Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung'dan yepyeni bir kızaklı model: SOUL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: Samsung'dan yepyeni bir kızaklı model: SOUL Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ayancıklı

9 Mayıs 2008; 12:29:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Peki arkadaşlar bu telofon fotoğraf ve video açısından nokia n82 ve n 95 ile kıyaslanabilir mi?

PANASONİC SA-HE 40 AMFİ : 200.00 ytl (kargo dahil)

http://forum.donanimhaber.com/m_24319007/tm.htm
pioneer 507XA plazma,vestel millenium wireles dmp 37inç lcd tv, panasonic bd30 , digitürk plus, dreambox 600 pvr , next 2000 dx plus usb , next 9500 d-smart , taplin skywalker , Philips HTS 3115/12 DVD - DivX Ultra
Ewren

9 Mayıs 2008; 13:51:40 

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Peki arkadaşlar bu telofon fotoğraf ve video açısından nokia n82 ve n 95 ile kıyaslanabilir mi?

hayır

Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.

HTC TOUCH DIAMOND
TuRaN.z

9 Mayıs 2008; 14:25:32 

quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

hayır

neden...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

MuSoniC

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 14:25:36 

fotoğraf açısından kıyaslanır ancak video'da geride kalır.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Mayıs 2008; 15:25:42 

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

fotoğraf açısından kıyaslanır ancak video'da geride kalır.

görüntü dizayn olarakta ilerde olur samsung
sungur 13

9 Mayıs 2008; 17:31:45 

hepsiburadadan bunun özelliklerini inceliyordum.800mahlık bir pile sahipmiş.Bu pil bu kadar özelliğin altından kalkabilir mi bilemiyorum açıkçası.Ancak en çok harcayan modeller bile 2 gün dayandığına göre bu modelde mutlaka 3-4 gün gitmeli...

TuRaN.z

9 Mayıs 2008; 20:18:09 

bu modelde batarya çokta fazla sorun edilmez sanırım ama gördüğüm kadarıyla hoparlör ve konuşma ses seviyelerinde sıkıntı olabilir gibi...yabancı kullanıcılar telden olumlu söz ederken ses seviyesi konusunda çokta olumlu şeyler söylenmiyor böylesine kalite ve başarılı bir telde umarım bu kadar basit bir sıkıntı yoktur. sorun basit ama önemli bir konu bence. ben kısa incelememde bir fikir edindim ama net olarak çözemedim, bizden alanlarında görüşleri sanırım daha belirleyici olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 9 Mayıs 2008; 23:08:28 >

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

asphodel

10 Mayıs 2008; 9:55:21 

2 sayfa geride aradığım şey varmış. Kalabalık yarattığım için kusura bakmayın. *EDIT*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asphodel -- 10 Mayıs 2008; 9:59:08 >

türbülans

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Mayıs 2008; 20:41:11 

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

bu modelde batarya çokta fazla sorun edilmez sanırım ama gördüğüm kadarıyla hoparlör ve konuşma ses seviyelerinde sıkıntı olabilir gibi...yabancı kullanıcılar telden olumlu söz ederken ses seviyesi konusunda çokta olumlu şeyler söylenmiyor böylesine kalite ve başarılı bir telde umarım bu kadar basit bir sıkıntı yoktur. sorun basit ama önemli bir konu bence. ben kısa incelememde bir fikir edindim ama net olarak çözemedim, bizden alanlarında görüşleri sanırım daha belirleyici olacaktır...

telefonu iki gündür kullanıyorum..ses konusunda şunları söyleyebilirim..içinden çıkan kulaklık ile kulaklık sesi gayet iyi..3,5 mm çevirici almayı düşünüyorum..başka bir kulaklıkla da deneyeyim kesin bir şey söyleyebilirim..fakat hoparlör sesi zayıf..zaten hoparlör olarak kulak çıkışını kullanıyor..yani cihazın başka bir yerinde hoparlör yok..o yüzden hem zil sesi hemde hoparlör sesi biraz düşük..özellikle mp3 leri zil sesi yaptığınızda bu daha belirgin oluyor..ayrıca konuşma sesi de kısmen düşük fakat ben bu konuda bir sorun yaşamadım..

batarya için henüz birşey söyleyemeyeceğim..tahminime göre 2 en fazla 3 gün gider..

asıl canımı sıkan olay ise yazılımsal..samsung neden hepsini bir araya koymuyor anlamadım..örneğin g600 de tel rehberi ile sim kart rehberi birbirinden ayrılamıyordu ve hafıza kartındaki resimler tam ekran yapılamıyordu..buna mukabil java yüklemek için sistem değiştirilmişti..yani kod filan girmek gerekmiyordu..ayrıca uGo adı altında menü görünümü vardı..bunda ise sim kart ve tel rehberi birbirinden ayrılabiliyor..hafıza kartındaki resimlere tam ekran yapılabiliyor..fakat gelgelelim java yüklemeleri için kod gerekiyor(bir türlü bulamasam da) ve uGo destekli menü yok..bununla birlikte özellikle tema yapma olayı geliştirilmiş..fakat dokunmatik navigasyon tuşu uygulama esnasında uygulamanın işaretlerini taşıdığından örneğin müzik çaları arka plana attığınızda navigasyon tuşları ileri sarma,geri sarma,şarkı listesi,pause ve stop olarak değişiyor ki kısa yoldan müzikçalara gitmek için bir tuş kalmıyor..mecbur menüden 6-7 tuşa basarak giriyorsunuz..

