Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^ Sony Ericsson X1 ? ^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: ^^ Sony Ericsson X1 ? ^^ Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kasif

1 Mayıs 2008; 14:48:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dün sonyeircsson a web den mesaj gönderdim ve akşama cevap geldi.

Bu 2009 Şubat bilgisinin kaynağı nedir? anlamadım yani, diğer firmaların çamur atmalarımı acaba.

Gelen cevap:

--------------------------
Sayın XXXXX,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sony Ericsson Xperia X1 model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının, Yaz aylarıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.sonyericsson.com/TR adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımla,
/Ahmet Arca

Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin.
Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
Fax:0212 471 83 26
Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

www.kasif.org
bris

1 Mayıs 2008; 15:40:29 

Avustralya'da yaz 2008 Aralık'da başlıyor.

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 1:01:19 

Hands-On raporu

http://www.phonemag.com/xperia-x1-hands-on-report-massive-potential-052616.php

··¤(`×[¤ Everything by Reis-i Eagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
ozzturkgem

2 Mayıs 2008; 23:00:19 

X1 in 2009 da cikacagi bilgisi hataliydi kaynagida SE sitesinde yanlis bir duzenleme sonucu o sekilde gozukmesiydi. Sorun sadece X1 icin gecerli degildi piyasaya cikmis bazi modellerde 2008 sonunda cikacak seklinde yanlis yaziyordu, dedikodu yayilinca yanlis bilgiler duzeltildi. Hatta Sonyericsson X1 in 2009 a gecikmeyecegine ve 2088 yili ortasinda cikacagina dair bir basin bildirisi yayinladi.

Hem Reis-i Eagles hangi SE nin ne zaman cikacagina dair harika bir tabloyu onceki sayfada verdi. X1 tabloya gore Eylul 2008 de cikacak.

Ebgadget da Handango dan sizan bir bilgiye gore X1 cikis tarihini 2008 Eylul un ortasi olarak veriyor, kaynak:

http://www.engadget.com/2008/05/02/handango-newsletter-reveals-mid-september-launch-for-xperia-x1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 2 Mayıs 2008; 23:00:42 >

Vrexza

2 Mayıs 2008; 23:10:49 

Ben de Engadget'a şimdi baktım buraya yazıyım diyodum. Eğer tarih doğruysa gerçekten güzel haber, gelir gelmez çökmek lazım . Tabii buralara gelişi daha ileride olur herhalde..

Pıoneer PDP-4280XA // Xbox 360 Elite @ PAL // Toshiba M60-183 // Western Digital Externals: 1Tb Home, 500 Gb Premium , 500 Gb Essential // Sony PSP Fat
cok_yasa_kamil

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 0:09:25 

k850i'deki tecrübelere dayanarak , TR'deki satış planlaması aralık 2008-ocak 2009 olabilir

------------------------------------www.dahianlamındakideayrıyazılır.com------------------------------------
F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın
eski kullanıcı adım: exxxplorer ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dh 2006 Üyeleri

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 0:24:14 

quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Dün sonyeircsson a web den mesaj gönderdim ve akşama cevap geldi.

Bu 2009 Şubat bilgisinin kaynağı nedir? anlamadım yani, diğer firmaların çamur atmalarımı acaba.

Gelen cevap:

--------------------------
Sayın XXXXX,

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sony Ericsson Xperia X1 model telefonumuzun planlanan çıkış tarihi, 2008 yılının, Yaz aylarıdır. Ürün piyasaya çıktığında, fiyat bilgisini yetkili distribütörlerimizden edinebilirsiniz. Ürünlerimizin özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.sonyericsson.com/TR adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaşarak iletişimin en yenilikçi ve en çekici markası olma yolunda yaptığımız tutkulu yolculukta yanımızda olduğunuz, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımla,
/Ahmet Arca

Diger sorulariniz için, lütfen bize yeniden yazin.
Sony Ericsson Çağrı Merkezi

Tel: 0212 473 77 77
Fax:0212 471 83 26
Mail:questions.tr@support.sonyericsson.com

W960i için bu tür mesajlar çok atmıştık. Gelen cevaplar da hep iyimserdi ve kısa bir süre içerisinde çıkacağı yönündeydi.
1 sene beklettiler nerdeyse.

...
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 11:01:46 

Evet W960i başlığında herkes güvenini yitirdi artık o bildirimlere.

Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
Kyser Sozey

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 11:27:05 

W960i yi sabırsızlıkla bekledim tam almak istediğim zaman Xperia 1'i gördüm ve ani dönüşle kararımı değiştirdim şimdi X1 i bekliyorum umarım bu telefonda tam çıktı derken yeni bir modelle tekrar insanların fikirlerini etkilemezler

şu bir gerçek, alet tam bir tasarım harikası. sabırsızlıkla bekliyorum. umarım çıkış fiyatı dudak uçuklatmaz.

Önemli olan; hayatta en çok şeye sahip olmak değil en az şeye ihtiyaç duymaktır.

If you kill one man, you're a murderer. If you kill thousands, you're a conqueror.
nurixY

5 Mayıs 2008; 14:26:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Kyser Sozey

W960i yi sabırsızlıkla bekledim tam almak istediğim zaman Xperia 1'i gördüm ve ani dönüşle kararımı değiştirdim şimdi X1 i bekliyorum umarım bu telefonda tam çıktı derken yeni bir modelle tekrar insanların fikirlerini etkilemezler

şu bir gerçek, alet tam bir tasarım harikası. sabırsızlıkla bekliyorum. umarım çıkış fiyatı dudak uçuklatmaz.

hocam en az 1800 ytl olur gibi geliyor.2000ytl barajını asarsa kimse sasırmasın

bu arada youtube da yeni bir inceleme çıkmış çok uyuz ama klasik menülerine geçişlerine göre idare eder.

http://www.youtube.com/watch?v=m08aHyxe-W0

Yakında----

İmod 5.5g-ALO Jumbo cryo X Silver - RSA Predator -

Westone 3
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 17:35:01 

1800 olmaz yaw SE. olsa bile 1400 olur direkt 1 hafta sonra.