Windows Mobile 6.1 Professional Makalesi Gerçi bizimkinde sanırsam daha özel 1 sürüm var. Ve yine sanırsam ki o özel olan kısımlar da menü zımbırtısı... Ama olmayabilirde.
Azından yel, poyraz, fırtına vb hava akımları alsın PHI yaw!
walla şu an htc touch'ımda win mobile 6.1 kullanıyorum. rom'un orjinali ortada yok ama xda-developers'daki rom üstadları 6.1'li romları sürdüler htc piyasasına direk. bunu da genel bi bilgi olarak yazayım dedim.
Bu cihazda umarım Telpa saçmalığı yüzünden gecikmez ve sonu w960i gibi olmaz. Iphone'un üstüne beni heyecanlandıran tek cihaz çünkü. X2 anons edildiğinde ben halen x1'i bekliyor olmak istemiyorum açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 25 Şubat 2008; 8:56:23 >
Bu cihazda umarım Telpa saçmalığı yüzünden gecikmez ve sonu w960i gibi olmaz. Iphone'un üstüne beni heyecanlandıran tek cihaz çünkü. X2 anons edildiğinde ben halen x1'i bekliyor olmak istemiyorum açıkçası
Umarız öyle bir şey yapmaz telpa. Dünya ile aynı anda satışa sunulması lazım burada da.
ciddi bir biçimde hız artışı var. eskiden overclock yapardım ben cihaza. şimdi gerek duymuyorum. sohbet tipi mesajlaşma var. bi de internet eplorer'a zoom özelliği eklenmiş. bi iki ekstra bişiyler daha var ama işimize yaramıyor. aklıma da gelmedi zaten şimdi o özellikler. büyük bi yenilik yok yani. ama hız güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PainKilleR_ -- 25 Şubat 2008; 15:20:51 >
Kapasite icin telefon laptop ya da teknolijik herhangi birşey alma devri kapandı bence,
Daha dogrusu kapasitesi düşük diye almamak gibi birşey yok artık
Piyasa da istemedigin kadar sd-mmc kart - usb bellek - hdd var al tak...
kart okuyucu olmadıkdan sonra açıkçası bence çok manası yok. kablo tak çıkar ile uğraştıkdan sonra yerim ben 8 gb yi 4 gb yi. kart okuyucu olacak ki hızlı veri transferi yapacaksın yada harici disk bağlama şansı olacak. g900 gibi se diil toshiba
İleriye yönelik telefon portföyümde kesin bir i-phone olacak en azından bir saygı ve minnet ifadesi olarak ,o neydi öyle ya kısır döngüye girmişti tuş degiştir al sana yeni model oluyordu(;
X1 olur S60 olur digerlerini duruma göre degerlendirmeyi düşünüyorum
Resimdeki cihazın xperia olduguna emin misin? Xperiada ekranın sag kısmında tuşlar olması gerek.Bu cihaz full ekran yoksa ben mi yanılıyorum ?
Emin değilim. Akşam bir blogda gördüm dikkat etmeden eklemiştim. Haklısınız. X1'de o kısımda tuş takımı var. Bunda mevcut değil. Menü benzer olunca tuş takımı hiç dikkatimi çekmemişti.
benim anlamadığım. bu x1 de başka cihaz olamazmı ki ? x1 de de ekstra bişi yok se nin eklediği biraz gelişmiş bi arayüz var gelişmiş dediğimiz bi iki parmak hareketi. win07 de bundan çok daha fazlası olacak zaten.
evet bunda tamamı ekran tuş takımı yok klavyede değışık ama gercek değıl gıbı olursada sanırım m.w. mobil yoktur sadece symbian vardır tabı benımkısı sadece tahmenın belkı bunda 5mp cam vardır bılemeyız...
