Video nun tamamini rahatca izleyebilecegimiz gibi bir link henuz bulamadim ama bulunca vericem ama "Sony Ericsson Xperia X1 Launch Event" ten fotograflarin oldugu bir Flickr linki veriyorum simdilik:
@PHI İşletim sistemi dediğin gibi şu an ffazla kullanılan bir işletim sistemi değil. Ancak kullanımı,geçişler,menüler,uygulamalar ...vs çok iyi ve problemsiz diyebilirim. Cihazın hem dokunmatik hem de tuşlar ile kullanımı ustaca hazırlanmış ve mükemmel bir kullanıma aracı olması hazırlanmış.
Kamerası ile çektiğim fotoları yine vakit bulursam ekleyeceğim. Kulaklık sesi mükemmel , özellikle de film seyrederken Hoparlör sesi de normalin biraz üstünde...
Windows uygulamaları ve bu uygulamaların cihaz üzerinden kullanımı oldukça eğlenceli, wi fi de çok başarılı...
gps henüz test edemedim, henüz imkanım olmadı pek...
wm7 geldiğinde multitouch ı destekliyeceği söyleniyor.Htc daha once bulmuş ama wm 6.1 tam destekmediği için olmamış. seneye çıkacak xperia x2 de multitouchlı olsa tam iphone killer olur walla
@grkmsh
cihazin numerik tuslarinda zorlandigin oldumu.wav formatini destekliyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 22 Eylül 2008; 11:47:34 >
Bahsettiğin site güvenilir global bir sitedir. Ama orada ürünler oldukça pahalıdır. ucuz urun bulamazsın. Amerika da bu ürünler daha ucuzdur. Sim free olarak satılan siteler var . yılladır bildiğim siteyi ilave ediyorum. Buradaki fiyatlar Türkiyede ki eskiden doğubank fiyatları ile tamamen aynı oluyordu ama şimdi nasıl bilmem. Örneğin 910i yi ben Dogubank tan 800 YTL ye aldığımda burada 650 dolar idi. Diger satılan tel lerle de karşılaştırabilirsiniz.
Bayiden satışlarda ülkemizde çok farklı oluyor fiyatlar.
Current price: $879.99 Availability: Estimated 9 days Low Price Promise: If you have found this product at a lower price elsewhere, please let us know so we can try to match the offer.
Alinmadigin icin de cok memnun oldum, bu arada C902 nin tarihini ayarlamis olsaydin hic aklima oyle seyler gelmeyecekti tarih hala "2008:05:08" Su C902 nin tarihini duzelt artik
PHI sagol
Guzel screenshotlar Reis-i Eagles
Birde arkadaslar expansys teki fiyat yeni degil sanirsam 16. sayfada tartismistik hatta kdv, otv eklersek TR de kaca cikar falan hesaplamistim (uzun bir post un parcasiydi kisaltarak alintiladim asagida). Expansys en guvenilir alisveris sitelerinden biridir. Yalniz urunler bazen diger Ingiliz sitelerine gore gec piyasaya cikar, orda hala da tarih vermemis ama bir kere tarih verince %99 o tarihte (yada bir iki gun sonrasinda) cikar uzun sureli ertelemeler pek olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: ozzturkgem 1. Guvenilir satis sitesi Expansys X1 icin Pre-order (Onsiparis) fiyatini belirledi (Bu fiyattan yada daha ucuza piyasaya cikacaktir:
Bizim forumun butun forum basliklarinda yillardir bu sekilde hesapalam yapiliyor ama o hesap bicimi yanlis diyenler olmustu. Neden OTV li halinden KDV de aldigimin aciklamasi (Bu arada bu muhasabenet adli siteyi google dan buldum kimdirler necidirler bilmiyorum ama aciklamalari bana mantikli geldi):
"http://www.muhasebenet.net/eko_2609_verginin%20vergisi%20otv%20ye%20kdv.html Linkten bir alinti: "Bazı mal ve hizmetlerden aynı karakterli birden fazla vergi alınabiliyor. Bu durum ise mükerrer vergi alınıyor eleştirilerine neden oluyor. 3065 sayılı KDV Kanunu'nun 24/b ve ÖTV Kanunu'nun 11. maddeleri gereğince, kanun kapsamındaki ürünler üzerinden hesaplanan ÖTV, bu ürünler üzerinden ayrıca hesaplanacak olan KDV'nin matrahına dahil bulunuyor. Çünkü, KDV matrahı, teslim veya ithal edilen malın bedeli ile birlikte vergi, resim, harç, pay, fon karşılığı gibi unsurları da kapsıyor. Dolayısıyla, yasal zorunluluk nedeniyle KDV, ÖTV'ye tabi ürünlerde mal bedeli ve ÖTV toplamı üzerinden ayrıca hesaplanıyor. Bu durum, mal teslimi ve ithalatından alınan bir vergi üzerinden aynı karakterli başka bir vergi (vergiden vergi) alınmasına ve dolayısıyla fiyatların ÖTV'nin KDV'si kadar daha artmasına neden oluyor."