kapama tusunu da dokunmatik yapmıslar sanırım..silme tusu kızağın içine alınmış...bence bu samsung artık sadece şıklığa bakıyor kullanışlılığı ikinci plana atıyor
ilk bakışta pekte dikkat çekici gelmemişti bana, ama ayrıntılar görülmeye başladıkça Samsungun neden büyük puntolarla ve oldukça iddialı bir biçimde barcelonada renklide sayılabilecek bir soul tanıtımı yaptığı daha iyi anlamaya başladım sanırım, yanılmıyorsam böyle tanıtımlardan biride d900 için olmuştu hem yılın telefonu seçildi hemde hatırı sayılır bir müşteri kitlesiyle buluştu souldada benzer şeyler neden olmasın diye düşünmüyorda değilim, zamanla belli olur tabi. Soul modelinin, g600 tarzında en az onun kadar malzemesi kaliteli ondan daha kibar, yazılımıda paralel yönde ve bazı yeniliklerle karşımıza çıkacağını düşünüyorum, Özellik anlamında oldukça iyi gözüküyor, genelde düşünülen hemen herşey var, g600 ün performansınında iyi olduğu düşünüldüğünde bu modelin bir adım daha ilerde olacağını sanıyorum, ayrıca çok ilgi çeken foto konusundada, ilk fotolarına baktığımızda, örnek bir modelle çekilmesine rağmen 5mp lik bir cep telefonu kriterine göre benim görüşüm mükemmele yakın derecede başarılı bir foto kalitesinin olduğu yönünde, hem kibar karizmatik kullanışlı bir tel kullanmak isteyenlerler için hemde cep telefonuyla foto çekmeyi sevenler için, piyasa çıktığında diğer modellerin yanında önemli anlamda bir alternatif olabileceğini sanıyorum, tabi bana göre...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Şubat 2008; 0:28:31 >
silme tusu kızağın içine alınmış...bence bu samsung artık sadece şıklığa bakıyor kullanışlılığı ikinci plana atıyor
silme tuşunun içerde olması,kullanışlığını artırır gibi geliyor bana...
metin yazarken evet kullanışlı olur..ama benim dediğim kızağı açmadan galeriden vs silme işlemi yapmak filandı...gerçi çok ayrıntı ve sırf eksik nokta bulmak için yapılan bi yorummus gibi ama olsun eski modellere göre bazı ayrıntı eksiklikler düzeltildiyse 1 numara telefon olur...ama sanmıyorum kesin eksik bir yönü olucaktır yine