reklamın özü dikkat çekmektir. o yüzden de kötüsü olmaz...
çok doğru bir laf reklamları iyi-kötü diye ayırmak büyük hata...Etkili olmak için bir reklamın ya çok iiy ya da çok kötü olması gerekir...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Bu telefon ne zaman gelir Türkiye'ye acaba? Viewty yerine bunu düşünebilirim,hem dokunmatik hem tuşları da var Üstelik dediklerine göre viewty'nin menu sisteminin aynısı hatta gelişmişiymiş
özellikleri kötü lg yine tasarımdan giyiyor anlaşılan..bnm chocolate daha karizma bence
tasarım kişiden kişiye değişir. bana göre senin o Chocolate iğrenç bir telefon görünüm olarak. ayrıca LG teknik özellik olarak da atakta. Wiewty'yi araştırabilirsin. kendileri 120 FPS video kaydı yapan ilk ve tek telefon ve gelişmiş kamera ve ekran özellikleriyle dikkat çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeBeto18 -- 14 Mart 2008; 16:34:35 >
w-lan olmaması harbi kötü hem d edokunmatik cart curt olmasına rağmen...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Bu telefon ne zaman gelir Türkiye'ye acaba? Viewty yerine bunu düşünebilirim,hem dokunmatik hem tuşları da var Üstelik dediklerine göre viewty'nin menu sisteminin aynısı hatta gelişmişiymiş
görünüş olarak viewty 'den güzel olabilir...Ama özellik olarak kıyaslamak bile yanlış bence...