Arkadaşlar bu konu ne kadar da isptalansa da testler ve kullanıcı görüşleri de olsa yabancı forumlarda dahil, inanmak istemeyen inanmayacaktır bende olmuyor benimki şu marka gibi bahaneler her zaman var bu kullanıcılarda, bu durum bana galieo galilei 'in dünya dönüyor dedikten sonra klisenin ona inanması ve onu yargılmasını hatırlattı galileo dediklerini yalanladı ama şöle dedi ben inkar etsem de dünya yine dönüyor
+1 x-bit,guru gibi forumları araştırdım hiç bi yerde bu tür absürd konular yoktur.
Sizin esas ya da eski kullanıcı isminiz nedir?
Bana karşı bir durumunuz mu var?
Ya açtığım konulara ve iletilerime cevaben bir şey yazmayacaksınız, ya da kendinize düzen vereceksiniz.
Haddinizi bilin.
9800 GTX'inizi de alın. Ben ne yapayım, 9800 GTX'i çok seviyorsanız, bağlanmışsanız, fanatiğiyseniz? Başka yerde tatmin edin kendinizi. Burası yanlış yer, sizin gibiler için.
Forumda olmak, çok iyi. Diyeceklerimi iki kez düşünebiliyorum.
Normâlde olsa, küfrü basmıştım bile.
Kimse burada yabancı forum muhabbeti yapmaya da kalkmasın. O forumları üstün görmüyorum, neyden bahsettikleri de umrumda değil.
Kartların sorunlarını göremeyenler, bir şeyden anlamıyordur. Konu açıp açmadıkları, beni ilgilendirmiyor.
Sizi ilgilendiriyorsa, görüşünüz içinizde kalsın.
@mj_pelit
Size cevap vermek de hata olmuş, belli ki.
Bellekle ilgili yeni sorularınız olursa, başkalarına yöneltin. Cevap vermem mümkün değil, sizin gibi kişilere.
Bellek meselesiyle ilgilenen başka kullanıcılar da mevcut. Sorularınız yanıt bulur.
quote:
Piyasa fiyatlarını düşürmek gibi bir amacı olsa bu kartları kullanmazdı düşse zaten iki tane nvidia sahibi olduğu için işine gelmez
Üç tane, hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 6 Mayıs 2008; 11:59:22 >
peki duğer hocam bu bellek yönetimi sorunu palit 8800gt super +1gb lığından da meydana gelir mi ? Bende tam bu kartı alamayı pilanlarken bi de bu çıktı hadi bana kolay gelsin
Ya açtığım konulara ve iletilerime cevaben bir şey yazmayacaksınız, ya da kendinize düzen vereceksiniz.
Haddinizi bilin.
9800 GTX'inizi de alın. Ben ne yapayım, 9800 GTX'i çok seviyorsanız, bağlanmışsanız, fanatiğiyseniz? Başka yerde tatmin edin kendinizi. Burası yanlış yer, sizin gibiler için.
Forumda olmak, çok iyi. Diyeceklerimi iki kez düşünebiliyorum.
Normâlde olsa, küfrü basmıştım bile.
çok bilinçli her konuda bilgin, en iyisi bilen ve yapan gibi takılan birinin aslında şu mesajdaki gibi dengesiz biri olduğundan hiç şüphem yoktu.
peki duğer hocam bu bellek yönetimi sorunu palit 8800gt super +1gb lığından da meydana gelir mi ? Bende tam bu kartı alamayı pilanlarken bi de bu çıktı hadi bana kolay gelsin
1gb 8800gt de bellek sorunu yoktur. Çoğu oyunda 512 mb 8800gt harika sonuç veriyor ancak AA açarsanız başarımı düşürebilir. 1gb 8800gt de yeterli ram miktarı mevcut olduğundan 1280x1024 de hiçbir sorun çıkarmaz. Crysisde AA açamazsınız tabi ama takılmalar olmaz.
AA= Anti-aliasing= Köşe yumuşatma ayarı.
1gb 8800gt de bellek sorunu yoktur. Çoğu oyunda 512 mb 8800gt harika sonuç veriyor ancak AA açarsanız başarımı düşürebilir. 1gb 8800gt de yeterli ram miktarı mevcut olduğundan 1280x1024 de hiçbir sorun çıkarmaz. Crysisde AA açamazsınız tabi ama takılmalar olmaz.
