arkadaşlar youtube a baktım ama çok da işe yarar videolar göremedim buna örnek olacak, daha önce de bir arkadaş vermişti linkini ama bozuk çıktı sanırım, video varsa ekler misiniz?
ilk resimde çiçeklere çok güzel odaklanmış..arka taraf fluu harika olmuş. gece resminde dostum diyaframı arttırırsan lambaların parlaklığı azalır en az 5.0/6.0 yap görüceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opentelcll -- 24 Mart 2008; 17:45:27 >
Daemon tools ile nasil calisiyor.Ugrastim ama olmuyor.Neyi gostermem gerek daemon toolsa.Eger bunu cozersek cok arkadasa yardimci oluruz.Vistada calismiyor diye bir cok arkadas yararlanamiyor.
dostum su an şirketteyim aksam eve gidince sana yardım olucam.. kısa bir ipucu indirmiş olduyun dosyayı winrarla açıp klasöre çıkartmayı dene... olmassa aksam yardımcı olurum...
arkadaşlar a570 veya a720 alma arefesindeyim, şu an elimde çok önceden aldığım a200 var.. benim merak ettiğim, a720'de flaş'ın tekrar dolum süresi kaç saniyedir? (a570'de daha kısa olduğu söyleniyor) + bazı karşılaştırma sitelerinde ses kayıt = yok denmiş, bu nedir? video çekiminde mi ses yok acaba?
arkadaşlar youtube a baktım ama çok da işe yarar videolar göremedim buna örnek olacak, daha önce de bir arkadaş vermişti linkini ama bozuk çıktı sanırım, video varsa ekler misiniz?
Winrardan cikarttim tabiiki.Onemli olan nasil calistiracagim.Winrardan cikarttiktan sonra ne yapmam gerekiyor.opentelcll sendeki sistem vistami.Bunu izlemeyi cok istiyorum.Umarim yapabiliriz.
ilk resimde çiçeklere çok güzel odaklanmış..arka taraf fluu harika olmuş. gece resminde dostum diyaframı arttırırsan lambaların parlaklığı azalır en az 5.0/6.0 yap görüceksin
teşekkürler daha yeniyim böyle resimler çekmekte.yorumları dikkate alıcam ;)
Winrardan cikarttim tabiiki.Onemli olan nasil calistiracagim.Winrardan cikarttiktan sonra ne yapmam gerekiyor.opentelcll sendeki sistem vistami.Bunu izlemeyi cok istiyorum.Umarim yapabiliriz.
Klasör Boyut iso ngfo_1.iso 545.21 MB iso ngfo_2.iso 597.03 MB iso ngfo_3.iso 623.49 MB iso ngfo_4.iso 530.41 MB
indirdiyin dosya uzantıları bu sekılde olmalı...bunuda direk cdlere yazabilirsiniz.
hatta bir iso programı: http://r a p i d s h a r e.com/files/100236315/PISO.rar
işletim sistemim xp.. vistada olsa farketmez. bu bir program, .avi uzantılı video değil..
Winrardan cikarirken senin verdigin isimdeki bir dosyaya cikartip ayri ayri bir cdyemi yazdiracagim yoksa hepsini bir dvdye yazdirsam olurmu.Ayrica yazdirdiktan sonra daemon tools ile acmammi gerekiyor cevap evetse nasil.Biliyorum biraz cok oldu kusura bakma.