Şimdi Ara

^^SonyEricsson G900^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
27.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SonyEricsson'un 10 şubatta tanıtması beklenen bir diğer model ise G900. G700'ün bir nevi abisi niteliğinde olması beklenen ve "Tyra" kod adı ile çıkması beklenen SonyEricsson'un ilk G serisi modellerinden olan G900'ün 2,6" dokunmatik ekran, Wi-fi ve 5 megapiksel kamera gibi özelliklere sahip.

Her şey kesinleşti. İşte resimler bilgiler...

Resimler

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

Videolar

Teknik özellikler: (..Knight..'tan alıntı.)

Şebeke: Triband (UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900)
    3G desteği: Var
    EDGE desteği: Yok
    İşletim sistemi: Symbian OS
    Boyut ve ağırlık: 106 x 49 x 13 mm / 99 gram
    Ekran: 2.4 inç 240x320 piksel 262.144 renk dokunmatik TFT
    Bellek: 160 MB dahili + Memorystick Micro desteği
    Kamera: 5 Megapiksel, otofocus, image stabiliser, flaş
    Video kaydı: Var
    FM radyo: Var, RDS desteği
    WI-FI: Var, 802.11b/g
    Bluetooth: Var, v2.0
    A2DP profili: Var
    Batarya: 380 saate kadar bekleme / 12 saate kadar konuşma süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 28 Haziran 2008; 12:54:53 >

• Sanırsam artık cep telefonu özelliklerinde son noktaya gelindi. Eklenecek ne kaldı başka. Herşey mevcut şu anda telefonlarda.

Bundan sonra tasarım olarak çalışılacak gibi geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Sanırsam artık cep telefonu özelliklerinde son noktaya gelindi. Eklenecek ne kaldı başka. Herşey mevcut şu anda telefonlarda.

Cep telefonlarında projeksiyonu çok merak ediyor ve istiyorum. Bir sunum, slayt, video ya da herhangi bir görüntüyü anında bir duvara ya da perdeye cep telefonu aracılığı ile yansıtmak.
    Çok iyi olur. Bir kaç seneye çıkacak umarım.
  • 5.0 mp barajı niye aşılmadı ki benim beklentilerim artık telefonlarda 7.2mp kamera ve daha yüksek çözünürlüklü ekran
  • 13-14 dakka sonra güncellersin artık konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

5.0 mp barajı niye aşılmadı ki benim beklentilerim artık telefonlarda 7.2mp kamera ve daha yüksek çözünürlüklü ekran

SE'den böyle bir ilk beklerdim açıkçası. Ama K850i henüz beklenen performansı veremezken yine düşün performansta bir 7.2 de istemezdim.

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

13-14 dakka sonra güncellersin artık konuyu

10 şubat dediysek hemen açıklamayacaklar heralde. Yarın akşama düşer resimler.

• PHI ben açacaktım da üşendim sen açıver konuları şu aşağıdakiler için sana zahmet;
    W980, Z770, K820, C702 ve C902
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    14 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Sanırsam artık cep telefonu özelliklerinde son noktaya gelindi. Eklenecek ne kaldı başka. Herşey mevcut şu anda telefonlarda.

Cep telefonlarında projeksiyonu çok merak ediyor ve istiyorum. Bir sunum, slayt, video ya da herhangi bir görüntüyü anında bir duvara ya da perdeye cep telefonu aracılığı ile yansıtmak.
    Çok iyi olur. Bir kaç seneye çıkacak umarım.

Aslında güzel bir şey olur. Ama günümüzde kullanacak adam zor bulunur. Genelde pazarlamacılar, sabit olan satış sorumluları gibi kişiler genellikle kullanır gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: celerm

PHI ben açacaktım da üşendim sen açıver konuları şu aşağıdakiler için sana zahmet;

Onlar yarına artık. Resimleri bi çıksın şöyle biraz da.
  • quote:

quote:

PHI ben açacaktım da üşendim sen açıver konuları şu aşağıdakiler için sana zahmet;

HAnngi sitede bulurum bunları özelliklerini merak ettim. Özelliklerini ögrenim bari. Siz ler konuyu ne zmana acarsanız acın artık

• quote:

quote:

G900 den umutluyum ben ama valla k850 alıcaktım 101 sayfa sonunda vazgeçtim inşallah G900 iyi olur... derken bi 100 sayfa G900 olacak, sonra bi bakcaz X modeli 7.2mp kamerayla gelcek, bi 100 sayfa da onu bekleriz... bu SE adamı öldürür

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan
    HAnngi sitede bulurum bunları özelliklerini merak ettim. Özelliklerini ögrenim bari. Siz ler konuyu ne zmana acarsanız acın artık

Özellikleri hakkında da çok bilgi yok malesef.

quote:

G900 den umutluyum ben ama valla k850 alıcaktım 101 sayfa sonunda vazgeçtim inşallah G900 iyi olur... derken bi 100 sayfa G900 olacak, sonra bi bakcaz X modeli 7.2mp kamerayla gelcek, bi 100 sayfa da onu bekleriz... bu SE adamı öldürür

Malesef öyle. Sonu yok.

