Windows Mobile 6.1 Professional Makalesi Gerçi bizimkinde sanırsam daha özel 1 sürüm var. Ve yine sanırsam ki o özel olan kısımlar da menü zımbırtısı... Ama olmayabilirde.
Azından yel, poyraz, fırtına vb hava akımları alsın PHI yaw!
walla şu an htc touch'ımda win mobile 6.1 kullanıyorum. rom'un orjinali ortada yok ama xda-developers'daki rom üstadları 6.1'li romları sürdüler htc piyasasına direk. bunu da genel bi bilgi olarak yazayım dedim.
Bu cihazda umarım Telpa saçmalığı yüzünden gecikmez ve sonu w960i gibi olmaz. Iphone'un üstüne beni heyecanlandıran tek cihaz çünkü. X2 anons edildiğinde ben halen x1'i bekliyor olmak istemiyorum açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 25 Şubat 2008; 8:56:23 >
Bu cihazda umarım Telpa saçmalığı yüzünden gecikmez ve sonu w960i gibi olmaz. Iphone'un üstüne beni heyecanlandıran tek cihaz çünkü. X2 anons edildiğinde ben halen x1'i bekliyor olmak istemiyorum açıkçası
Umarız öyle bir şey yapmaz telpa. Dünya ile aynı anda satışa sunulması lazım burada da.
ciddi bir biçimde hız artışı var. eskiden overclock yapardım ben cihaza. şimdi gerek duymuyorum. sohbet tipi mesajlaşma var. bi de internet eplorer'a zoom özelliği eklenmiş. bi iki ekstra bişiyler daha var ama işimize yaramıyor. aklıma da gelmedi zaten şimdi o özellikler. büyük bi yenilik yok yani. ama hız güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PainKilleR_ -- 25 Şubat 2008; 15:20:51 >