Şimdi Ara

hyundai accent era mı? fiat linea dynamic mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
23.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok iyi bir noktaya değindin.Benzinli olan bir araçla dizel bir araç karşılaştırılır mı?Fabrika verileri ERA 1.4 8,3 DİYOR ŞEHİR İÇİNDE, LİNEA İÇİN 8,1 .Era nın şehiriçi verileri otomatik şanzımanda 10.3lt deniyor.
  • Era 1.4 ve 1.6 nın yakışı birbirine çok yakın olup, 1.4 motor şehir içi 8.6lt/100km, şehir dışı 5.5 lt/100 km. değerlere sahiptir.Bu arada, aradaki performans farkını artık söylemiyorum...

    quote:

    Orjinalden alıntı: Sigma Q


    quote:

    Orjinalden alıntı: raven1974

    Bencede Linea amma, birde göründüğü gibi yürüse,...1.3 mjet ve 1.4 8V o kasaya at ile kelebek arasındaki muhabbet gibi kalmış.


    era 1.4
    km de kac ytl yakıt yakar?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raven1974 -- 28 Şubat 2008; 10:08:25 >
  • araç alırken gidip test sürüşü yapın hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın derim.
  • Linea kesinlikle tercihim olur.
  • fiat ile hyundayiyi karsılastırmak biraz yanlıs olmuş sanki hemde aynı sınıfta bile degiller. paran yetioyosa tabi ki linea hiç düşünme...
  • linea,,,lineaaa,,,
  • hyundai accent le linea kıyaslanırmı bi kere aynı sınıf bi araç değil ben kendi fikrimi söyliyim linea accenti ikiye katlar onla çarpar 100 le böler:):):) Bence Fiatin Bravodan sonra en iyi araçı linea.zaten hyundai arabalarında herkez memnunda değil onun için LİNEA=AİLEN :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: parisorlu

    Nereden bakarsanız bakın ben Linea diyorum:Bazı arkadaşların dediği gibi daha güçlü motor seçenekleri geldiği takdirde dahada harika olacaktır.Ama 90 hp den aşağısı resmen işkence.Fiyat bunun farkına vardı galiba son 1 haftadır birmota uğruyorum.dizelde 90 hp nin altında Linea yok.Ama 105-120 vs.gelirsede tadından yenmez.

    fiyat nedir ya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __UMUT__

    hyundai accent le linea kıyaslanırmı bi kere aynı sınıf bi araç değil ben kendi fikrimi söyliyim linea accenti ikiye katlar onla çarpar 100 le böler:):):) Bence Fiatin Bravodan sonra en iyi araçı linea.zaten hyundai arabalarında herkez memnunda değil onun için LİNEA=AİLEN :)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: multijet
    bir arkadaş iki araba arasında kaldı hangisini tavsiye edersiniz.fiyat olarak era avantajlı ama linea daha kaliteli gözüküyor.ama linea donanım olarak eradan daha az kararsız kaldı.sizce hangisi?


    Başlık açılalı yaklaşık 1 yıl olmuş, arkadaş aracını çoktan almıştır muhtemelen.
    Yazılar biraz Galatasaray mı, Fenerbahçe mi meselesine dönmüş.
    Ben de bildiklerimi söyleyeyim. İkisi de derli-toplu, aklı başında araçlar. Karşılaştırma için motor ve donanım seviyeleri de belirtilmemiş. Sarı Çizmeli Mehmet Ağa, gel de karşılaştır...

    Hyundai accent era VGT dizel 1.5 110 beygir, bu aracı 1500 km kadar kullandım. Çekişi çok güzel. Bayırda canavar gibi. Performans istiyorsanız linea 1.3 multijetten daha iyi. Ancak çok yakıt tüketiyor. Uzun yolda, çok yüksek hızda gitmememe rağmen (110-120) 5.8 (giderken), 6.0 (gelirken) lt/100 km gibi değerler gördüm. İçi ve bagajı biraz dar gibi geldi bana.

    Şimdi sahip olduğum araç linea 1.4 t-jet emotion cruise control + ESP. Uzun yola bir kez çıkabildim. Performans süper. Turbosuz 1.6 benzinli bir araçtan kesinlikle daha iyi. Bagaj ve iç hacim güzel. Donanım iyi. Sanırım accentte ESP ve cruise control yok. (varsa lütfen uyarın) Benim gibi üç çocuklu birisi için linea daha uygun.

    İç hacim gerekiyorsa linea, hacim önemli değilse ve motor seçenekleri size daha uygun geliyorsa accent, malum büyük şehirlerde küçük araçlar park ve hareket etme açısından daha avantajlı. ESP ve cruise control isterseniz linea. Yakın zamanda 1.6 multijet çıkınca o araç da hesaba katılabilir. Fiyat gibi önemsiz konular da var tabi

    Bir şey daha, accent dizelde otomatik vites yok, benzinli lineada da otomatik vites yok. (internet sitelerinden baktım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 17 Ocak 2009; 21:22:58 >




  • Maalesef Eraların hiç bir modelinde hız sabitleyici ve esp yok.
  • malesef hala araba alamadı malum kriz vurdu işleri bozudu alamıyaca araba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: multijet

    malesef hala araba alamadı malum kriz vurdu işleri bozudu alamıyaca araba


    Bu krizi Allah bildiği gibi yapsın.
  • linea nın fiyatı kalitesine göre çok pahalı. Az daha koy honda civic al. Ki civic bu araca 10 basar.