• quote:

Malesef öyle. Sonu yok.

Sonu yok da SE adam olup ikinci bi k750 yaratsa, yine bi 2.5 yıl gider. 2.5 yıl telefon değiştirmeye -biraz da teknoloji takip etmeyi seven birisi için- yeterli bir süre bence. fakat SE nin tam oturaklı bi model yapması lazım ki uzun süre gitsin.
  • quote:

quote:

Malesef öyle. Sonu yok.

Sonu yok da SE adam olup ikinci bi k750 yaratsa, yine bi 2.5 yıl gider. 2.5 yıl telefon değiştirmeye -biraz da teknoloji takip etmeyi seven birisi için- yeterli bir süre bence. fakat SE nin tam oturaklı bi model yapması lazım ki uzun süre gitsin.

G serisinden biraz ümitliyim ama ikinci bir K850i ve W960i vakası olmaması lazım.
  • Ne zamana çıkar ki bu
  • quote:

G serisinden biraz ümitliyim ama ikinci bir K850i ve W960i vakası olmaması lazım.

Kesinlikle. En azından, *En azından* 30fps ve 176x244 den büyük boyutta bir kayıt.

SE sitesinden bir link;

http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/key.MobilePhoneWrapper.G900
  • quote:

Kesinlikle. En azından, *En azından* 30fps ve 176x244 den büyük boyutta bir kayıt.

SE sitesinden bir link;

http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/key.MobilePhoneWrapper.G900

Hadi bakalım. Umarım bu gelen sesler G900'ün gümbür gümbür geldiğinin göstergesidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

5.0 mp barajı niye aşılmadı ki benim beklentilerim artık telefonlarda 7.2mp kamera ve daha yüksek çözünürlüklü ekran

Yaw 10MP olsa ne olacak ki, CCD lens yerine CMOS kullandıktan sonra, KarlZeiss ya da Schnieder lens gibi lens kalitesini artırmadıktan sonra isterse 15MP yapsalar bir kıymeti yok. MP in artması belli bir noktadan sonra sadece daha büyük baskı almanızı sağlar. Yoksa o kadar piksel sizin belirttiğiniz alan içinde bulunmuyor ve kaliteyi arttırmıyor. Pixel arası uzaklık sabit kaldığı sürece pixelin artması sadece resim boyutunu ve dolayısıyla da kalite kaybetmeden daha büyük boyutta baskı almanızı sağlar o kadar.

Ayrıca CCD lenslerin daha fazla enerjiye ihtiyaç duyduğunu, bunu kullanmak durumunda mevcut teknolojik telefonların az giden şarjı daha da az gidecek. Bu sebeple cep telefonlarında şuan ki teknolojiyi kitleyen yani zincirin zayıf halkası Şarj SÜRESİ yani PİLdir. Bunun üstesinden gelemezlerse özellik artış olduğunda daha da az giden şarj süresi veya artan 1 özellik sebebiyle başka bir özellik kırpılacak ya da çıkarılacak.

Ben pil problemi giderildikten sonra Cep telefonlarında 3 boyutlu görüşme (Projeksiyon gibi ama düz bir yüzeye değil de kısa mesafe uzaklıkta hava ortamına - Orjinal ismini çıkaramadım) bekliyorum. Çok çoook ilerki bir tarihte ise, zihninizle kontrol ettiğiniz bir bileklik ya da vücudunuzdaki bir çip olarak telefon olacağını düşünüyorum. Mesela bileğinize takılı bir ufacık bileklik gibi bir telefon ve bağlantı kurulduğunda projeksiyon görüntü verecek hemen üst kısmına, ya da şekil değiştirebilen bir cep telefonu. İsterseniz siz buna katlanabilir kıvrılabilir de diyebilirsiniz. İstediğiniz şekle sokup istediğiniz yerde taşıyabileceğiniz bir alet. Ya da 200 yıl sonra telepati kurmayı sağlayan ufak çipler sayesinde telefon diye bişey kalmaz belli mi olur.

SAYGILAR...

• Bakalım. Büyük gün bugün.
  • quote:

Bakalım. Büyük gün bugün.

6.5 saat kalmış olması lazım şu an itibariyle.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.