Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Stratejiye Yeni Başlayanlar, Tavsiye Arayanlar Buraya..!! | | Taktik & Bilgi Alışverişi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Strateji >> Cevap: Stratejiye Yeni Başlayanlar, Tavsiye Arayanlar Buraya..!! | | Taktik & Bilgi Alışverişi Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
F@RG3R

3 Eylül 2008; 21:34:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hmmm empire earth2 diyosun yani..iyi bakalım inslh begenirim saol tavsiye icin..bi strateji manyağı olarak onları denememiştim 2 ve 3ü

Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder ,Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin..!

\\\\\DH KAN BANKASI/////

∫ ∫ DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası∫ ∫
Voilet

3 Eylül 2008; 23:52:06 

quote:

Orjinalden alıntı: F@RG3R

Hmmm empire earth2 diyosun yani..iyi bakalım inslh begenirim saol tavsiye icin..bi strateji manyağı olarak onları denememiştim 2 ve 3ü

3. oyunu güzel değil çünki yaratıklar falan la savaşıyorsun saçma geldi bana oyunu aldığıma pişman oldum 1 ve 2 oyunlar gerçekten çok güzel

The Four Horsemen
essmt
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

4 Eylül 2008; 2:20:42 

GeoPolitical Simulator 2008 oyunu hiç oynayan var mı nasıl bişey dir acep 14 part indirmeye değer mi?
cmei19

6 Eylül 2008; 16:46:56 

kardeş ben sana age of empıres 3 ü öneririm

Jansay

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Eylül 2008; 12:42:25 

quote:

Orjinalden alıntı: cmei19

kardeş ben sana age of empıres 3 ü öneririm

yanlış anlamadıysam sen bunu F@RG3R arkadaşa öneriyorsun.

Adam tank, füze, uçak, robotlarla savaşmak istiyor yaw.

bugün Anno 1701'i alıcam bakalım nasıl bir oyunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 8 Eylül 2008; 12:40:24 >

http://tarihasan.blogspot.com
dmc 12

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Eylül 2008; 13:13:23 

faces of war tek kelimeyle mükemmel

Mr.Pink ,Mr.White ,Mr.Brown, Mr.Orange ,Mr.Blonde ,Mr.Blue
obyilmaz

10 Eylül 2008; 18:15:00 

arkadaşlar bir çok strateji oyunu denedim ama istediğimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. şöyle bir strateji oyunu arıyorum. zaman 2. dünya savaşı ile günümüz arası gibi olsun ancak kendimi komutan gibi hissetmek istiyorum. yani yamaçlara iyi şekilde mevzilendirdiğim askerlerim karşıki tepeye konuşlandırdığım obüs toplarım filan olsun. yani meydan savaşı filan yapayım. total war ın biraz gelişmişi vade günümüz versiyonu olabir. umarım anlatabilmişimdir. TEŞEKKÜR EDERİM

e7200 - palit 9600gt - gigabayt ds3 rev 2.1 - 2*1 gb corsair rem cl4 - rc690 - seagate 250 gb hdd
I m Gone

13 Eylül 2008; 1:59:32 

Age Of Empires

Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder ,Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin..!
p1nwul

13 Eylül 2008; 15:45:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Knight of Merchants derim ve üzerine basa basa yinelerim. Gerçi 98 (civarı) tabanlı bir oyunu şuan oynamaya kalkarsanız ufaktan soğumalar yaşarsınız. Tabii bir de KKND vardı bir zamanlar. Lan hep takıldım geçmişe iyi mi?

Hep derim abi ''ne varsa eskilerde var'' diye. Şimdiye bakıyorumda, adam direk yakın zaman teknolojisiyle çıkan bir stratejiyi alıyor, ondan sonra ben stratejistim diye ahkam kesiyor. Güzeldi lan zamane oyunları; ilklerdi, teklerdi, bulması da kimi zaman güçtü.

Edit
Var mı aranızda eskiye takılıp kalan?

eskiye takılmak, şu zamanda az biraz zor

Ama bazen insan ister istemez eskileri özlüyor. Mesela Age of 3'ü beğenmeyenler napıyor? Conquerors oynuyor ve eskiye dönük kalıyor. Buradan da bir faktör var.