    Era ise fiyat performans olarak gayet iyi. 1.5 dizel motoru son teknoloji 110bg. Linea daha ağır ve motoru çok daha zayıf.


    Linea da era da avrupa pazarında adı olmayan araçlar. Ama en azından era ucuz. Linea ya o parayı nasıl veriyorlar anlamıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yavuz2020
    linea nın fiyatı kalitesine göre çok pahalı. Az daha koy honda civic al. Ki civic bu araca 10 basar.
    Era ise fiyat performans olarak gayet iyi. 1.5 dizel motoru son teknoloji 110bg. Linea daha ağır ve motoru çok daha zayıf.
    Linea da era da avrupa pazarında adı olmayan araçlar. Ama en azından era ucuz. Linea ya o parayı nasıl veriyorlar anlamıyorum


    Kendi adıma konuşacak olursam, 10 basacak olan civicin bagaj hacmi 389 litre. 500 litre bagajı olan lineada bile bagaj imanına kadar dolu halde hanımla kavga dövüş yaparak yola çıkıyorum. Honda olmaz o yüzden.

    Linea zaten ağır ve güçsüz, 120 beygir, 206 nM tork, 0-100 km 9 saniye, en iyisi civic alayım ben. Aaa! civic 1.3 saniye yavaş kalmış, nasıl olur 10 basıyordu bu hani?

    Tamam, şimdi fiyata bakıyorum civic 1.6 elegance 40950 (resmi fiyat), Linea 1.4 T-jet emotion CC ESP 34150 (resmi fiyat), hadi ya fiyat da ucuz çıktı. (Belirtilen donanım seviyeleri birbirine uymaktadır)

    Verilmez o para lineaya, fiat o tofaş, hani şahin, doğan, serçe vardı ya ondan, yazık, anlamıyorum..

    (Not: Yeni honda civic alan bir tanıdığımdan motor ve tekerlek sesini çok içeri aldığını duydum, ne derece doğru bilmiyorum. Lineada öyle bir ses yok.)

    Bir de dizel düşünüyorsanız, o 10 basacak aracın dizeli yok. Haberiniz olsun.




    Ek: Biraz fazla kendimden geçmişim. Civic de gayet iyi bir otomobildir. Alanlar güle güle kullansınlar, kusuruma bakmasınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 18 Ocak 2009; 23:50:42 >




  • lütfen bierek yazalım lineanın o özelliklerine göre fiyatı çok iyi bu özellikleri ve böyle klas arabayı kimse veremez bu fiyata tyabi değerini bilmek lazım civicede asla kötü demiyorum süper bi araba bana göre onunda fiyatı uygun kendine göre

    ayrıca ihsanokur +10 çok doğu yazmışsınız
  • 30-35 milyara Linea alacağınıza Astra Sedan CDTI alın bence daha memnun kalırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 20 Ocak 2009; 13:14:36 >
  • Yaklaşık 1,5 yıldır Linea kullanıyorum.Burada Linea hakkında yapılan eleştirilere sadece gülüyorum çünkü hiçbiri teknik verilere,kullanıma ve donanıma dayanmıyor.Her aracın iyi ve kötü görülebilecek yanları mevcuttur.Ancak bu eleştiriler teknik ve bilimsel olmalıdır.Linea'nın pahalı olduğunu düşünenler hangi araçlar ve donanımları ile kıyaslıyorlar bunu açık bir şekilde yazmalılar.Artık önyargılarınızdan sıyrılın.Gidin Linea'yı test edin,donanımlarını,teknik bilgilerini ve fiyatını öğrenin, hala bu şekilde düşünüyorsanız söyleyecek sözüm yok.
  • lineayıda test ettim erayıda.. bartından trobzona gdiip geldim 1800 km kullandım.. ağrımadık yerim kalmadı.. nalet olsun o arabaya 1800 km de 550 ytl benzin parası verdim.. . 3000 deviri bir kere geçömedim hep sakin kullandım.. ağrımadıkhiçbir yerim kalmadı .. lineadan bana göre tek üstün yanı ses sistemi çok güzel .lineanınki piillii radyo gibi.. tabiki aynı sınıfın araçları değiller.. tabki linea
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PALERMO ®

    30-35 milyara Linea alacağınıza Astra Sedan CDTI alın bence daha memnun kalırsınız.



    onun sorunlarından ve servise gitmekten arabayı kullanamazsınız

    lineanın müzik sistemini ben beyendim bassları tizleri çok iyi veriyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.