Şimdi Ara

İNSPİRE 4400 MÜ X-530 MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkiler hangisi daha iyidir ? aralarında bariz fark varmıdır

• Teki 5.1 diğeri 4.1... Mutlaka bariz fark var. Film keyfini inspirela yaşayamazsın. Ben x530 daha iyidir derim. 5.1 olduğundan değil, f/p oranının iyi oluşundan dolayı
  • örneğin nesi iyi hocam banada 4400 iyi dediler bassları daha ıyıymıs
  • allah aşkına karşılaştırdığın ürüne baksana biraz araştır x530 tabikidee.. sadece ben söylemiyorum sokaktaki adam bile bilir x530 un daha iyi olduğunu
  • Merhaba arkadaşım inpaire 4400'üm vardı 3 sene falan kullandım. Güzel bir hoparlördü ben aldıgım zamanlarda. Ama bası çok zayıf ses çok net değil. Bu yüzden dolayı sattım. Bana kalırsa inpaire 4400 alma derim. x-530'u kullanmadım ama forumda kullanıp yorum yazanlar var onları dikkate al. Bide genel olarak özelliklerine bakıldıgında x-530 çook üstün 4400'den.
  • hocam haklısınızda banade bır arkadas creatıvelerın bassı logtechlerden kat kat ustundur dedı ondan sordum acaba dogrumu
  • HOCAM X-530 KULLANIYORUM ARKADAŞIM CREATİVE T6060 KULLANIYOR. HEMEN YAN ODAMDA O DA KEŞKE X-530 ALSAYDIM DİYO BANA VALLA. BU KADAR SÖYLİYİM SANA... KALİTELİ SES İSTİYOSAN ŞAŞMA DERİM. LOGİTECH GERÇEKTEN SES KALİTESİNDE CREATİVE İ GEÇMİŞ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en basitinden sub woofer sürücülerine bak hangisi büyükse o daha iyi bas üretir.

CREATIVE INSPIRE 4400 4+1 HOPARLÖR

* Marka: CREATIVE
    * INSPIRE 4.1 - 4400
    * 1 Subwoofer, 4 Satellite
    * Satellite : 6 Watt RMS 4 kanal
    Subwoofer : 17 W RMS
    Frekans Response : 40 Hz.-20 Khz.
    SNR >75 Db.
    * Boyutlar :
    Satellite lar : 8.7 cm, 9.5 cm., 9.5 cm.
    Subwoofer : 21.1 cm., 19.2 cm., 21.1 cm.
    sub woofer sürücüsü 5.25"(inç)

# Marka:LOGITECH
    # Ürün:X-530 70W 5.1 HOPARLÖR
    # Ürün Kodu:LOGI.SPK.X530.1
    # Üretici Kodu:X530 (970114-0914)
    # Toplam Güç:70 Watt (RMS)
    # Bileşen Sayısı:5x Uydu(45W), 1x Subwoofer(25W)
    # Ölçüler:Uydu: 2.5"x8x3", subwoofer: 6"x9x9.25"
    # Gerekli Sistem:5.1 kanal ses kartı
    # Özellikler:FDD2 Ses teknolojisi ile daha kaliteli ses
    # Duvara monte edilebilir tasarım
    # Kulaklık girişi
    sub woofer sürücüsü 5.25"(inç)
    iki siteminde woofer sürücüleri aynı boyutta. Ama birisi 25 watt birisi 17 watt tabi karar sizin....

• peki hocalar bana arkadas sunu dedı xfi ses kartları ile 4400 cosuyormus logıtech x 530 ve 540 lar ıse sesı boguyormus ve cokd erın bassla seslerın kalıtesını bozuyormus dogrumdur
  • büyük bir kesimce bas yönünden logitech creative ye göre baya bir üstündür.forumu şole bir gezersen karşilaştirmaları çok rahat görebilirsin.ve bence de logitech al kaliteyi hisset derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcie

peki hocalar bana arkadas sunu dedı xfi ses kartları ile 4400 cosuyormus logıtech x 530 ve 540 lar ıse sesı boguyormus ve cokd erın bassla seslerın kalıtesını bozuyormus dogrumdur

Arkadaşın fazla emin konuşmuş bence. Inspire 4400'ü mü var yoksa?
  • x-530 al tabikide..bende var tavsiye ederim..ama satcam ben z-5500 sevdası depreşti son günlerde..2.el düşünürsen konuşabiliriz..neticede 1 yıllık çizik dahi yok garantili vatan dan..
  • kaça verırsın hoca )) bende jazz speaker var benım korkum creatıcve ses kartı kendı hoparlorloru ıle uyumlu calısıp en buyuk rakıpı logıtechte kalıtelı calısmaması
  • Bence X-540 al. Sonuçta X-530'dan daha yeni ve daha iyi bir set. Kumanda ve Matrix modu gibi artılarıda var.

Tabi cazip fiyata 2.el X-530 da çok iyi olur.

Birde arkadaşına söyle fazla sallamasın.
  • x 540 artık piyasada yok olsa alırım. 2. el x530 unuda kım satar kı
  • quote:

x 540 artık piyasada yok olsa alırım. 2. el x530 unuda kım satar kı

X540 ın piyasada olmadıgını nerden çıkardınız?

X540 zaten yeni bir sistem (yazın çıkmıştı galiba) ve piyasada satılıyor. X530 daha eski onu bulmak daha zor olabilir.
  • hcao x540 ın stokta oldugu bır fırma gosterırsen sevınırırım ama yok
  • quote:

hcao x540 ın stokta oldugu bır fırma gosterırsen sevınırırım ama yok

Aslında doğru söylüyorsun X540 sistemde stok sıkıntısı var galiba. Gerçi ben 2 hafta önce aldım Teknosa'dan (kazım yedim biraz ama).

Bende internette hiçbir yerde bulamamıştım. Ama Teknofiyat'da arattığımda stokda olan yerler buldum bir incele..

http://www.teknofiyat.com/?search=Logitech+X540&altlimit=&ustlimit=

Sanal Marketim, Koçpa, Nova Bilgisayar stoklarında görünüyor ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 9 Şubat 2008; 14:16:42 >

• pekı 530 ile 540 arasında ses kalıte farkı varmı ? bu arada kocpada x540-x530 sıyor ne sacama bırsey hangı urunu sattıkları bellı degıl
  • quote:

pekı 530 ile 540 arasında ses kalıte farkı varmı ? bu arada kocpada x540-x530 sıyor ne sacama bırsey hangı urunu sattıkları bellı degıl

Ses kalite farkı yoktur büyük ihtimal. X530 kullanmadım ama X540 dan çok memnunum.

Bassları çok etkili. Ayrıca kumandası da var ve Matrix Modu var filmlerde falan bu mod ile çok iyi ses alınıyor.

Ayrıca ses kartı konusunda hiçbir şüphen olmasın. Creative ses kartları ile X540 çok iyi anlaşırlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.