SonyEricsson'un 10 şubatta tanıtması beklenen bir diğer model ise G900. G700'ün bir nevi abisi niteliğinde olması beklenen ve "Tyra" kod adı ile çıkması beklenen SonyEricsson'un ilk G serisi modellerinden olan G900'ün 2,6" dokunmatik ekran, Wi-fi ve 5 megapiksel kamera gibi özelliklere sahip.
Her şey kesinleşti. İşte resimler bilgiler...
Resimler
Videolar
Teknik özellikler: (..Knight..'tan alıntı.)
Şebeke: Triband (UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900) 3G desteği: Var EDGE desteği: Yok İşletim sistemi: Symbian OS Boyut ve ağırlık: 106 x 49 x 13 mm / 99 gram Ekran: 2.4 inç 240x320 piksel 262.144 renk dokunmatik TFT Bellek: 160 MB dahili + Memorystick Micro desteği Kamera: 5 Megapiksel, otofocus, image stabiliser, flaş Video kaydı: Var FM radyo: Var, RDS desteği WI-FI: Var, 802.11b/g Bluetooth: Var, v2.0 A2DP profili: Var Batarya: 380 saate kadar bekleme / 12 saate kadar konuşma süresi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 28 Haziran 2008; 12:54:53 >
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Sanırsam artık cep telefonu özelliklerinde son noktaya gelindi. Eklenecek ne kaldı başka. Herşey mevcut şu anda telefonlarda.
Bundan sonra tasarım olarak çalışılacak gibi geldi bana.
Cep telefonlarında projeksiyonu çok merak ediyor ve istiyorum. Bir sunum, slayt, video ya da herhangi bir görüntüyü anında bir duvara ya da perdeye cep telefonu aracılığı ile yansıtmak. Çok iyi olur. Bir kaç seneye çıkacak umarım.
Sanırsam artık cep telefonu özelliklerinde son noktaya gelindi. Eklenecek ne kaldı başka. Herşey mevcut şu anda telefonlarda.
Bundan sonra tasarım olarak çalışılacak gibi geldi bana.
Cep telefonlarında projeksiyonu çok merak ediyor ve istiyorum. Bir sunum, slayt, video ya da herhangi bir görüntüyü anında bir duvara ya da perdeye cep telefonu aracılığı ile yansıtmak. Çok iyi olur. Bir kaç seneye çıkacak umarım.
Aslında güzel bir şey olur. Ama günümüzde kullanacak adam zor bulunur. Genelde pazarlamacılar, sabit olan satış sorumluları gibi kişiler genellikle kullanır gibi.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum