Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SANAL MAĞAZALARI BURADA DEĞERLENDİRELİM(ÜST BAŞLIK YAPILSIN)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> SANAL MAĞAZALARI BURADA DEĞERLENDİRELİM(ÜST BAŞLIK YAPILSIN) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
umut976

10 Şubat 2008; 15:58:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR GÖRÜYORUMKİ BİR ÇOK KİŞİ İNTERNET ÜZERİNDEN ALIŞVERİŞ YAPIYOR VE BİRÇOĞUMUZ GÜVENLİK,ALIM AŞAMASI,KARGO AŞAMASI,SATIŞ SONRASI HİZMET KONUSUNDA TEREDDÜTLÜYÜZ.

BU BAŞLIK ALTINDA İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPAN HERKES ALIŞVERİŞ YAPTIGI SİTEYLE İLGİLİ OLUMLU OLUMSUZ YORUMLARINI YAZARSA DİĞER ARKADAŞLARADA YARDIMCI OLUR.

P.S:BU KONUNUN ÜST BAŞLIK OLMASINI TALEP EDİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut976 -- 11 Şubat 2008; 11:27:15 >

KAYIP KENTİN YAKIŞIKLISI...
PANASONİC ES8807
afpturk

11 Şubat 2008; 10:08:58 

ereyon' dan alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Açıkçası ürün elime geçmeden çeşitli tereddütlerim vardı ama sonucu görünce tüm bunların yersiz olduğuna karar verdim. Bence güzel bir başlık. Son zamanlarda birsürü bu tip alışveriş sitesi türedi. Taşları ayıklamak lazım.

umut976

11 Şubat 2008; 11:27:22 

Ben nealsak.com dan traş makinası sipariş verdim.Bekliyorum süreci sizlerle paylaşacagım.

PANASONİC ES8807
mbbilici

11 Şubat 2008; 12:00:17 

hepsiburada dan sayısını bilmediğim kadar alışveriş yaptım. bir seferinde stokta olmayan bir ürün varmış gibi gözüktüğünden ben siparişi verdim, ücret kredi kartından düşüldü ama sonra bu stokta yokmuş, başka birşey alın ya da size çek düzenleyelim, daha sonra istediğiniz zaman birşey alırsınız falan dediler. ben bunu kabul etmedim ve ücreti karta geri iade ettiler. bunun dışında başka hiçbir sorun yaşamadım. bu nedenle ben, almayı düşündüğünüz malın stok durumunu sormadan sipariş verilmemesini tavsiye ediyorum.

mbbilici
garagulli

11 Şubat 2008; 14:22:30 

gittigidiyordan alın tavsiye ederim...olmadı geri yollarsınız

salihsemih

11 Şubat 2008; 14:27:21 

Ben nealsak.com dan elektrikli süpürge aldım ve çok memnun kaldım. Küçük ve güvenilir firmalar daha rahat oluyor. İş yoğunluğu arttıkça ilgi azalıyor sanırım. hepsiburada.com u da zaman zaman yavaş çalışsa da güvenirlilik bakomından öneririm. Spariş iptal de hiç sorun yaşamıyorsunuz.

enteresavar

11 Şubat 2008; 15:23:15 

Hizli al,shobbo,hepsiburada,ereyon kullandıgım siteler hepsinden memnun kaldım sadece bazı ürünlerin kendi işçilik problemleri vardı onlarıda iade ettim.Sorunla karşılaşmadım çok şükür.Gerçi hepsiburadanın nerdeyse tüm ürünlerinde türkçe kullanma kılavuzu yoktu kendilerine defalarca belirtmeme rağman başka adreslere yönlendirmeye kalktılar ben bu ülkeye giren her cihazın türkçe kılavuzu olması taraftarıyım(sanki bizim verdiğimiz para değil ) ve yasal olarakta bu şekilde ama hepsiburada nasıl yapıyor bu şekilde anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 11 Şubat 2008; 15:22:30 >

GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
umut976

12 Şubat 2008; 18:26:10 

En önemli püf nokta şu: Alış-veriş yapmadan önce mutlaka ürünün stokta olup olmadıgını sorun.ürün stokta varsa siparişinizi verin

PANASONİC ES8807
mixkombine
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Şubat 2008; 20:45:48 

estore ve g.gidiyor dan sasmam
umut976

14 Şubat 2008; 18:27:55 

Nealsak.com dan sipariş verdiğim Traş makinesi geldi.5 günde elime geçti.Herhangi bir problem yaşamadım.Sadece garanti belgesini doldurmamışlar.Email yazdım eğer bir problem varsa çözeler.

PANASONİC ES8807
>sCoRPion<

Sisteme Gözat

14 Şubat 2008; 18:44:19 

quote:

Orjinalden alıntı: umut976

Nealsak.com dan sipariş verdiğim Traş makinesi geldi.5 günde elime geçti.Herhangi bir problem yaşamadım.Sadece garanti belgesini doldurmamışlar.Email yazdım eğer bir problem varsa çözeler.

çoğu firma garanti belgesini doldurmuyor. ürününüzün faturası garanti yerine geçtiğinden hiçbir sorun olmaz

Pentium D 915 (2800Mhz@4000Mhz), Gigabyte P35-DS3R, Ocz Gold Edition Dual Kit 512Mb x 2 + 1Gb x 2 (800Mhz@900Mhz), Winfast 256Mb x7900GS Extreme (@550/1600Mhz), 2 x Samsung 120 Gb (Raid 0)

Fotoğraflarım - trenlegeziyorum.com
gendarme

14 Şubat 2008; 19:43:34 

(rahmetli)bidolu.com
hepsiburada.com
barcinspor.com
vatanbilgisayar.com
koysepete.com

bizzat denenmiş ve hiçbir sorun yaşanmamıştır...

Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!

enteresavar

14 Şubat 2008; 21:40:34 

3gün içinde(ortalam 3gün içinde değil) kargoya verilir yazıyor yanlız shobbo.comdan pazar gün verdiğim siparişlerden perşembe oldu ses yok.Yarında ses gelecege benzemiyor... ver elini pazartesi belkide salı???bellimi olur.Bu sonuca göre siteye puanımı vericem..saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 14 Şubat 2008; 21:40:31 >

GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
oblomov03

14 Şubat 2008; 21:56:33 

"Hepsiburada.com,gittigidiyor.com'dan sayısız alışveriş yaptım,hiç bir sorun yaşamadım,tavsiye ederim.

Hitachi cpx 275 projeksiyon+peak 180X180 perde+sony KV-29 CS 60E 72+onkyo tx-sr 603,sony dvp-ns 76h dvd,pure-acoustics QX900,pure acoustics sl12 sw+toshiba L 10+renault meganeII dcl sedan.
YBA

14 Şubat 2008; 22:52:40 

Ben şiparişi verdikten sonra tedarikçiden temin etmeye çalışması nasıl bir satış mantığıdır anlamak mümkün değil?
Yurt dışında ki sitelerde siz adamın stoğunu görürsünüz!!!

Hepsiburadadan defalarca alışveriş yaptım,
elbette her seferde sorun çıkmadı,
ama sorun çıkıp çok uğraştıran ve gına getirten olanlarda oldu

en son Altec lansing set almıştım,
450ytl civarı idi,
yani bir ses sistemi için iyi para
çok geç geldi
geldiğinde evde yoktum,
bir baktık,
kutuşu perişan,
daha evvel açıldığı alenen belli
miğdem bulansada uğraşsak halim yoktu,
çok ufak gibi yerlerinde izler vardı ama pisikopata bağlamıyım dedim,

derken,
Subwofer ın üstünde bez koruma olmaması çok şaşırttı,
tamamen korumasız, ve tozlanıyor,
derken bir baktım ki,
aslında var,
ama benim aldığımda yok
resmen bana kullanılmış
subwofer koruması çıkartılmış ürünü yollamışlar,

şimdi %10 pahalı olsun ama görerek alıyım diyorum,
bariz abartı fiyat farkı yok, ve hassas bir ürün değilse e-ticaret
yoksa Türkiyede e-ticarete karşıyım
enteresavar

14 Şubat 2008; 23:13:39 

hepsiburada işin suyunu çıkardı bence.Bu milletten geri gelen 2.el sayılan ürünleri başkalarına itelemeye çalışmak benimde birkaç arkadaşın başına geldi.Ayrıca birçok site şuanda hepsiburadadan daha ucuza ve belli limitler dahilindede olsa bedava kargo imkanı sunuyor.Hepsiburada ise illaki taksit yapıcaksın benim belki param vaer ve tek çekim indirimi istiyorum yukarda bahsettiğim shobbo.comdan aldıgım ürün(hernekadar 4gündür gelmediysede) 7,03ytl lik kulaklık hizlial.comda 9ytl hepsiburada ise 16ytl ye satıyor ...vs.vs.

suzi dilara

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Şubat 2008; 0:28:19 

www.ticaretbudur.com

tavsiye ederim efenim

enteresavar

23 Şubat 2008; 23:05:24 

Arkadaşlar shobbo.com la birdaha alışveriş yapmayı düşünmüyorum nedenine gelirsekte şöyle açıklayayım 4 tane ayrı ürün siparişimin 4 ündede problem çıktı.Çözüleceğini söylediler lafa gelince herşeyi hemen yapıyorlardı, ama yapılmadı.İlk ürünüm stokta yok dendi yerine daha pahalı bir ürün gönderdiler buna teşekkürler ama 8/9gunde geldi.2.ürünüm bebek sıcak su torbasıydı oda farklı gonderildi düzelticez geri donucez filan dediler 10gundur ses yok.3.ürünüm kulaklıktı bana sormadan iptal ettiler siparişi yokmuş ellerinde ama 10gundur para iadesi yapılmadı.4.Fotograf makinası allaha şükür bu elimize gunde geçti(2iş gununde gonderilir yazmasına ragmen) ama hala tedarik sürecinde goruluyor ürün halbuki elime geçti...şikayetvar sitesine bir bakın hep aynı şikayetler aklı olan uzak dursun bu siteden kesinlikle önermiyorum...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 24 Şuba