İlginç tasarımı, inceliği ve 5mpx kamerasıyla C902 bugün(10 şubat) tanıtıldı.
Sony Ericsson C902 CyberShot
Kamera
Auto Fokus Auto Dönderme BestPic™ 5 megapixel 2.5x dijital zoom Yüz Tanıma Resim düzeltme Resim flaşı Resim Bloglama Video kaydetme Video ışığı Video stabilizeri Resim stabilizeri
Müzik
Media oynatıcı Mega Bass™ Müzik (MP3/AAC) PlayNow™ TrackID™ FM radyo Java Media Video aktarım(stream) Video gösterme 3D oyunlar
İnternet
Access NetFront™ tarayıcı RSS
Büyüklükler
Boyut: 108 x 49 x 10,5 mm Ağırlık: 107 grams
Renkler
Siyah ve Kırmızı
Ekran: 262,144 renk TFT Çözünürlük: 240x320 pixel Büyüklük: 2 inç
Telefon hafızası: 160mb Memory Stick Micro™ (M2™)
UMTS/HSDPA 2100
GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celerm -- 10 Şubat 2008; 22:37:41 >
İlginç tasarımı, inceliği ve 5mpx kamerasıyla K820 bugün(10 şubat) boy gösterecekler arasında.
ya super hızlısın sen ya tebrıkler benden bır adım yıne onde gıttın tebrıkler ama super bır tel k850i ye yazık oldu ama elbette performansı nasıl acep..
ya super hızlısın sen ya tebrıkler benden bır adım yıne onde gıttın tebrıkler ama super bır tel k850i ye yazık oldu ama elbette performansı nasıl acep..
SE mutlaka K850 den birşeyler öğrenip gitmiştir oraya.
Bu model değişik bir tasarıma sahip. Kameraya dikkat ettiysen. İlk resimde açık ve daha uzun. İkincide kapalı ve daha kısa. Yani üstte kameranın koruyucu kapağı olan bir kızak sistemi mevcut demek.
Resim güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 10 Şubat 2008; 20:05:26 >
Bu model değişik bir tasarıma sahip. Kameraya dikkat ettiysen. İlk resimde açık ve daha uzun. İkincide kapalı ve daha kısa. Yani üstte kameranın koruyucu kapağı olan bir kızak sistemi mevcut demek.
Resim güzel.
Evet. Nasıl bir mekaniği olduğunu merak ediyorum açıkçası.
Resim güzel.
Evet. Nasıl bir mekaniği olduğunu merak ediyorum açıkçası.
K850i'de tuşa basınca kamera kapağı açılıyordu ya. Bunda da öyle bir şey oluyormuş. Kamera tuşuna basınca burası açılıyormuş.