turkiyeye 2008 ortası gibi gelecekmiş 2008 sonu bulur heralde w960i den haber yok daha
Türkiye'ye 2008 ortasında gelmeyecek. 2008'in ikinci yarısında satışa sunulacak dünyada. Türkiyeye ne zaman gelir belli değil.
iste bugun sony dne gelen maıl
Sayın ......,
Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sony Ericsson X1i model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının ortasıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.sonyericsson.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımla, /Ahmet Arca
Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin. Sony Ericsson Çağrı Merkezi
Sony Hala N95 Kıramadı Ve Daha Çokmu Uğraşıyo Ne Belkide X1 Böyleyse X2 De N95lere Good By Diycez Bilmiyorum Ama Sonynin Bu Telefona Sadece 2 Şey Ekliyerek N95 Devrinin Bitceğini Herkez Biliyor 1-5Mp Ve Xenon Flash 2-262k Yada 16m Ekran Renki Eklediği An N95 Çağı Biter
http://forum.donanimhaber.com/m_25945475/mpage_1/key_//tm.htm#25945475 ACİL YARDIM GEREKLİ ANLIYORSANIZ BİR EL ATIN
Sony Hala N95 Kıramadı Ve Daha Çokmu Uğraşıyo Ne Belkide X1 Böyleyse X2 De N95lere Good By Diycez Bilmiyorum Ama Sonynin Bu Telefona Sadece 2 Şey Ekliyerek N95 Devrinin Bitceğini Herkez Biliyor 1-5Mp Ve Xenon Flash 2-262k Yada 16m Ekran Renki Eklediği An N95 Çağı Biter
Sadece bunlar mi? Symbian s60 isletim sistemide buyuk etken. Sony Ericsson sadece Symbian Uiq kullanabiliyor ama isterse diger lisansi alip s60 da yapabilir sanirim. Ama windows mobile kullanmasi apayri bir devrim oldu.
iste bugun sony dne gelen maıl
Sayın ......,
Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sony Ericsson X1i model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının ortasıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.sonyericsson.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımla, /Ahmet Arca
Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin. Sony Ericsson Çağrı Merkezi
W960i de güya 2007'nin 4. çeyreğinde gelecekti Türkiye'ye.
n95 ile karşılaştırılması bile yapılamaz. N95 in rakibi g900 dür. G900 ile n95 e veda edebilirsiniz.
ekrana takılmayın elde fotograf makinesiyle çekilmiş resimlere bakarak diebilirimki bundada kristal ekran var ve tüm pda lara toz yutturur bu ekran hatta şöle diim ben bu kristal ekran olayını çözemedim benim telefondada var sanki ekranın dışındaymış gibi duruo yazılar bazen klavye ve tasarım hoş boyutta küçük bence arka kısmı pek beğenmedim ama ehh bunu alanda arkasına bakmadan kaçsın :P