Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles Abi çok var yaw daha demişim yani...
Birşey olmaz be reis üstad.Zaten uzun zaman hayalini kurduğun bir telefona sahip olmak çok başka bir şey Hem dediklerine göre bu telefonda ses kalitesi inanılmaz ötesi olacakmış.Benim için 2 soru işareti var.1. olarak video çözünürlüğü diğeri ise auto focus.İnşallah video çözünürlüğü iyi olur ve auto focusta yeralır.İşte o zaman kimse beni tutamaz
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles Abi çok var yaw daha demişim yani...
Birşey olmaz be reis üstad.Zaten uzun zaman hayalini kurduğun bir telefona sahip olmak çok başka bir şey Hem dediklerine göre bu telefonda ses kalitesi inanılmaz ötesi olacakmış.Benim için 2 soru işareti var.1. olarak video çözünürlüğü diğeri ise auto focus.İnşallah video çözünürlüğü iyi olur ve auto focusta yeralır.İşte o zaman kimse beni tutamaz
Konu tekrar güncellenmiştir...
Telefonun kamerasında otomatik odaklama özelliği yok. Siteler video kaydı konusunda çeşitli iddialarda bulunuyor. Çözünürlük QVGA ya da VGA olabilir.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Yahoo Anwers da bir kullanıcının cevabı dikkatimi çekti.
quote:
"The Sony Ericsson W980i costs approx $300. You can avail these walkman phones from me. Mail me if you need to know more info"
Kısacası diyorki 300 dolar civarı bir fiyata çıkacak.Herifin diğer mesajlarına baktığımda genelde kendiside telefon satıyor ve normal fiyatlardan ucuza hemde. Neyse umarım 300-500 dolar arası bir fiyattan çıkarda bayram ederiz
Acaba bu özellikler firmware den mi geliyordur yoksa akustik dosyasından mı? Yok akustik dosyalarından ise w810i de çalışacak şekilde çevirebilirim belki...