Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^ Sony Ericsson X1 ? ^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ^^ Sony Ericsson X1 ? ^^ Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
2wicky

15 Şubat 2008; 20:46:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

https://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=SonyEricsson&Item=SonyEricssonXPERIAX1(ArcSlider)(PRE-ORDER)&Product=4736E0FA-6F0F-459D-95CF-5614049B7B38&Category=D179C153-030B-46E2-835D-0464ACDA9F6A

bu site satıyor ama tam ne oldugunu anlamadım

Pre-order diyor sayfada. Yani cihaz ön siparişte

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
theunforgettable

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 20:53:13 

dubaiden haber gelince burdan paylasıcam

LOGİTECH Z-5500 --- PANASONIC SC-HT885

bris

15 Şubat 2008; 21:32:23 

quote:

Orjinalden alıntı: chaviourknight

Arkadaşlar bişey soracam sizlere X1 in microSD mi yok M2 yi mi destekledeğini kesin bilen var mı?Bazı sitelerde microSD yi desteklediği yazıyor bazılarında ise M2 yi desteklediği yazıyorr Hangisine inanacam bn de sasırdım bilen birisi/birileri varsa lütfen cevaplasın Simdiden Tesekkür ediyorım!

1. "microSD™ memory card support " 'diye heryerde yazıyor. Sony'nin başka kart desteğini beklemek bence yanlış olur.

2. Satış fiyatı belirten siteler elbette çıkacaktır. Bunlar önsiparişle(pre-order) sizi ve paranızı bağlamak adına her numara yapar. Tamamen kandırmaca.

3. WM7 'nin çıkışı için 2009 yılı teleffuz ediliyor, o yüzden X1'i WM7 ile beklemek yanlış olur. Ama herhalde upgrade edilebilir.

4. Şimdiden Dubai'den alınabileceğini de hiç sanmıyor. Dubai'deki bazı siteler dünya ile aynı anda yaklaşık 6 ay sonra Dubai'de de satılacak şeklinde lanse ediyorlar. Ama el altından bir test sürümü bir süre sonra ele geçirilebilir.(Dolandırılma ihtimali çok yüksek) (Eminim Çinliler 1 - 2 ay içinde dışı X1 'e benzeyen içi manyetolu telefon teknolojisi içeren modeller çıkaracaklardır, o yüzden)

X1 ile ilgili tek eleştirim (önceden şaka olarak yazmıştım ama gerçek) tek elle mesaj yazmaya olanak tanımaması.(en azından seri olarak) Ben cep telefonu ile çok sık mesaj yazmaya P1i aldıktan sonra başladım. Ama bu X1 almamam için bir neden değil. X1 gelince P1i satılıktır.

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 22:28:46 

quote:

alet cok etkileyici dubaiden fıyat bekliyorum uygunsa carsaöba elimde olucak

Emin misiniz X1 olduğuna? Daha telefon dünyaya tanıtılalı 1 hafta olmamışken hem de.
Üstelik telefonun 2008'in 2. yarısında satışa çıkacağı da SE yetkilileri tarafından söylendi.
Dikkatli olun yani.

theunforgettable

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 22:31:28 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Emin misiniz X1 olduğuna? Daha telefon dünyaya tanıtılalı 1 hafta olmamışken hem de.
Üstelik telefonun 2008'in 2. yarısında satışa çıkacağı da SE yetkilileri tarafından söylendi.
Dikkatli olun yani.

bi arkadasım her hafta dubaiye gidip geiyor benım yanındayken telefon actı durumu nedır dıye ordan elımızde var dedıler
urunlerden anlayan bir arkadas bana yarın tel acıcak durumun ne oldugunu soylıyecek ama bıze soylenen var oldugu %100 belli değil yani

LOGİTECH Z-5500 --- PANASONIC SC-HT885

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Şubat 2008; 22:38:00 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Dikkatli olun yani.

bi arkadasım her hafta dubaiye gidip geiyor benım yanındayken telefon actı durumu nedır dıye ordan elımızde var dedıler
urunlerden anlayan bir arkadas bana yarın tel acıcak durumun ne oldugunu soylıyecek ama bıze soylenen var oldugu %100 belli değil yani

Bu cihaz 10 şubatta barcelona'da dünyaya tanıtılan bi cihaz. SE yetkilileri hariç kimsenin bilgisi dahi yok. Ve muhtemelen sadece fuara getirildi. Hani el altından çıkarılmış da satışta olsa desem. Çook düşük bir ihtimal.
Dikkatli olun. Dubai ne de olsa.

yang wenli

16 Şubat 2008; 3:06:46 

valla bu aleti nasıl bekleyecegiz bilmiyorum.

mercan2317

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 10:13:34 

quote:

Orjinalden alıntı: bris

quote:

Orjinalden alıntı: chaviourknight

Arkadaşlar bişey soracam sizlere X1 in microSD mi yok M2 yi mi destekledeğini kesin bilen var mı?Bazı sitelerde microSD yi desteklediği yazıyor bazılarında ise M2 yi desteklediği yazıyorr Hangisine inanacam bn de sasırdım bilen birisi/birileri varsa lütfen cevaplasın Simdiden Tesekkür ediyorım!

1. "microSD� memory card support " 'diye heryerde yazıyor. Sony'nin başka kart desteğini beklemek bence yanlış olur.

biliyorsunuzki k850i de de micro sd ve m2 desteği var o yuzden bundada olabilir

PHI

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 10:45:27 

http://www.infosyncworld.com/news/n/9041.html

Burada da bir video mevcut

crimson75

16 Şubat 2008; 10:46:57 

Valla bence 3-4 ay sonra gibi çıkar en az, bize de artık yazın sonu gibi gelir.
w890 bile hala yokken

PHI

Sisteme Gözat

16 Şubat 2008; 10:57:21 

Videolar