Iphone'un eksilerinide unutmamak lazım; MMS yollayamama, kısıtlı bluetooth desteği, GPS olmayışı, hard disk olarak kullanılamaması ilk aklıma gelenler.
Severek kullanıyorum ekran, ipod filan süper ama çok çok eksiği var. Bu devirde MMS yollayamamak komik değil mi sizcede?
Bence en büyük sorun resmi ithalatı olmaması. Apple Türkiye'de olan bir marka olduğu halde bizi adam yerine koymadıkları için olsa gerek, getirtmiyorlar.Zatı muhteremler bize fazla görüyorlar herhalde. Bir de unlock yaptırmakla uğraş, rehberle ilgili sorunları vs. Apple elbetteki büyük firma ve iphone milyonları peşinden koşturmuş bir ürün. Sadece dokunmatik olması sorun olabilir belki ama apple mevcut sistemler içinde mutlaka en kalitelisini ve sorunsuzunu yapmıştır. Resmi gelseydi belki şu an P1 yerine iphone kullanıyor olurdum herhalde. Gps sorununu da çözmüşler.
Iphone'un eksilerinide unutmamak lazım; MMS yollayamama, kısıtlı bluetooth desteği, GPS olmayışı, hard disk olarak kullanılamaması ilk aklıma gelenler.
Severek kullanıyorum ekran, ipod filan süper ama çok çok eksiği var. Bu devirde MMS yollayamamak komik değil mi sizcede?
O ekranda nette dolasmak gibisi yok ama uptadelere ragmen iste o bahsettigin eksikler yuzunden insanin alasi gelmiyor.
Tabii ki eksiklerinin farkındayım ama ben yukarıda ki cümlelerimi X1 çıktıgında muhtemelen piyasaya coktan girmiş olacak 2. nesil i-phonu ve eksikliklerin giderilecegini düşünerek yazmıştım(;
Ayrıyeten bölümle evimin arası 10 dakika ve omrum ikisi arasında geciyor GPS ile en azından benim işim yok , kantinde gün boyu WİFİ üzerinden internette dolaşabilecegim kocaman ekran en makbulu
Ben burada ki telefonları sıkı şekilde takip edenlerden degilim zaten , bir telefondan büyük beklentilerimde yok yani sizin gözünüzde büyüyen ayrıntıların çogu bana görünmüyor bile , ben i-phone ile mutlu bir gelecege koşabilecegimize inanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrDr_22 -- 8 Mart 2008; 10:27:26 >
iphone belki müzik olayı olarak düşünülebilir ama bence çok pratik bir tel değil. özellikle arabası olanlar için. zamanında p910 un yada p serisinin diyeyim en büyük özelliği nümerik tuş takımının olması iphone da bunlar yok hep ekrana bağımlılık güzel değil. tabiki herkese göre değişir benim için iphone nin hiç bir özelliği yok xperia da da esasında bi numara yok neyine bu kadar sevindim se olmasına se oldumu işin içine mutlaka iyi bir pil süresi (p51 de açıkçası çok memnun edici bu konuda) türkçe sıkıntısının olmaması. bir çok pda da karşı tarafın sesi gelmesi sıkıntısı ya kısık olur ya yankı olur daha bir çok sıkıntıları var pda ların bunları düzeltme adına x1 istiyorum şayet bu durumlar benim p51 ile aynı ise açıkçası hiç bir özelliği kalmaz benim için
TyTN II : 112 x 59 x 19 mm X1 : 110 x 53 x 16.7 mm ---> Bu özellikler ve bu boyut mükemmel P1i : 106 x 55 x 17 mm ---> Boyut çok güzel ve bu tuş takımı hiçbirinde yok. Iphone : 115 x 61 x 11,6 mm ---> İncelik süper eni ise en rahatsız edici. P51: 122 x 60 x 20 mm --> Biraz abartılı değil mi?