incelemedeki foto kalitesi çok iyi gözüküyor bence...
incelemede fotoğraf kalitesi birçok durumda N95 8GB'dan daha iyi olduğunu söylüyor, eğer öyleyse gerçekten iyi bi şeye benziyor N95'i geçen cihaz pek yok çünkü. Ancak video çekimi için maalesef aynı şey söylenemez.
MuSonİC, bir çok kişi için foto kalitesi önemli olduğuna göre sadece bu açıdan bile ve ekstrada şık ve ince, kaliteli bir yapısı olduğundan, kısa sürede Türkiyeye geleceğini ve oldukçada tutulabileceğini tahmin ediyorum, nisanda yurtdışında çıkar çıkmaz bizdende birileri bu teli alıp daha Türkiyeye gelmeden incelemesini göndereceğini düşünüyorum telin birden fazla açıdan albenisi var yeni bir d600-d900 yansıması olabilir ve şimdilerde baya bir renksiz ve hareketsiz olan piyasayada biraz hareket katabilir ilerki günlerde
MuSonİC, bir çok kişi için foto kalitesi önemli olduğuna göre sadece bu açıdan bile ve ekstrada şık ve ince, kaliteli bir yapısı olduğundan, kısa sürede Türkiyeye geleceğini ve oldukçada tutulabileceğini tahmin ediyorum, nisanda yurtdışında çıkar çıkmaz bizdende birileri bu teli alıp daha Türkiyeye gelmeden incelemesini göndereceğini düşünüyorum telin birden fazla açıdan albenisi var yeni bir d600-d900 yansıması olabilir ve şimdilerde baya bir renksiz ve hareketsiz olan piyasayada biraz hareket katabilir ilerki günlerde
Öyle valla telefon hem çok şık, hem de özellik açısından da oldukça tatminkar görünüyor. U600'den çok daha iyi olacağı kesin. Aslında çıkınca bu telefonu almak isterim fakat G810'u incelemeden almam, G810 çok dehşet olacak bence. Şimdiden karasız kaldım; U900 mu alsam G810 mu yoksa yeni çıkacak olan N96 mı?
Kullanmış olduğum U600'den sonra G810 bayaa bi hantal kalır orası öyle ama almışken wifi, optik zoom falan da olsun diyorum ama fiyatı da yüksek olur tabii. Gelince karar veririm artık.
Daha avrupada bile cikmadi daha once aciklanan tarih nisan ortalari ama nisan sonunu bulabilir su durumdada TR ye garantili olarak yaz aylarinda gelir , spot olarak mayis ortalarinda bulunabilir belki.Tahminen ortalama 900ytl fiyattan cikacagini dusunursek anca sene sonunda alinabilir bir fiyata duser kanimca.
zaten ilk versiyonları almak pek akıllıca değil.telefon bir piyasaya çıksın kullanılmaya başlansın, o zamanartı-eksi özellikleri daha objektif bir şekilde görebiliriz.Yazılımdan kaynaklanan sorunlar varsa ilk versiyonlarda vardır.
o yüzden telefonun piyasaya çıktıktan sonra acele etmeyip kullanıcıların cihazla ilgili yorumlarını dinleyip ona göre alınmalı bence