bu wi-fi olayi iyi güzelde benim anlamadığım işi olanda olmayanda takmış durumda zaman geçince teknoloji gelisince olması gereken bir zorunluluk gibi algilanmaya basladı. olsa iyi olabilir ama harbi şu forumda kaç kişi gercekten bu özelliği ciddi olarak kullanıyor ve faydalanıyor merak ediyorum. mesela hangi ortamda kullanıyorsunuz ve nelerden istifade ediyorsunuz. ve en önemliside gercekten rantabl bir şekilde kullanabiliyormusunuz...
kesinlikle katılıyorum sanki her sokak bası Wİ-Fİ'ye ihtiyacımız varmış gibi davranıyoruz.Ben telefonda estetiğe dayanıklılıga ve cebimde ne kadar yer kapladıgına önem veriyorum,bu demek degilki kötü fotograf çeksin özellikleri kötü olsun batarya 1 gün gitsin...
Samsung bence harika iş çıkarıyor,nokia gibi cep telefonu adı altında bayan cantasına anca sıgan n93-90-91 hatta n95 gibi devasa telefonlar yerine d900 ve sonrası cıkan ultra serisi ile gercekten cep telefonu yani cepte kolayca taşınabilen telefonlar üretiyor.
Ama eksiklikleri yok değil, her modelde sanki aynı özellikler çevresinde dönüyor duruyor gibi, ama dediğim gibi kesinlikle tasarımı yeter ve özellikleri kesinlikle mükemmel.Batarya konusunda nokia da çok basarısız.Philips iyi gidiyor ama özellik -0- Nokiacılar asla samsungu cekemiyor ama ön yargılarından kurtulup 1 ay kadar ceplerinde taşısalar anlayacaklar nokia'nın tel yerine tugla ürettiğini....
Samsung nokia sonyericson ve motorolayı geride bıraktığını her yeni model çıktığında ıspatlıyor ve smbyan işletim sisteminin nokianın modellerinden daha hızlı çalıştığı tecrübeyle sabittir saygılar
Evet yukaridada soyledigim gibi ortalama 900ytl den cikis yapti hic sasirmadim.Teli alip kullananlar bir incelem yazisi yazarlarsa seviniriz acikcasi bu tel sonbahardan once alinabilir bir fiyata dusmez kanimca.Yazin alip kullananlar aylar gectikce ne tur kotu yanlari oldugunuda yazarlar artik ozellikle dokunmatik olusu cogu kisiyi suphede birakiyor.
Sasirdigim tek nokta telin beklenenenden erken TR ye giris yapmis olmasi.telpa da tek renk gozukuyor umarim siyah ve mor renkleride getirirler yaz sonuna kadar.
Nerdeyse Avrupa ile aynı zamanda satışa çıktı, daha öncede bazı modellerindede olan bir durum Samsung bu teldede iddialı gözüküyor zamanla belli olur, Renk konusunda, d900 de olduğu gibi ilerde bu telin her rengide gelebilir diye düşünüyorum siyah tonlar tele yakışıyor diğerleri benim pek hoşuma gitmedi ama birebir görmedende net birşey diyemeyiz g600 ün gri tonu sitelerdeki görüntüsüne göre birebir baktığında daha güzeldi mesela...
Video çözünürlüğü kaç bunun?. Bi yerde 640*480 diye okudum ama doğrumu acaba
320x240 piksel
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
kesinlikle katılıyorum sanki her sokak bası Wİ-Fİ'ye ihtiyacımız varmış gibi davranıyoruz.Ben telefonda estetiğe dayanıklılıga ve cebimde ne kadar yer kapladıgına önem veriyorum,bu demek degilki kötü fotograf çeksin özellikleri kötü olsun batarya 1 gün gitsin...
Samsung bence harika iş çıkarıyor,nokia gibi cep telefonu adı altında bayan cantasına anca sıgan n93-90-91 hatta n95 gibi devasa telefonlar yerine d900 ve sonrası cıkan ultra serisi ile gercekten cep telefonu yani cepte kolayca taşınabilen telefonlar üretiyor.
Ama eksiklikleri yok değil, her modelde sanki aynı özellikler çevresinde dönüyor duruyor gibi, ama dediğim gibi kesinlikle tasarımı yeter ve özellikleri kesinlikle mükemmel.Batarya konusunda nokia da çok basarısız.Philips iyi gidiyor ama özellik -0- Nokiacılar asla samsungu cekemiyor ama ön yargılarından kurtulup 1 ay kadar ceplerinde taşısalar anlayacaklar nokia'nın tel yerine tugla ürettiğini....
haklısınız.şimdi harılharıl n95 ve o civarda bir cihaz satın alan arkadaşlar bundan en fazla 10 ay sonra ellerindeki cihazların artık all in one olmadığını anlayacaklardır.Bence cep telefonunda olması gereken en büyük özellik kullanışlılık ve dayanıklılıktır.şimdi 700-800lira vererek aldığımız cihazlar 1 sene sonra 400lere düşüyor.zarar yaklaşık 300 lira(en iyimser tahminle) benim 300 lirayı sokağa atacak lüksüm olmadığına göre gider 150-200 liralık bene yaten az ve öz özellikli bir model satın alrım,üstüne 200 liraya 8 megapiksellik bir fotoğraf makinesi,100liraya mp3 çalar satın alırım.Böylece her zaman kullanabileceğim ve telefonun piline bağlı kalmayacağım bir foto. makinesi ve mp3 çalarım olur. Ve bütün bunlarıda 450-500liralık bir bütçeyle kolaylıkla yapabilirim.