Şimdi Ara

INCA nasil bi markadir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadas lar bu modem iyimidir bu modemi 2 bilgisayar kulancak

4 port olayi nedir 4 tane eterhnet girişimi var acaba aydinlatir saniz sevinirim pek bi bilgim yok
    kablosuz modem dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharko -- 7 Şubat 2008; 18:18:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

arkadas lar bu modem iyimidir bu modemi 2 bilgisayar kulancak

4 port olayi nedir 4 tane eterhnet girişimi var acaba aydinlatir saniz sevinirim pek bi bilgim yok
    kablosuz modem dusunmuyorum

Inca, Türkiye'deki bir Bilgisayar Şiretinin (galiba Pasifik Bilgisayar olacaktı...) Uzakdoğuda fason olarak ürettirdiği bir modemdir. Biliyorsanız, aynı marka ile LCD Monitorlar ve sair donanım da ürettiriliyor. Bence "modem" olarak pek başarılı bir modem değil. Eğer kablolu ve 4 portlu bir modem alacak iseniz ve bütçeniz de elveriyorsa AirTies RT-111 alınız. Oldukça büyük (adeta tuğlamsı) olmasına karşın USR-9107 de gayet iyi bir modemdir. Piyasada başka markaların da da bu tür modemleri var. Ama Inca en son tercihlerinizden olsun...

• inca marka bir modem şu an karşımda yarın servise gönderilmek için duruyo 2 ayda bir arızalandı aldım 2 ay kullandım gönderdim geldi 2 ay daha kullandım yarın yine göndercem tüm ürünleri mi böledir bilmiyorum.şimdi bir modem alıcam bunu göndersemde zırt pırt bozuluyo şu an ben de bi modem arıyorum inca benden uzak dursun modem konusunda..pasifik billgisayara gelince bilemiyorum yani yapıyolar ama garanti belgesi bile istemiyolar yok yok gerek yok diolar telde de öle ben kafalarına göre takılıyolarmış gibi geldi
  • bu modemlerin telefon destek hattı dışında neredeyse hiçbirşeyleri yok. ne firmware olayı ne de başka birşey. modemin konsol ayarları da üst düzeyde kullanıcı olmayan birisinin kafasını karıştıracak düzeyde. 2 hafta sorunsuz düzeyde bağlanıp, birgün IP alamama gibi bir problemle telekomla cebelleşmeye başlattı beni sonunda geri yolladım. alırken airties veya inca seçeneği sunulmuştu bana airties'ı seçmediğime pişmanım. bana kalırsa Airties seçin modem olarak, Telekom'un bu modemleri kullanıcılara vermesinin nedeni; Airties modemler meksika da üretiliyor ve Türkiye'nin telefon hattı ve elektirik düzenine göre uyumluluk göstermekteler. diğer çoğu modemin bağlantı kopmaları ayar sıfırlanmaları vs. gibi durumlar (örn; usr9110) sırf Türkiye'de ki telefon hatlarının düzensizliğinden kaynaklanmakta..
  • Benim bildiğim kadarıyla pek iyi bir marka değil sık sık arızalanıyor
  • Ben çok uzun kullandım bir problem yaşamadım. Chipseti iyi ve çok ayar tercihiniz var. Bir modemden bekleneninden fazlası var yeterki ayarların nasıl olduğunu bilin. Teknik servisi aradığınızda her türlü desteği alabiliyorsunuz...
  • Benim inca 3 ay içinde bozuldu, sinirlendiğim için eski GEEK' ile bir müddet idare ettikten sonra başka bir modem aldım bu arada şimdi inca tamirde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.