4gb sd kart 50 lira fiyat normal mi birde sdhc kart alırsak mecbur birde okuyucusunu almamız gerekiyor laptoplar sd kart gibi okuyabilir mi sdhc leri, hangisini tavsiye edersiniz

laptopuna bağlı mesela benim laptop sd okuyor ama sdhc okumuyor. Oysa arkadaşınki her ikisini de okuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: dOmi

bu yüklediginiz yazılımlarla sorunsuz olarak raw çekip eski haline getirebiliyoruz yani?

evet sorunsuz bir şekilde raw çekebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalonline -- 25 Mayıs 2008; 8:53:59 >

www.teknomarketim.com`a tesekkurler
Windows Vista Home Premium 32 bit tr sp1
Sony Ericsson w810i //// CANON POWERSHOT A720IS
EXIST

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Mayıs 2008; 13:36:29 

bugün büroteknikten siparişi verdim ne zaman gelir beyler..

manuel odaklama varmışş

Canon A720ıs
Eski nick:warriour
Yakında bir N78 kullanıcısı

Hirotaro

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 14:02:16 

quote:

Orjinalden alıntı: warriour

bugün büroteknikten siparişi verdim ne zaman gelir beyler..

manuel odaklama varmışş

hayırlı olsun,salı elinde olur sanırım,yarın kargoyu verilir

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER
ozgurdalgic

26 Mayıs 2008; 14:16:14 

selam arkadaslar bende aranıza katılıyorum. 1ay önce falan aldım gercekten super bı makına ve burdan onunla ılgılı cok sey oğrenecegım kesın.

vtec
opentelcll

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 14:58:34 

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdalgic

selam arkadaslar bende aranıza katılıyorum. 1ay önce falan aldım gercekten super bı makına ve burdan onunla ılgılı cok sey oğrenecegım kesın.

aramıza hoşgeldin arkadaş.

Canon Powershot A720IS 8 MP
Cyber-shot® K800i
Sony PSP Slim TA-85
ömerözkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 15:13:44 

quote:

hafıza kartı olarak sandisk 4gb sd kart 50 lira fiyat normal mi birde sdhc kart alırsak mecbur birde okuyucusunu almamız gerekiyor laptoplar sd kart gibi okuyabilir mi sdhc leri, hangisini tavsiye edersiniz

[image][/image]

Dizüstü bilgisayaların Sd kart okuyucuları SDHC kartları okumaz.
Bunun için bir kart okuyucusunu almalısınız.
SDHC ile birlikte kart okuyuculu modeller var seçebilir veya Sd kart alabilirsiniz.
Ama A720 ile kısa zamanda aktarım yapabilirsiniz.
Almışken Sdhc model alın.Mutlaka farkı hisserdesiniz.
2 Gb olanlardansa bir defalığına 4 Gb olan modelden alın.
Hepsiburada.com da Toshiba hesaplı.

-I- DELL INSPIRON 6400 Intel Core2 Duo 1.83 667 Mhz FSB 2 Mb KINGSTON 2048 Mb DDR-2 667 Mhz 120 Gb Sata
256 MB ATI M-Radeon X1400 15,4'' Truelife WXGA 8 XDVD-RW (+/-) 10/100 Ethernet Entegre 56K modem Wireless802,11b/g,/
Bluetoot
/ -I- 750 GB SEAGATE SATA 2 16 Mb -I- Logitech X540 -I- CANON S5 -I-

-ı|ı| İkinci El Bölümü Tıkla |ı|ı-
son_yolcu53

26 Mayıs 2008; 15:29:26 

arkadaşlar bakıyorumda şu manuel odak işi herkezce çok üzerinde durulan bir konu makinanın tanıtımı yapılan bir çok sitede manuel odak özelliği ok diye geçilmiş forumda da yok olduğunu söyleyen arkadaşlar var ama benim makinede bu özellik mevcut nasıl iştir anlamadım zaten klavuzdada yazıyor mauel odaklama fonkyonunun var olduğu. birde bir sorum olacaktı benim makine çin malı malezya japonyada falanda üretiliyo bunlar arasında bir fark varmıdır acaba

SpyWar

26 Mayıs 2008; 15:51:15 

quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

quote:

[image][/image]

Dizüstü bilgisayaların Sd kart okuyucuları SDHC kartları okumaz.
Bunun için bir kart okuyucusunu almalısınız.
SDHC ile birlikte kart okuyuculu modeller var seçebilir veya Sd kart alabilirsiniz.
Ama A720 ile kısa zamanda aktarım yapabilirsiniz.
Almışken Sdhc model alın.Mutlaka farkı hisserdesiniz.
2 Gb olanlardansa bir defalığına 4 Gb olan modelden alın.
Hepsiburada.com da Toshiba hesaplı.

kart okuyucu olanlarda da fiyat farkı var, sdhc almak istiyorum yeni teknoloji olsun bu yüzden sd lerden vazgeçtim, 4 gb lik sdhc kart alcam artık makineyle aktarım yaparım.toshibanın fiyatlar uygun birde yaklaışık aynı fiyata A-data var yazma ve okuma hızı daha fazla.A-data kullanan tavsiye eden olsa ona göre seçim yapacam

y@s@r

26 Mayıs 2008; 16:39:33 

quote:

Orjinalden alıntı: son_yolcu53

arkadaşlar bakıyorumda şu manuel odak işi herkezce çok üzerinde durulan bir konu makinanın tanıtımı yapılan bir çok sitede manuel odak özelliği ok diye geçilmiş forumda da yok olduğunu söyleyen arkadaşlar var ama benim makinede bu özellik mevcut nasıl iştir anlamadım zaten klavuzdada yazıyor mauel odaklama fonkyonunun var olduğu. birde bir sorum olacaktı benim makine çin malı malezya japonyada falanda üretiliyo bunlar arasında bir fark varmıdır acaba

benimkide cin malı ama ben perfonmansında bir değişiklik görmedim acıkcası ve bendede manuel odaklanma var ben olmyan duymadım zaten belki yabacı sitelerde varsa değişik bir modeli olabilir

Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil...
Bediüzzaman Said Nursi,

EXIST

26 Mayıs 2008; 20:44:49 

quote:

Orjinalden alıntı: y@s@r

quote:

benimkide cin malı ama ben perfonmansında bir değişiklik görmedim acıkcası ve bendede manuel odaklanma var ben olmyan duymadım zaten belki yabacı sitelerde varsa değişik bir modeli olabilir

sen büroteknikten almıştın dimi?

japon malı değilmiydi canonlar yaa.

Canon A720ıs
Eski nick:warriour
Yakında bir N78 kullanıcısı

son_yolcu53

27 Mayıs 2008; 10:56:15 

hayır exıst büroteknikten almadım canon yetkili satıcısından aldım erkayalar garantili

son_yolcu53

27 Mayıs 2008; 10:58:20 

Arkadaşlar benimde bir sorum var en iyi makro hangi modda çekilir

ra hmetli

27 Mayıs 2008; 11:37:15 

quote:

Arkadaşlar benimde bir sorum var en iyi makro hangi modda çekilir

Tabiki makro modunda daha iyi çekilir Auto modda makro çekersen,birde kendi ayarladığın manuel modda çekersen daha iyi görüntü alırsın.Tabiki bu modlarda makroyu aktif hale getirmelisin.

y@s@r

27 Mayıs 2008; 16:46:05