Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^ Sony Ericsson -XPERIA- X1 ^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ^^ Sony Ericsson -XPERIA- X1 ^^ Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
taken21

20 Haziran 2008; 22:38:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TR de 1300 euro yu bulur acılıs fiyatı vergiler falan
quote:

Orjinalden alıntı: afd92

abi telefon bi yabancı sitede satışta şu an.
fiyatta çok uygun 999 euro

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
2wicky

20 Haziran 2008; 23:30:52 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

İkisi de birbirinden güzel vallahi.

Ben Touch Diamond'a hayranım. Gerçi o pil ömrü ile kullanılacak gibi değil ama yine de çok sexi.

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
taken21

20 Haziran 2008; 23:32:00 

Düz n95 kadar olamaz sanırım pil ömründe
quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

İkisi de birbirinden güzel vallahi.

Ben Touch Diamond'a hayranım. Gerçi o pil ömrü ile kullanılacak gibi değil ama yine de çok sexi.

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
2wicky

20 Haziran 2008; 23:33:13 

quote:

Orjinalden alıntı: afd92

abi telefon bi yabancı sitede satışta şu an.
fiyatta çok uygun 999 euro

Ön sipariş olmasın?

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
frt-_-ctn

20 Haziran 2008; 23:35:20 

demodur demo

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ozzturkgem

21 Haziran 2008; 11:48:24 

Su anda X1 hicbir yerde satilmiyor resmi olarak (Yabanci sitelerdekilerdeki inceleme yapilan X1 ler hepsi SE tarafindan o sitelere yollanmis prototipler iki tanesi haric. Bengalboy denen adam SE den birine SE tarafindan denemesi icin verilen iki adet prototipini illegal olarak kiralamis yada satin almis bu konuda fazla detay yok ama tanesine 1500 USD vermis bunu yeni okudum) zaten tam bir resmi cikis tarihi bile belli degil SE bir aciklamada 2008 in 2. yarisi ve bir aciklamada ise 2008 in 4. ceyregi dedi o kadar.

Zaten yurt disinda ciksada garantili olarak ne zaman gelecegi hic belli degil.

Ornek olarak W960i Yurtdisi cikis tarihi 2007 Kasim, TR de Hepsiburada da Telpa garantili olarak cikisi Nisan 2008. Su anda Telpa hala dukkanlara w960i yollamis degil.

İkinci ornek G900 Avrupa da Mayis 2008 de cikti, daha hala Telpa sayfasinda gelecek urunler arasinda bile yer almiyor.

X1 Kasim-Aralik 2008 gibi Avrupa da ciksa bile TR ye en erken Mayis 2009 da gelir, geldiginde de demode ve siradan bir model olarak kalir cunku Mayis 2009 da kimbilir HTC, Nokia vs vs TR ye ne bicim modeller getirmis olurlar. SE nin Turkiyede Telpa yi tek distributoru ilan etmesi yaptigi en buyuk hata.

Hatta X1 in o kadar da buyuk bir ilerleme olmadigini iddaa edenler de var. Mesela Bbr Nokia E90 dan ne ustunlugu var diyenler var Esato da. Aslinda cok haksiz sayilmazlar bence niye mi, Ram i daha cok CPU su daha hizli denebilir ama unutmayin ki symbian in o kadar ram ve cpu ya ihtiyaci yok. Zaten okudugum X1 preview lerinden panel arayuzunun Ram in cogunu silip supıurdugu ve aleti yavaslattigini ogrendim. Geriye bir tek ustunluk kaliyor o da dokumatik ekran. Bu acidan bakinca X1 o kadar da ustun ve asmis bir tel gibi gelmemeye basladi bana. Zaten Kasim 2008 e kadar Nokia X1 i alt edicek dokunmatik ekranli bir modeli coktan piyasaya surmus olur (5800 tube ciktiktan hemen sonra Nokia nin High end bir dokunmatik telefon piyasaya surecegi dedikodusu var).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 21 Haziran 2008; 14:42:41 >

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 1:03:24 

http://www.eprice.com.tw/mobile/news/?news_id=7338
http://www.mobifrance.com/news/2008-05-30/id11894/Photos-comparatives-Sony-Ericsson-Xperia-X1-HTC-Touch-Diamond-et-Apple-iPhone/

oktayakgoz

30 Haziran 2008; 12:23:40 

bugün gazetede okuduğuma göre x1 tanıtılmış ama tabi ne zaman satılır bilinmez

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
..Oğuz

30 Haziran 2008; 12:36:46 

Bu telefon neden "ARAMA" yaptığımda çıkmadı.Bende boşuna konu açtım.

Sony Ericsson, XPERIA'yı New York'taki bir etkinlikte görücüye çıkardı. İşte ilk detaylar...

New York'ta düzenlenen Digital Experience! etkinliği, teknoloji devlerinin yeni ürünlerini medyaya tanıtmaları açısından önemli bir etkinlik oldu. Bu etkinliğin en büyük yıldızı ise, hiç kuşkusuz Sony Ericsson'un merakla beklenen XPERIA X1 idi.

Etkinlikte sergilenen XPERIA görüntüsüyle herkesi büyülese de, daha önünde atılması gereken birkaç adım olduğu sinyallerini de verdi. İlk kez gerçek anlamda çalışan bir X1 gören katılımcılar, yazılımın kilitlenme sorunlarına da şahit oldular. Ama yazılımsal bir sorun olan bu küçük detay kolaylıkla çözülebilir. bu sorunu görmezden geldiğimizde, X1'in çok ciddi bir akıllı telefon olduğu bir kez daha kanıtlandı.

800x480 VGA ekrana ve optik joystick'e sahip olan Sony Ericsson XPERIA'nın tasarımı oldukça şık ve Sony Ericsson'un bu ürünüyle Windows Mobil pazarına renk getirdiği söyleneyebilir.

Verilen pek çok görevi başarıyla icra eden XPERIA, Q klavyeye sahip ve şık tasarımı sayesinde veri girişi kolayca yapılabiliyor.

XPERIA ile yazı yazmak için iPhone'da olduğu gibi ekranı kullanma zorunluluğa ortadan kalkıyor: Ekranın altında yer alan JoyStick ve birkaç tuş metin girişinde kolaylık sağlıyor.

Bunun yanında XPERIA, Stereo BlueTooth, USB ve WLAN bağlantı seçeneklerini beraber sunarak telefonun herkese hitap etmesini sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Oğuz -- 30 Haziran 2008; 12:37:32 >

#PS3 60GB PAL // Satılık 4 Oyun ,;, pm..
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 15:33:27 

quote:

http://www.eprice.com.tw/mobile/news/?news_id=7338
http://www.mobifrance.com/news/2008-05-30/id11894/Photos-comparatives-Sony-Ericsson-Xperia-X1-HTC-Touch-Diamond-et-Apple-iPhone/

iPhone'da da 1 ekran var yani...

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
cepkurdu

1 Temmuz 2008; 12:52:26 

xperia x1 dede touch focus warmı g900 deki gibi

cepkurdu

1 Temmuz 2008; 14:12:22 

g900 mü xperia x1 mi ?

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

1 Temmuz 2008; 15:11:16