AA= Anti-aliasing= Köşe yumuşatma ayarı.
Ben de 8800gt 1gb almayı düşünüyorum. uzun süre kullanmak istiyorum. umarın böyle sorunlar olmaz bu kartta.
|| Intel® Core™2 Quad Q9300 2.5 Ghz || Sapphire ATI Radeon HD4870 RV770XT 512MB GDDR5 || ASUS P5Q IP45 Pro || Corsair T2X4096-8500C5D 2x2 GB 1066MHz DDR2 Dominator F || Samsung 250gb Sata2 HDD || TAGAN 2 FORCE 800W PSU || Philips 190X7FB 19'' LCD || USR 9113 4 Port Wireless Modem || 250gb WD 2.5" Ex HDD || DELL Latitude D600 Notebook || Logitech Momo Racing Wheel || Nokia 3250 || SeriaL KilleR MSW
neverwinter nights 2 de full ayarlarda bariz kasılıyor (hatta nerdeyse kare atlıyor) alt tab la normale dönüyor. bence en net bu oyunda görülüyor sorun
arkadaslar ben çözümü 8800gt 1gb da da görmüyorum çünkü 1 yıl sonra bellek yetse bile çözünğrlük yetmeyecek.bu yüzden bukadar verilmesini dogru bulmuyorum.ben 3870 cf li bir sistem den yanayım.. ama tabiki düşünceler degisiyor ne olur bilemicem
arkadaslar ben çözümü 8800gt 1gb da da görmüyorum çünkü 1 yıl sonra bellek yetse bile çözünğrlük yetmeyecek.bu yüzden bukadar verilmesini dogru bulmuyorum.ben 3870 cf li bir sistem den yanayım.. ama tabiki düşünceler degisiyor ne olur bilemicem
ama yüksek çözünürlüklerde oynuyorsan zaten iyi bir bilgisayarın var demektir,verilir para 1gb 8800gt için.
valla ; forumda adam akıllı bilgi paylasımı yapan , 3-5 kisiden biri olarak bence Tuger sonuna kadar saygıyı hakediyor , kimse elindeki - bu ekran kartı olsun ya da başka değerli bir eşya olsun - kötülenmesini , hatalı çıkmasını istemez , önemli olan konuya objektif açıdan yaklaşabilmektir.
genelde - hariçten - yazmak yerine , forumu okuyup bilgilenmek için kullanan benim gibi arkadaşlarada , böyle gereksiz tartışmalarla sayfaları doldurarak haksızlık ediyorsunuz.
Not: son zamanlarda , forumda her konuda bir geyik muhabbeti aldı başını gidiyor , kaç tane bilgili adam var ki zaten orası da muamma , artık eskisi kadar zevk alamıyorum forumdaki yazılardan, ne de olsa her muhabbette Kahrolsun Ati , Kahrolsun Nvidia , Amd 'nün ç.kü intelden büyükmüş , intel çok pis kafa atarmış .. Lütfen gereksiz yazacaksak hiç yazmayalım.
Not 2: benim (-bizim-) gibi yazılımla yatıp , yazılımla kalkan insanlar için, donanim forumlarında bilgilerini cömertçe paylaşan arkadaşlara da teşekkürü borç biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Byakuya21
quote:
Orjinalden alıntı: DsgnrYgt
quote:
çok bilinçli her konuda bilgin, en iyisi bilen ve yapan gibi takılan birinin aslında şu mesajdaki gibi dengesiz biri olduğundan hiç şüphem yoktu.
Benimde senin beyninin olup olmadığı hakkında şüphelerim var.
senin gibi yalakaların oltaya atlamasına gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4timer -- 12 Mayıs 2008; 4:12:58 >
Tuğer yakında nvidia ya seni kadroya dahil edecek ya da faili meçhule gidecek(Allah korusun mübalağa ediyorum tabi) gibisin Cidden bu konu hakkındaki bilgi birikimin yabana atılacak gibi değil artık. Her yeni çıkan seride testlerini okumak, takip etmek artık bir gereklilik oldu