Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung'dan yepyeni bir kızaklı model: SOUL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: Samsung'dan yepyeni bir kızaklı model: SOUL Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.:ER_JaNN:.

Sisteme Gözat

17 Mart 2008; 0:22:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vay vay vay vayyy bunlar ne böyle.

єгςคภ รє๔єŦ
I LOVE MY P1i

sarıkanaryam

17 Mart 2008; 16:32:56 

acaba hangi rengi gelicek tr ye..
çok rengi var...
uamrım siyah ve füme olanı gelir..
gerçi,bugüne kadar istediğim renk samsungta hiç gelmedi ama...

samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB

ANYCOOL T818

2006 CİTY COMFORT M/T GALAKSİ GRİ

TEK YILDIZ FENERBAHÇE***
killnOd

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 7:25:43 

Suanda cok rengi yok ama mutlaka bircok renkte cikar diger ultra serilerinde oldugu gibi.Ben simdiden eger cikarsa mor rengini merak ediyorum.

serdarumma

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 7:41:47 

fena değilde bir daha samsung almıycağıma yeminliyim

Serdar Alemdar
MuSoniC

Sisteme Gözat

18 Mart 2008; 14:15:28 

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

telle ilgili taze bilgiler yokmu ?

İncelemeler gelmeye başladı.

Samsung SOUL incelemesi (GSM Arena): http://www.gsmarena.com/samsung_u900_soul-review-229.php

incelemedeki foto kalitesi çok iyi gözüküyor bence...

incelemede fotoğraf kalitesi birçok durumda N95 8GB'dan daha iyi olduğunu söylüyor, eğer öyleyse gerçekten iyi bi şeye benziyor N95'i geçen cihaz pek yok çünkü. Ancak video çekimi için maalesef aynı şey söylenemez.

TuRaN.z

28 Mart 2008; 0:12:53 

MuSonİC, bir çok kişi için foto kalitesi önemli olduğuna göre sadece bu açıdan bile ve ekstrada şık ve ince, kaliteli bir yapısı olduğundan, kısa sürede Türkiyeye geleceğini ve oldukçada tutulabileceğini tahmin ediyorum, nisanda yurtdışında çıkar çıkmaz bizdende birileri bu teli alıp daha Türkiyeye gelmeden incelemesini göndereceğini düşünüyorum telin birden fazla açıdan albenisi var yeni bir d600-d900 yansıması olabilir ve şimdilerde baya bir renksiz ve hareketsiz olan piyasayada biraz hareket katabilir ilerki günlerde

http://www.youtube.com/watch?v=BHyW0BSY13U

MuSoniC

Sisteme Gözat

28 Mart 2008; 17:35:24 

quote:

MuSonİC, bir çok kişi için foto kalitesi önemli olduğuna göre sadece bu açıdan bile ve ekstrada şık ve ince, kaliteli bir yapısı olduğundan, kısa sürede Türkiyeye geleceğini ve oldukçada tutulabileceğini tahmin ediyorum, nisanda yurtdışında çıkar çıkmaz bizdende birileri bu teli alıp daha Türkiyeye gelmeden incelemesini göndereceğini düşünüyorum telin birden fazla açıdan albenisi var yeni bir d600-d900 yansıması olabilir ve şimdilerde baya bir renksiz ve hareketsiz olan piyasayada biraz hareket katabilir ilerki günlerde

http://www.youtube.com/watch?v=BHyW0BSY13U

Öyle valla telefon hem çok şık, hem de özellik açısından da oldukça tatminkar görünüyor. U600'den çok daha iyi olacağı kesin.
Aslında çıkınca bu telefonu almak isterim fakat G810'u incelemeden almam, G810 çok dehşet olacak bence.
Şimdiden karasız kaldım; U900 mu alsam G810 mu yoksa yeni çıkacak olan N96 mı?

TuRaN.z

28 Mart 2008; 22:17:42 

nispeten farklı sınıflardalar ancak g810 ozellikleri iyi olmasına rağmen biraz hantal bir yapısı olacak gibi. dizayn ergonomi ve fiyat farkı düşünüldüğünde ben soul modelini tercih ederdim sanırım...

cmml

28 Mart 2008; 23:20:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow2345456

Yeni telefonum belli oldu

Benimde...

***C2D E6750--Gigabyte 965P-DS3 rev.3.3--2x1GB Twinmos DDR2 667Mhz--MSI X1950PRO--2x250GB +320GB Samsung Sata2--Skystar2 v.2.6d--Samsung 971P--Logitech X-530--Logitech MOMO Racing Wheel--AOPEN H600B28 400W Kasa***
MuSoniC

Sisteme Gözat

29 Mart 2008; 17:07:49 

quote:

nispeten farklı sınıflardalar ancak g810 ozellikleri iyi olmasına rağmen biraz hantal bir yapısı olacak gibi. dizayn ergonomi ve fiyat farkı düşünüldüğünde ben soul modelini tercih ederdim sanırım...

Kullanmış olduğum U600'den sonra G810 bayaa bi hantal kalır orası öyle ama almışken wifi, optik zoom falan da olsun diyorum ama fiyatı da yüksek olur tabii. Gelince karar veririm artık.

street_cops

Sisteme Gözat

1 Nisan 2008; 3:59:38 

Cok guzel yapmislar valla. Biktim artik su takoz n73ten.Boyle kibar bi telefon kullanmak istiyorum yaw

&american muscle car&
street_cops

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 17:56:05 

ne zaman gelirki acaba Türkiyeye

&american muscle car&
killnOd

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 18:03:57 

Daha avrupada bile cikmadi daha once aciklanan tarih nisan ortalari ama nisan sonunu bulabilir su durumdada TR ye garantili olarak yaz aylarinda gelir , spot olarak mayis ortalarinda bulunabilir belki.Tahminen ortalama 900ytl fiyattan cikacagini dusunursek anca sene sonunda alinabilir bir fiyata duser kanimca.

sungur 13

9 Nisan 2008; 18:15:03 

zaten ilk versiyonları almak pek akıllıca değil.telefon bir piyasaya çıksın kullanılmaya başlansın, o zamanartı-eksi özellikleri daha objektif bir şekilde görebiliriz.Yazılımdan kaynaklanan sorunlar varsa ilk versiyonlarda vardır.

o yüzden telefonun piyasaya çıktıktan sonra acele etmeyip kullanıcıların cihazla ilgili yorumlarını dinleyip ona göre alınmalı bence

BLACKS_EAGLE

10 Nisan 2008; 19:38:26 

abi o kısa yol tuşlarıda iyi olmuş

antidote01

10 Nisan 2008; 19:40:53 

ya fiyati ne olur merak ediyorum uygun bi sey olursa cikar cikmaz almayi dusunuyorum

P4 2.66 GHz Northwood @ 3.20 GHz + Asus P4P800 SE + 2x512 MB Kingston DDR400 (Dual Kit) + Palit 7600 GT
    80 GB Samsung SATA + Audigy Value 7.1 + Philips 1640G DVD Writer + Asus DVD-ROM + Midi ATX Modded by antidote01
    Sony Vaio VGN-