tlgkoc: walla laptop ala ala bıktım sayısı kaç tane oldu bilmiom 15-20 olmuştur. bluemoon : 1950 kontör Satın aldım aldım 250ytl halit61 : cep telefonu aldım degeri pek yok Ger0nim0 : ses sistemi sattım 160ytl
emrah_tr : notebook sattım 700ytl bukalemon : kontör sattım 20ytl teknoshop : Sayısız alış veriş yaptık................ min 600ytl Gulasor :80gb disk sattım 40ytl Skarsel : Htc Avuc içi pc Sattım.. 600ytl SEAL4EVER : 80gb disk+ram Sattım 100ytl ciavrıydıu Beycoast : anakart işlemçi 240ytl Neosis : valla buna sat sat bitmio adam ne bulsa alıo:D meneme2002 : harddisk + işlemçi sattım 370ytl eagle66 : Usb Disk Sattım 500gb 160ytl musiclover : Logitech Ses Sistemi 130ytl kursatilhan : Cep telefonu sattım 250ytl tlgkoc : En az 20notebook alışverişi 20,00ylt üzeri p4ozgur : Monitör Parçası pek degeri yok moncici35 : 10dan fazla işlem 1000ytl civarı s.a.l.i.t.e.r.i : usb Disk 170ytl biri1970 : Notebook Satışı 1000ytlden fazla Ser_Tar : Sıfır Notebook 600ytl Acizim : Sıfır Notebook 630ytldegerinde darsktone : Sıfır Notebook +usb Disk 1800ytl degerinde TURNAM :38adet battaniye 300ytl bscol :pda aldım 500 karaefe : 40adet ram 600ytl sametsayi : Cep Telelfonu aldım 200 Hiickimse: : Pc kasası aldım 000 muratcakmak54-52 : git gel cok yaptı dükana:D garajyunni: telefon disk sattımm mendis: notebook kasa hurda power lcd ekran vsvsvsv.3-5milyar olmuşur sanırım lawerdem: d900 i sattm. 180ytl byramo : notebook aldım. 600ytl xkumral : teefon takası xtrlovely : notebook satışı 1240ytl rapator: 2monitör +ses sistemi shadow3804: ooo cok yüzszü bişi hersey sattı :)
Arkadaslar Alış veril yaptıklarım yukarıda yazıyor Adını unutulaşrım kusura bakmasınn.
Ödeme:
Satın almak İstediginiz Ürünün Fiyatını Peşinen Ödemek zorundasuınız. Sen gönder ben öderim Ben saglam biriyim.Ordan para gelecek Sabah yatırcam aksam bankaya gidecem gibi Laflar kullanamnız bi anlama İfade etmiyor. PAzarlık yapmadan önce Elinizi Cebinize sokarak parayı ödeyebilirmiyim.Gercekten bu istedigim Ürünmü ÖDeme yaparsam sıkışırmıyım Kesin almaya karar verdimmi diye düşünün 1ay sonra almak istedginiz ürün için pazarlık yapmayınız. Elimden geldikçe ucuza vermeye çalışıyorum oalbilecek herseyi elidmen geleni yapıyorum. Bi malın en ucuz degeri 10 en pahalı dgeeri 20 ise bana ürün için 9teklif önermenzii istemiyorum.
Alıcı yada Satıcı Arkadaslarda Aradıgım Bazı özelliikler.
pimpirikli tabiri caizse kıl insanları 3katıda verse ürün alıp satmam. Tehdite vari konusan bozuk cıkarsa kafanda parcalarım vs konusan Küfürlü konusan arkadaslar benzen uzak dursun 50ytl bi ürün için 2saat soru sorulmasını istemiyorum. Saygı cercesindeki Ciddi her soruya cvp veririm. almak istedigini ürünü internnet aramazınıda tavsiye ederim Bana nokia n73 ün özelliklerini Soracagınıza internnet arayarak arastrmznı daha işyi olacaktır. Ben telefon satıyorsam bana ürünün garantisi aksesuarı garantisi sorunuz.bu telefonda kamera varmı gibi soru sormayınız.
Teslimat ve KArgo Ürünleri cogunu Başka firmlardan Temin Ediyorum. Bazı günlerde AKrgolamda sorun cıkabiliyor. 1haftayı bulan kargolada oluyor bu konuda cok özür diliyorum aynıgün yollatmaya Çalışıyorum. ama yinede ürün stoklarda olmaması arzaılı cıkması vs sorun cıkaibliyor. 15Gün hepsibuaradan ürün bekledigimd eolmuştur.
Sıfır Ürün alacaksanız Faturadaki ürün ile kargdan aldıgınız Ürünün aynı oldugunu teyit ettikten sonra Teslim alınız Açılmış notebook vs ürünleri teslim lamdan iade ediniz. kırılmış yırtılmış kargoları almayınız.
İade ve arızalı ürün prosedürü.
İade etmek için gecerli bi sebepo olmaıs lazım. İAde abildigim ürünleri alırım paranızı öderiz. bi ürün aldınız iade etmek siietiyorusnuz ürünün iadeside varsa ben yaptıgım masrafı sizden alarak ürünü iade alabilirim kargo vs
Sattıgım garantili ürünlerin garantii ben olmadıgım gibi benle alaksıda yoktur. Garantilş faturalı ürün aldınız 3ay sonra arıza yaptı Servisine yada İthalatcısa Gönderniz. Bana gönderiseniz bend eyaptırmaya çalışırım ama zaman uzar..