Son 2 yorumu anlayamadım ama se fanatics sitesinde resimle ilgili P5i olabileceğine dair bir yoruma rastladım: "This might be the long rumored P5i. Maybe Sony Ericsson is going to use the Windows Mobile OS only with their high-end smartphones..."
benim anlamadığım. bu x1 de başka cihaz olamazmı ki ? x1 de de ekstra bişi yok se nin eklediği biraz gelişmiş bi arayüz var gelişmiş dediğimiz bi iki parmak hareketi. win07 de bundan çok daha fazlası olacak zaten.
Cidden WM07 akla zarar yaw. Ama 2009'da gelecekmiş bildiğim kadarıyla.
Çok geç ama yaaa... 3 ay sonra çıksaydı.. yada yaza çıksaydı normal olurdu ama seneye böle bi aletin çıkması gayet normal.. Madem 1 sene onra çıkarcan neden şimdi tanıtıon ki.. yada madem şimdi tanıttın neden 1 sene beklion yapamıon mu yoksa demezlermi adama... Pazar stratejsi de olabilir die içimden bi ses ama pazar stratejisi telefonu aldırmaya yönelik olr bekletmeye yönelik diil... offf of
quote:
Orjinalden alıntı: se_runtome
çok feci taaaaaaa 2009 'da cıkacak ne sacma tabi doğru ıse ama butun se sitelerınde var bu haber
Cidden WM07 akla zarar yaw. Ama 2009'da gelecekmiş bildiğim kadarıyla.
wm07 diyoz 2009 da çıkıcak niye wm07 diyoz onu anlamadım
Tşk. Ben de az daha bu topik için bir süre tatil önerecektim. (Ertelemeler de söz konusu olunca) Yalnız fotoğraftaki telefon kaç yıldır kullanılıyor acaba? Çünkü telefon dökülüyor, karizma falan kalmamış. Bence P1i'deki karizma yok. Ama ben yine de X1 alacağım. X1
ben geçen gün media martk ta idim. orda toshiba g900 vardı onun da ekranı 800 400 ama açıkçası bence o kadar da güzel durmuyor ya. insan biraz daha kare bişi istiyor. hakketten ekran olarak iphone daha iyi gibi.
ben geçen gün media martk ta idim. orda toshiba g900 vardı onun da ekranı 800 400 ama açıkçası bence o kadar da güzel durmuyor ya. insan biraz daha kare bişi istiyor. hakketten ekran olarak iphone daha iyi gibi.
Bende MediaMarkt'taydım geçen işte... Bende inceledim biraz onu. Aşağıda da iPod Touch vardı. Oda iphone gibi aynı.
x1, iphone dan ziyade daha bi e90 a rakipmiş izlenimi veriyor. ekranın eninin kısa olmasının benim böyle bi benzetme yapmamda doğrudan etkisi olduğunu belirtmemem gerek yok aslında..
insanın pda2k gibi ekrana sahip.., ve hatta sadece ekran ölçüleri değil, geneli itibariyle onun tasarım çizgisinden giden cihazları yeniden, tekrar piyasalarda göresi geliyor.. artık görek istiyor.
bu son trend nedir anlamdım, ne ki bu yaw !?!? widescrren değil, resmen büzüktürülmüş anlamsız ekranlar bunlar.. cihazı cebe sığdırcam, küçük göstercem gibi kaygılarla girişilen bu ekranın boyunun kırpılması tuzağına düşmeyen ve gayet kullanışlı, işlevsel bi ekrama sahip iphone 'u takdir etmek lazım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 6 Mart 2008; 4:41:29 >
sadece ekranla olayı kıyaslamamak gerek gps win mobile olması çok çok büyük artılardandır ben almayı düşünüyorum hala yani biraz ekranı dar diye vazgeçecek değilim. pil süreleri ve kullanım rahatlığı daha önemli benim için. ekran da yazı yazmak ne kadar rezil bir durum bilirim bu mana ile bile iphone oldukça anlamsızlaşıyor daha fazla parmaklayacam diye açıkçası klavye ve gps den vazgeçmem imkansız