Eski, ne kadar güzel olursa olsun eskidir. Bu ne yazıkki böyle. Yani Caesar V'i oynadıktan sonra da insanın canı Caesar I oynamak istemiyor Buna; attan inip eşşeğe binmek diyoruz Başka bir örnek: Age of Empires I oyunu 1993 yılının en iyi oyunu seçildi. Evet! Ama o kadar dandikki, o kadar kontrolleri zorki. O yüzden onu oynayan filan kalmadı artık. Düşün, bütün türler arasında en iyi seçilen bir oyun 99 yılında yerini 2.'sine bıraktı ve yüzüne bile bakmamışlardır. Yılın en iyi oyunu olsada eskiyor be hacım

Yoo Ben Haala oynuyorum AoE1 i Ayrıca bence AoE2 den cok daha zevkli
Ama Rise Of Nations:Thrones And Patriots u Tek geçerim

barcan

13 Eylül 2008; 19:25:12 

stronghold 2 bende var ancak bi bölümde bir hata oluyo ve düşmana saldıramıyorum ve düşmanda bana saldıramıyo.Bende sinirlendim sildim oyunu ama bayada gitmiştim

Cod 4 oyuncu adı:crazygamers
Cod 2 oyuncu adı:Srg.Baris
IamBadGuy

14 Eylül 2008; 13:24:05 

Hearts Of iron 2 de strateji lazım!!Pm den ulaşın bana.

Nargilenin dumanına benzer hayallerim sadece beni zehirler ve uçup gider..
IamBadGuy

14 Eylül 2008; 13:26:20 

Off ne kadar zor Hearts of iron güzel fakat baya zor.

Nargilenin dumanına benzer hayallerim sadece beni zehirler ve uçup gider..
Jansay

14 Eylül 2008; 15:30:17 

quote:

Orjinalden alıntı: p1nwul

quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Knight of Merchants derim ve üzerine basa basa yinelerim. Gerçi 98 (civarı) tabanlı bir oyunu şuan oynamaya kalkarsanız ufaktan soğumalar yaşarsınız. Tabii bir de KKND vardı bir zamanlar. Lan hep takıldım geçmişe iyi mi?

Hep derim abi ''ne varsa eskilerde var'' diye. Şimdiye bakıyorumda, adam direk yakın zaman teknolojisiyle çıkan bir stratejiyi alıyor, ondan sonra ben stratejistim diye ahkam kesiyor. Güzeldi lan zamane oyunları; ilklerdi, teklerdi, bulması da kimi zaman güçtü.

Edit
Var mı aranızda eskiye takılıp kalan?

eskiye takılmak, şu zamanda az biraz zor

Ama bazen insan ister istemez eskileri özlüyor. Mesela Age of 3'ü beğenmeyenler napıyor? Conquerors oynuyor ve eskiye dönük kalıyor. Buradan da bir faktör var.

Eski, ne kadar güzel olursa olsun eskidir. Bu ne yazıkki böyle. Yani Caesar V'i oynadıktan sonra da insanın canı Caesar I oynamak istemiyor Buna; attan inip eşşeğe binmek diyoruz Başka bir örnek: Age of Empires I oyunu 1993 yılının en iyi oyunu seçildi. Evet! Ama o kadar dandikki, o kadar kontrolleri zorki. O yüzden onu oynayan filan kalmadı artık. Düşün, bütün türler arasında en iyi seçilen bir oyun 99 yılında yerini 2.'sine bıraktı ve yüzüne bile bakmamışlardır. Yılın en iyi oyunu olsada eskiyor be hacım

Yoo Ben Haala oynuyorum AoE1 i Ayrıca bence AoE2 den cok daha zevkli
Ama Rise Of Nations:Thrones And Patriots u Tek geçerim

ovv öle mi pardon yaw arkadaş.

http://tarihasan.blogspot.com
Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Strateji >> Cevap: Stratejiye Yeni Başlayanlar, Tavsiye Arayanlar Buraya..!! | | Taktik & Bilgi Alışverişi Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Buraya git: