SonyEricsson'un 10 şubatta tanıtacağı modellerden olacağı söylenen modellerden birinin modelinin G700 olduğu kesinleşti. SonyEricsson'un wap sitesinde G700'ün xml bilgilerinin eklenmesi 10 şubatta bu telefonun kesin tanıtılacağını gösteriyor. "Josephine" kod adı ile çıkması beklenen G700 SonyEricsson'un G serisinin ilk telefonlarından biri olacak. 2,6" ekran ve 3,2 megapiksel kamera ise beklenen özellikleri arasında.
Resimler bilgiler
Teknik özellikler: (..Knight..'tan alıntı.)
Şebeke: Triband (UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900) 3G desteği: Var EDGE desteği: Yok İşletim sistemi: Symbian OS Boyut ve ağırlık: 106 x 49 x 13 mm / 99 gram Ekran: 2.4 inç 240x320 piksel 262.144 renk dokunmatik TFT Bellek: 160 MB dahili + Memorystick Micro desteği Kamera: 3.2 Megapiksel, image stabiliser, flaş Video kaydı: Var FM radyo: Var, RDS desteği WI-FI: Yok Bluetooth: Var, v2.0 A2DP profili: Var Batarya: 380 saate kadar bekleme / 12 saate kadar konuşma süresi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 22 Şubat 2008; 22:12:53 >
Lanet olsun son 1 saat ve ben yerimde duramıyorum tepniniyorum çok heyecan bastı Bir daha ki sefere DH den birini kongre yerine yollayalım da canlı yayın yapsın. DHTV Bakalım görelim SE bizi tatmin edebilecek mi
Lanet olsun son 1 saat ve ben yerimde duramıyorum tepniniyorum çok heyecan bastı Bir daha ki sefere DH den birini kongre yerine yollayalım da canlı yayın yapsın. DHTV Bakalım görelim SE bizi tatmin edebilecek mi
Açıklananları takip edebileceğimiz bir yer var mı acaba? Geçen yıl Nokia tanıtım yaparken canlı yayında izlemiştik netten.