bu telefonda hareket sensörü var mı yok mu, cihaza sahip olan biri söyleyebilir mi? iphonedaki, omniadaki gibi klavyeden bağımsız bir hareket sensörü var mı?
slm ,415 euro ya almanyadan aldım telefonu sizce uygun mudur?birde pasaport kayıt işlemi nasıl gerçekleşecek türkiyede mi yapıcaz faturasıyla teşekkürler....
slm ,415 euro ya almanyadan aldım telefonu sizce uygun mudur?birde pasaport kayıt işlemi nasıl gerçekleşecek türkiyede mi yapıcaz faturasıyla teşekkürler....
Hayırlı olsun. Bence fiyatı iyi.. Türkiye'de havaalanında kaydettireceksiniz..
evet güzel fiyat. ben en düşük 520 dolara görmüştüm galiba. aynı fiyata denk geliyor.
yurtdısından "unlocked" olarak aldığımız cihazları türkiyede herhangi birşeye gerek kalmadan istedigimiz sim kartla kullanabiliyor muyuz? sadece 5 tl lik kayıt yeterli oluyor mu yani?
bana da yarın bu cihaz almanyadan geliyo.. fakat turkiyede unlock işlemini ve windows mobile 7 türkçe yüklemesini nası yapıcam cihaz distribütörler tarafından pazarlanmadığı için bunu yapıcak bi telefoncu bile bulmak zor açıkçası..