Arkadaşlar bişey soracam sizlere X1 in microSD mi yok M2 yi mi destekledeğini kesin bilen var mı?Bazı sitelerde microSD yi desteklediği yazıyor bazılarında ise M2 yi desteklediği yazıyorr Hangisine inanacam bn de sasırdım bilen birisi/birileri varsa lütfen cevaplasın Simdiden Tesekkür ediyorım!
1. "microSD™ memory card support " 'diye heryerde yazıyor. Sony'nin başka kart desteğini beklemek bence yanlış olur.
2. Satış fiyatı belirten siteler elbette çıkacaktır. Bunlar önsiparişle(pre-order) sizi ve paranızı bağlamak adına her numara yapar. Tamamen kandırmaca.
3. WM7 'nin çıkışı için 2009 yılı teleffuz ediliyor, o yüzden X1'i WM7 ile beklemek yanlış olur. Ama herhalde upgrade edilebilir.
4. Şimdiden Dubai'den alınabileceğini de hiç sanmıyor. Dubai'deki bazı siteler dünya ile aynı anda yaklaşık 6 ay sonra Dubai'de de satılacak şeklinde lanse ediyorlar. Ama el altından bir test sürümü bir süre sonra ele geçirilebilir.(Dolandırılma ihtimali çok yüksek) (Eminim Çinliler 1 - 2 ay içinde dışı X1 'e benzeyen içi manyetolu telefon teknolojisi içeren modeller çıkaracaklardır, o yüzden)
X1 ile ilgili tek eleştirim (önceden şaka olarak yazmıştım ama gerçek) tek elle mesaj yazmaya olanak tanımaması.(en azından seri olarak) Ben cep telefonu ile çok sık mesaj yazmaya P1i aldıktan sonra başladım. Ama bu X1 almamam için bir neden değil. X1 gelince P1i satılıktır.
alet cok etkileyici dubaiden fıyat bekliyorum uygunsa carsaöba elimde olucak
Emin misiniz X1 olduğuna? Daha telefon dünyaya tanıtılalı 1 hafta olmamışken hem de. Üstelik telefonun 2008'in 2. yarısında satışa çıkacağı da SE yetkilileri tarafından söylendi. Dikkatli olun yani.
Emin misiniz X1 olduğuna? Daha telefon dünyaya tanıtılalı 1 hafta olmamışken hem de. Üstelik telefonun 2008'in 2. yarısında satışa çıkacağı da SE yetkilileri tarafından söylendi. Dikkatli olun yani.
bi arkadasım her hafta dubaiye gidip geiyor benım yanındayken telefon actı durumu nedır dıye ordan elımızde var dedıler urunlerden anlayan bir arkadas bana yarın tel acıcak durumun ne oldugunu soylıyecek ama bıze soylenen var oldugu %100 belli değil yani
bi arkadasım her hafta dubaiye gidip geiyor benım yanındayken telefon actı durumu nedır dıye ordan elımızde var dedıler urunlerden anlayan bir arkadas bana yarın tel acıcak durumun ne oldugunu soylıyecek ama bıze soylenen var oldugu %100 belli değil yani
Bu cihaz 10 şubatta barcelona'da dünyaya tanıtılan bi cihaz. SE yetkilileri hariç kimsenin bilgisi dahi yok. Ve muhtemelen sadece fuara getirildi. Hani el altından çıkarılmış da satışta olsa desem. Çook düşük bir ihtimal. Dikkatli olun. Dubai ne de olsa.
Arkadaşlar bişey soracam sizlere X1 in microSD mi yok M2 yi mi destekledeğini kesin bilen var mı?Bazı sitelerde microSD yi desteklediği yazıyor bazılarında ise M2 yi desteklediği yazıyorr Hangisine inanacam bn de sasırdım bilen birisi/birileri varsa lütfen cevaplasın Simdiden Tesekkür ediyorım!
1. "microSD� memory card support " 'diye heryerde yazıyor. Sony'nin başka kart desteğini beklemek bence yanlış olur.
biliyorsunuzki k850i de de micro sd ve m2 desteği var o yuzden bundada olabilir