Dün sonyeircsson a web den mesaj gönderdim ve akşama cevap geldi.
Bu 2009 Şubat bilgisinin kaynağı nedir? anlamadım yani, diğer firmaların çamur atmalarımı acaba.
Gelen cevap:
-------------------------- Sayın XXXXX,
Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sony Ericsson Xperia X1 model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının, Yaz aylarıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.sonyericsson.com/TR adresinden ulaşabilirsiniz.
Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımla, /Ahmet Arca
Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin. Sony Ericsson Çağrı Merkezi
X1 in 2009 da cikacagi bilgisi hataliydi kaynagida SE sitesinde yanlis bir duzenleme sonucu o sekilde gozukmesiydi. Sorun sadece X1 icin gecerli degildi piyasaya cikmis bazi modellerde 2008 sonunda cikacak seklinde yanlis yaziyordu, dedikodu yayilinca yanlis bilgiler duzeltildi. Hatta Sonyericsson X1 in 2009 a gecikmeyecegine ve 2088 yili ortasinda cikacagina dair bir basin bildirisi yayinladi.
Hem Reis-i Eagles hangi SE nin ne zaman cikacagina dair harika bir tabloyu onceki sayfada verdi. X1 tabloya gore Eylul 2008 de cikacak.
Ebgadget da Handango dan sizan bir bilgiye gore X1 cikis tarihini 2008 Eylul un ortasi olarak veriyor, kaynak:
Ben de Engadget'a şimdi baktım buraya yazıyım diyodum. Eğer tarih doğruysa gerçekten güzel haber, gelir gelmez çökmek lazım . Tabii buralara gelişi daha ileride olur herhalde..
3 Mayıs 2008; 0:09:25
k850i'deki tecrübelere dayanarak , TR'deki satış planlaması aralık 2008-ocak 2009 olabilir
Dün sonyeircsson a web den mesaj gönderdim ve akşama cevap geldi.
Bu 2009 Şubat bilgisinin kaynağı nedir? anlamadım yani, diğer firmaların çamur atmalarımı acaba.
Gelen cevap:
-------------------------- Sayın XXXXX,
Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Sony Ericsson Xperia X1 model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının, Yaz aylarıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.sonyericsson.com/TR adresinden ulaşabilirsiniz.
Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Saygılarımla, /Ahmet Arca
Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin. Sony Ericsson Çağrı Merkezi
W960i yi sabırsızlıkla bekledim tam almak istediğim zaman Xperia 1'i gördüm ve ani dönüşle kararımı değiştirdim şimdi X1 i bekliyorum umarım bu telefonda tam çıktı derken yeni bir modelle tekrar insanların fikirlerini etkilemezler
şu bir gerçek, alet tam bir tasarım harikası. sabırsızlıkla bekliyorum. umarım çıkış fiyatı dudak uçuklatmaz.
W960i yi sabırsızlıkla bekledim tam almak istediğim zaman Xperia 1'i gördüm ve ani dönüşle kararımı değiştirdim şimdi X1 i bekliyorum umarım bu telefonda tam çıktı derken yeni bir modelle tekrar insanların fikirlerini etkilemezler
şu bir gerçek, alet tam bir tasarım harikası. sabırsızlıkla bekliyorum. umarım çıkış fiyatı dudak uçuklatmaz.
hocam en az 1800 ytl olur gibi geliyor.2000ytl barajını asarsa kimse sasırmasın
bu arada youtube da yeni bir inceleme çıkmış çok uyuz ama klasik menülerine geçişlerine göre idare eder.
Bu kadar cetin piyasa şartlarında 2.000ytl sınırını gecmek mi
Güldürmeyin adamı yauv agzıyla kuş tutsa bile 1200ytl'den girer 3 ay bekler alırsın hic mi kullanmadınız daha önce(;
5 Mayıs 2008; 21:58:39
quote:
Orjinalden alıntı: Kyser Sozey
aynen öyle ben de k850 düşünürken bu çıktı. forumda da k900 gördüm (fake olduğu kesin ama)... bu defa gönlüm ona kaydı