ufak tefek yazılımsal problemler olsa da telefonu masada görenin dibi düşüyor..şimdiye kadar kullandığım telefonlar içerisinde dizaynı en hoş telefon..telefonla ilgili sorularınız olursa cevaplarım..

son bir not..bu touchpad tarzı navigasyon inanılmaz parmak izi gösteriyor..ayrıca bir tarafından tutup sürgüyü kapatmak için tasarlanan çıkıntı da son derece alçak olduğundan mecbur ekranın altından tutuyorsunuz..ekran da parmak izi içinde kalıyor..alacakların yanlarında bir gözlük bezi taşımalarında fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 10 Mayıs 2008; 20:41:28 >

Konu Açma Kuralları ve Genel Kurallar
İmza Kuralları
Donanım Haber Motorlu Araçlar Bölümü Genel Kuralları
Nick Değiştirme İşlemleri
sungur 13

10 Mayıs 2008; 21:14:24 

hemen sorularımı sorayım size
1.telefon şebeke problşemi yaşadımı?yani sesi karşıya iletimi nasl aynı şekilde karşıdan gelen ses nasıl?(konuştuğunuz kişi yanınızdaymış gibi kaliteli mi?)
2.kayn kapak nasıl?kaliteli mi yani kızak yapısı nasıl?
3.(belki tam olarak bilmiyorsunuzdur ama...)pil performansı nasıl
4.kutuda cihazla birlikte neler çıkıyor?
5.menüsü hızlı mı?alet hiç geç tepi veriyor mu tuşlarına basldığında?
6.kamerası nasıl?5 megapiksel olarak kaliteli bir çekim yapğıyor mu yoksa süs diye mi duruyor
7.genel anlamda malzeme kalitesi nasıl?soyulma gibi problemler olabilir mi ileride?

bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim...

türbülans

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Mayıs 2008; 21:25:58 

quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

hemen sorularımı sorayım size
1.telefon şebeke problşemi yaşadımı?yani sesi karşıya iletimi nasl aynı şekilde karşıdan gelen ses nasıl?(konuştuğunuz kişi yanınızdaymış gibi kaliteli mi?)
2.kayn kapak nasıl?kaliteli mi yani kızak yapısı nasıl?
3.(belki tam olarak bilmiyorsunuzdur ama...)pil performansı nasıl
4.kutuda cihazla birlikte neler çıkıyor?
5.menüsü hızlı mı?alet hiç geç tepi veriyor mu tuşlarına basldığında?
6.kamerası nasıl?5 megapiksel olarak kaliteli bir çekim yapğıyor mu yoksa süs diye mi duruyor
7.genel anlamda malzeme kalitesi nasıl?soyulma gibi problemler olabilir mi ileride?

bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim...

1-şebeke konusunda bir problem yok..6500slide in tek diş bile çekmediği yerde bu 2 diş çekiyor(hat avea)..karşıdan gelen ses kaliteli ama biraz düşük..
2-samsungun problemsiz kapak düzeneği bunda da devam etmekte..telefonun resimlerinde görülen kasa ile kapak arasındaki alt taraftaki açıklık benim telefonda yok..yani kapak mekanizması çok sağlam ve en ufak bir oynama yok
3-telefonu ilk aldığımda pil göstergesi tamamen dolu gösteriyordu..aradan 20 saat civarı geçti şu an tek diş..(zaten üç diş var)..fakat bu arada oldukça fazla kullandım..ama samsungun diğer modellerine bakarsak 2 veya 3 gün gider en fazla..kesin sonucu yazarım..ayrıca kasadan beklenmeyecek kadar ufak bir pil var içinde
4-telefon,1 gb microsd hafıza kartı,şarj aleti,kulaklık,data kablosu,pil,kullanım kılavuzu,yazılım cdsi
5-menü geçişleri gayet hızlı ama bazen dokunmatik kısım iki kere basılmış gibi tepki verebiliyor..onun da hassaslık ayarı var..
6-kamera konusunda kesin birşey söyleyemiyorum..henüz hiç foto çekmedim..ama kamera g600 ile aynı..herhangi bir farkı yok..video çekimi max 320x240 mp4
7-malzeme kalitesi çok iyi..soyulma olacağını sanmıyorum..zaten telefon bu yüzden biraz ağır..

Konu Açma Kuralları ve Genel Kurallar
İmza Kuralları
Donanım Haber Motorlu Araçlar Bölümü Genel Kuralları
Nick Değiştirme İşlemleri
TuRaN.z

10 Mayıs 2008; 22:36:56