Ekran konusu can sıkıcı ama malesef günümüzde bir çok PDA 65k ekran koyuyor. Yeni gelecek süper PDA ler var fakat onlar da öyle olacak. Bence bunu emsallerine göre karşılaştırmak lazım.
Yok yok SonyEricsson öğrenemeyecek bu işi. En iyi İsveç'e gidicem ve duruma el koyucam. Ar-Ge mühendisleri temiz bir fırça istiyor benden. Hatta yanımda bu forumdan bir kaç kişiyi de götüreyim yanımda, onlara da akıl danışsınlar. Bu bilgisiz adamlar nasıl bu halde dünya devi olurken nasıl bizim forum cevherleri harcanıyor anlamak mümkün değil! Gider gitmez devrim yapıp Ar-Ge'lerini dağıtıp bizim çocukları yerleştiricem. Siz bakın ondan sonra nasıl yükseliyor SE!
Yok yok SonyEricsson öğrenemeyecek bu işi. En iyi İsveç'e gidicem ve duruma el koyucam. Ar-Ge mühendisleri temiz bir fırça istiyor benden. Hatta yanımda bu forumdan bir kaç kişiyi de götüreyim yanımda, onlara da akıl danışsınlar. Bu bilgisiz adamlar nasıl bu halde dünya devi olurken nasıl bizim forum cevherleri harcanıyor anlamak mümkün değil! Gider gitmez devrim yapıp Ar-Ge'lerini dağıtıp bizim çocukları yerleştiricem. Siz bakın ondan sonra nasıl yükseliyor SE!
cihaz muhteşem her özelliğiyle.. eksiksiz..tipi de çok hoş..
DH'deki konular, MR, esato, phonemag vs bir sürü site arasında mekik dokuyorum bi kaç saattir. İdare edin. Görmedim ya da gördüm de unuttum. İkisi de olabilir.
para olcak alıcan şunu ya Mükemmel her özelliği ile. sony ericsson cizgisi tasarımı kalitesi yeter. Cok beğendim bu modeli çok. Sarsıcak bu bence piyasayı.
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
ya pazartesi günü valla içim açıldı ya. kaç zamandır se den bi win li telefon bekliyordum hem klavyeli hemde yüksek çözünürlüklü bi model çıkmış. gerçi tabi telefonu ele gelmesi lazım önce bi ama şu hali ile bile oldukça iyi. artık diğer firmaların kaltesiz gibi görünen telefonlarına mecbur kalmayız. ama işlemci olayı kafamı karıştırıyor se sever düşük işlemci kullanmayı bunda kullandığı işlemci ne acaba ?
se de win işine girdiya artık gözlerim arkada gitmem. çıksada yakın zamanda edinsek bir tane
Bi yerde okudum 500 MHz diye geciyodu eger gercekten 500 se bicok pda ya fark atıyo..
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
ya pazartesi günü valla içim açıldı ya. kaç zamandır se den bi win li telefon bekliyordum hem klavyeli hemde yüksek çözünürlüklü bi model çıkmış. gerçi tabi telefonu ele gelmesi lazım önce bi ama şu hali ile bile oldukça iyi. artık diğer firmaların kaltesiz gibi görünen telefonlarına mecbur kalmayız. ama işlemci olayı kafamı karıştırıyor se sever düşük işlemci kullanmayı bunda kullandığı işlemci ne acaba ?
se de win işine girdiya artık gözlerim arkada gitmem. çıksada yakın zamanda edinsek bir tane
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Bi yerde okudum 500 MHz diye geciyodu eger gercekten 500 se bicok pda ya fark atıyo..
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
esasında pda da 500 çok fazla değil ki şuan kullandığım p51 de bile 416 var. ekran renk konusuna da çok takılmamak gerek nokianın 16 milyon renkli ekranlarınıda gördük açıkçası 65 k ile çok farklı durmuyorlardı tabiki farksız demiyorum ama bence renk derinliğinden önce ekran kalitesine bakmak lazım. şimdiye kadar gördüğüm en güzel renkleri veren ekran palm treo650 de idi. 65 idi ama mükemmeldi.
g900 de bence muhteşem olmuş dört yön tuş ve dokunmatik normal bi tel. sony bu sene hakketten kalıbını kırmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 11 Şubat 2008; 9:28:36 >
xperia da transflash kart varmış bu doğrumu ? se hakketten kalıp malıp bırakmadı ortalıkda. bence artık sonynin önüne geçilmez.
bir ara e90 almayı düşünüyordum ama asıl ekranın içte olması ve boyutları düşündürüyordu beni özellikle fiyatı. hatta phı ile beraber ne almam gerektiğini konuşurken bi p1 bi e90 diye düşünürken Allah nasip ederse bi xperia bi g900 tam benlik olacakya. se hakketten sevdiğim bi firma ya
tabi benim isteklerime 3 sene gecikmeli cevap verdi ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 11 Şubat 2008; 9:36:06 >
dızayn harika hoş bu tarz cihazlardan cok anlamıyorum ama sony harbi iyi ettı bunu yapmakla tuş takımı ve on panelde kı yon tuş takımı harıka tek eksiği yukarıda gorulduğu gıbı hala bazı noktalarda eksıklerı olması kotu h95 de bılem hepsı var bunlar nıye yapmıyor fecı dağtıyorum...
Sony Ericsson durdu durdu bombayi patlatti, bu aralar yeni bir pocket pc almayi dusunuyordum, i-mate de yeni yeni ultimate serisini cikarmaya basladi, Toshiba G920 yolda onlar kafami kurcaliyordu ama bunu gorunce butun fikirlerim degisiverdi, gercekten beklemeye degecek bir cihaz gibi gorunuyor