Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^ Sony Ericsson X1 ? ^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ^^ Sony Ericsson X1 ? ^^ Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Şubat 2008; 17:31:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ağustos-Eylül aylarını gözden çıkarmak lazım beklemek için.

Samsung Innov8 Coming Soon...
theunforgettable

Sisteme Gözat

11 Şubat 2008; 17:35:37 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

turkiyeye 2008 ortası gibi gelecekmiş 2008 sonu bulur heralde w960i den haber yok daha

Türkiye'ye 2008 ortasında gelmeyecek. 2008'in ikinci yarısında satışa sunulacak dünyada. Türkiyeye ne zaman gelir belli değil.

iste bugun sony dne gelen maıl

Sayın ......,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sony Ericsson X1i model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının ortasıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.sonyericsson.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımla,
/Ahmet Arca

Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin.
Sony Ericsson Çağrı Merkezi

LOGİTECH Z-5500 --- PANASONIC SC-HT885

anilcanss

11 Şubat 2008; 17:41:53 

Sony Hala N95 Kıramadı Ve Daha Çokmu Uğraşıyo Ne Belkide X1 Böyleyse X2 De N95lere Good By Diycez Bilmiyorum Ama Sonynin Bu Telefona Sadece 2 Şey Ekliyerek N95 Devrinin Bitceğini Herkez Biliyor
1-5Mp Ve Xenon Flash
2-262k Yada 16m Ekran Renki Eklediği An
N95 Çağı Biter

http://forum.donanimhaber.com/m_25945475/mpage_1/key_//tm.htm#25945475
ACİL YARDIM GEREKLİ ANLIYORSANIZ BİR EL ATIN
painkiller004

11 Şubat 2008; 17:42:54 

Bence Sony ericsson direk tum dunyada cikacagi tarihi belirtmis, Turkiye'de olay distribitorlerin elinde, onlar ne zaman getirirse artik.

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram | Nokia N95 | Nokia 8800 | HTC Touch Diamond |
painkiller004

11 Şubat 2008; 17:45:04 

quote:

Orjinalden alıntı: anilcanss

Sony Hala N95 Kıramadı Ve Daha Çokmu Uğraşıyo Ne Belkide X1 Böyleyse X2 De N95lere Good By Diycez Bilmiyorum Ama Sonynin Bu Telefona Sadece 2 Şey Ekliyerek N95 Devrinin Bitceğini Herkez Biliyor
1-5Mp Ve Xenon Flash
N95 Çağı Biter

Sadece bunlar mi? Symbian s60 isletim sistemide buyuk etken. Sony Ericsson sadece Symbian Uiq kullanabiliyor ama isterse diger lisansi alip s60 da yapabilir sanirim. Ama windows mobile kullanmasi apayri bir devrim oldu.

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram | Nokia N95 | Nokia 8800 | HTC Touch Diamond |
mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Şubat 2008; 18:50:20 

cihazın tasarımını begenmedim.............

Hepsi gider bi o kalır
PHI

Sisteme Gözat

11 Şubat 2008; 19:07:53 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

turkiyeye 2008 ortası gibi gelecekmiş 2008 sonu bulur heralde w960i den haber yok daha

Türkiye'ye 2008 ortasında gelmeyecek. 2008'in ikinci yarısında satışa sunulacak dünyada. Türkiyeye ne zaman gelir belli değil.

iste bugun sony dne gelen maıl

Sayın ......,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sony Ericsson X1i model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının ortasıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.sonyericsson.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımla,
/Ahmet Arca

Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin.
Sony Ericsson Çağrı Merkezi

W960i de güya 2007'nin 4. çeyreğinde gelecekti Türkiye'ye.

wholet

11 Şubat 2008; 19:53:04 

super otesi manyak

''super''phone

ѕσηу єяι¢ѕѕση ¢увєя-ѕнσт ρнσηєѕ ¢ℓυв

redbloodedman

11 Şubat 2008; 20:10:02 

quote:

Orjinalden alıntı: anilcanss

1-5Mp Ve Xenon Flash
N95 Çağı Biter

n95 ile karşılaştırılması bile yapılamaz. N95 in rakibi g900 dür. G900 ile n95 e veda edebilirsiniz.

Sony Ericsson Cyber-shot™ Phones Club
volie82

11 Şubat 2008; 20:31:25 

yaa var yaa..

"" bu ne lann..noluyo len.. """ dediğim bişi...

p1 e bitiyordum....x1 e hasta oldum yaaa...

yazcak bişi bulamıorum...

hemen sööleyin..kaç para buu..çabukkkkkkkkkkkkk.. :D:D

off offf...accciipp bişi yaaaa......mafetti beni...:D:D
wolverine55

11 Şubat 2008; 20:48:59 

ekrana takılmayın elde fotograf makinesiyle çekilmiş resimlere bakarak diebilirimki bundada kristal ekran var ve tüm pda lara toz yutturur bu ekran hatta şöle diim ben bu kristal ekran olayını çözemedim benim telefondada var sanki ekranın dışındaymış gibi duruo yazılar bazen klavye ve tasarım hoş boyutta küçük bence arka kısmı pek beğenmedim ama ehh bunu alanda arkasına bakmadan kaçsın :P

W910i with 2GB M2
uraltay85

11 Şubat 2008; 21:10:36 

sony japonyadaki teknolojileri yavaş yavaş dünya genelinde uygulamaya başlıo galiba