baskalarinin koyacagi ati ss leri bu sorunu anlamaya yetmeyecektir neden diceksiniz goruldugu gibi bazi gt kullananlarda kendi denemelerinde bu olayla karsilasmadiklarini soyluyorlar sahsen bende 8800 gt ile bu oyunu bitirdim ama bende bir sorunla karsilasmamistim zaten tweak ile xp de very high da bitirmistim
tuğer bence sen kesinlikle bir ati karti temin etmelisin bir sekilde
3870'le limanda denedim. olabildiğince zorlamaya çalıştım. grafik belleği 420mb üzerine çıkmadı nedense fakat sistem belleği 1900'ün altına hiç inmedi. ati kartlar sanırım sistem belleğini daha çok kullanıyor. genel anlamda nvidia'dan geri kalma sebeblerinden biri olabilir bu...
bi dünya ss aldım; eklemek isterdim fakat riva tuner göstergelerini ss'lere dahil etmemişim...
2XAA ve 16x AF ile deneyin bir de.
öyle yapınca ati zaten direk çakılıyor. bu durumda sorunun bellekten kaynaklandığını anlamak zor olur. yinede deniyorum...
şeyinizden element uydurmayınız efendim. 1680x1050 herşey high noaa tahmini 2 saat oynanış süresi ile tamam fps yada bellek ölçen program yoktu ama rahatsız edici bir yavaşlık veya takılma olmadı. bu sorun bence yok en azından gt de yok
Yazmayım yazmayım diyorum ama tutamadım kendimi. Arkadaşım şu konudaki mesajları baştan sona okudun mu böyle bir mesaj yazıyorsun? Cidden sadece bunu merak ediyorum.
şeyinizden element uydurmayınız efendim. 1680x1050 herşey high noaa tahmini 2 saat oynanış süresi ile tamam fps yada bellek ölçen program yoktu ama rahatsız edici bir yavaşlık veya takılma olmadı. bu sorun bence yok en azından gt de yok
ya allah aşkına şu yazıyı üşenmeyinde okuyun başlığa bakıp saçma sapan bişeyler yazmayın!
tkrar söylüyorum istediğin kara uzun oyna ister saatler ister günler ekran kartı belleği 500mb ı geçince oluyo bu problem daha hala 2 saat oynadım olmadı öle bişey diyosunuz!
bellek ölçen program bile yokken, oynanış sırasında kaç mb kullanıldığını bilmeden nasıl yorum yapabiliyosunuz hayret!
bu forumda artık cidden bişeyleri paylaşmak izlenimleri yazmak gereksizleşti. bu tür şeyler için zamanlarını harcayan arkaşalara yazık, üzülüyorum...
test sistemi ve çözünürlüğüm aynı...(1680x1050)
daha önceden 512lik ekran kartı hafızamın 320sinden açılan oyun busefer 430gibi açıldı.. 500ü geçmeside çok uzun sürmedi...performansta çok büyük bir kayıp yine gözlemlemedim, herhangi bir saçmalama grafiklerde aptallaşma kesinlikle olmadı 640mb bellek kullanıldığı halde.... ama yaklaşık yarım saat gibi bir süre içerisinde ss lerdende görüleceği gibi alt tab yapıp oyuna girdiğimde yaklaşık %15lik frame artışı oldu...
yorumuma gelince atilerdede benzer ayarlarda benzer sonuçlar çıkacağını düşünüyorum....sonuçta birazda oyunlarla alakalı gibi geliyor bu bana...
testi tekrarladım... gözümden kaçan eksiklikleri açtım hatta arttırarak...
8xdeğil 16x yaptım af'yi..aa2x açık(sadece bu oyun içinden yapıldı) birde trilinear optimizationı açık bıraktım nforce üzerinden
daha önceden 512lik ekran kartı hafızamın 320sinden açılan oyun busefer 430gibi açıldı.. 500ü geçmeside çok uzun sürmedi...performansta çok büyük bir kayıp yine gözlemlemedim, herhangi bir saçmalama grafiklerde aptallaşma kesinlikle olmadı 640mb bellek kullanıldığı halde.... ama yaklaşık yarım saat gibi bir süre içerisinde ss lerdende görüleceği gibi alt tab yapıp oyuna girdiğimde yaklaşık %15lik frame artışı oldu...
yorumuma gelince atilerdede benzer ayarlarda benzer sonuçlar çıkacağını düşünüyorum....sonuçta birazda oyunlarla alakalı gibi geliyor bu bana...
testi tekrarladım... gözümden kaçan eksiklikleri açtım hatta arttırarak...
8xdeğil 16x yaptım af'yi..aa2x açık(sadece bu oyun içinden yapıldı) birde trilinear optimizationı açık bıraktım nforce üzerinden