5 mp çekip ne yapacaksınız ki ? nerde göreceksiniz o fotoğrafı bilgisayarınızda şayet 1600 1200 çözünürlük yoksa 2 mp olarak bile göremeyeceğiniz resminizi neden 5 mp çekip dosya boyutunu anlamsız büyütesinizki.
lens kaliteli oldukdan sonra ve de 1600 1200 çözünürlükten daha fazlasını desteklemeyen monitör ve a4 boyutunda çıktı almadıkdan sonra 2 nin üstü sadece dosya şişkinliği olur
Sana katılıyorum fakat bir yönden katılmıyorum. Manzara fotoları çekerken yada uzaktaki bir objeyi yakınlaştırırken mp çok daha önemli oluyor. Yakınlaşırken bozulma daha az oluyor ve ayrıntılar daha belirgin oluyor. Ama ben çoğunlukla telefonu 1 mp de kullanıyorum. 1280/960 bana çoğu resimde yetiyor. Lens kalitesi çok önemli tabi.
bu arada g900 den çok iyi bir kamera performansı beklemeyin arkadaşlar. Nasıl k850i bir w910i kadar iyi sese sahip değilse, nasıl w910i de iyi bir kamera yoksa, nasıl g900 diğer iki telefonda olmayan bir çok özelliğe sahipse kamera ve sesde bu iki seriyi geçemeyecektir. Satış politikası böle çünkü. Eğer 5 mp süper bi kameraya sahip olsa kimse c902 veya k850i almaz. Yada ses kalitesi süper olsa kimse w serisi cihaz almaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 26 Şubat 2008; 14:05:49 >
esas itibari bence p1 ile g900 arasında seçim yapamayanlar kesinlikle g900 ü beklesin. çünkü p1 in en büyük özelliği klavyesi ki bu sizin için pek önemli değil sanırım. bu şartlar altında şuan elinizdeki ile idare etmeniz çıkınca g900 alırsınız
ben şahsen iyi bir foto kalitesi beklemekteyim. haksız da degilim ama.. eger bir cihaza 5 mp kamera konuluyorsa anlaşılırki bu cihaz kamera konusunda iddialıdır,olmasıda gerekir.. şu an ki yazılımı ile çektigi foto cidden berbat. ancak biraz sabretmek se yede güvenmek gerekir. k850 de oldugu gibi fw ile foto kalitesi çok daha iyi olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunoglan -- 1 Mart 2008; 16:06:28 >
g900 ü bende bekliyorum bence alınası bir telefon yapmış se herşeyi ile çok güzel görünüyor mayıs sonu gibi galiba çıkma tarihi o zamana kadar idarelik birşey alacağız artık foto anlık anlar için yeterli olacağını düşünüyorum bende ama video konusunda bilgisi olan var mı acaba?
g900 ü bende bekliyorum bence alınası bir telefon yapmış se herşeyi ile çok güzel görünüyor mayıs sonu gibi galiba çıkma tarihi o zamana kadar idarelik birşey alacağız artık foto anlık anlar için yeterli olacağını düşünüyorum bende ama video konusunda bilgisi olan var mı acaba?
Mayıs sonuna falan çıkacağını hiç sanmıyorum, bence ümitlenme o tarihe.