HP iPAQ 514 Voice Messenger çin malı her yerinde yazıyor ama orjinal garatili bedava sigorta var sorun yok
Yeni geldi şuan şarj oluyo foğrafları ve bilgilerini eklerim sonra
bu markanın çin malı olmayan varsa fotosunu eklesin
product of CHINA
Türkçe ve ing proğram ve kitapcık detaylı tam destek var.
Çok güzel telefon zarif kibar hafif dokunmatik tuşlar çok kullanışlı.
çok hızlı menü geçişleri var
Sesli konuşan kız bazı komutları sesinizden kabul ediyor.
kız arkadaşınız yoksa bu telefon olacaktır hergün sesini duyabileceğiniz tatlı kız telefonunuzda konuşarak anlaşıyosunuz. türkçe veya ing.
Kurulum CD si ile pc ye kurunca hem kalboldan hem ayarlayın Blouthout dan çok sağlıklı bağlantı kurarak tüm dosya ve belgelere erişim sağlandı veri aktarımı çok iyi
Wiralles modemim olmadığından denemedim.
akşam çektiğim fotoğraflardan ekliyorum:
sabah çekimleri daha net olacaktır sonra eklerim
1024 pixel boyut çekebiliyor 1.3 MP kameranın 2 MP ye yakın iyi olduğu görülüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Şubat 2008; 23:12:36 >
diğer markaların 5.MP foğraflarını inceledim gördümki sadece ebat büyüyor fotoğrafın netlik kalitesi çok değişmiyor
bu durumda 5.MP ile çekilen fotoğraf 4 monitör büyüklüğünü bulur, ama siz bu ebatı nerede kullanacaksınız web sayfasına yüklenmez monitörde görünmez , o büyük ebatı zaten proğramla küçülterek kullanıyoruz öyleyse çokMP ye para vermek istaftır.
1.3 MP bu makinanın kalitesi iyi görünüyor ufak çekimler için yeterlidir.
5.MP cep çekimleri bile en kötü digital foto makinası kadar kaliteli olmuyor ,
ftp desteklediğine göre şuan hostinge ftp girişi yapıyormu deneyen varmı kullanışlı ftp editör lazım buna yardımcı olursanız sevinirim
yeni sistem sürümü yükledim , müzik ses seviyesi bu yüklemeden sonra yüksedi
wi fi yayıncı modem yok bende , bluotout la bağlantı sağladım pc ile ama internete bağlanamadım , GPRS eklenmiş şebeke eklentilerini sildim, kitapcıkda bluotout la internete bağlanmak yer almıyor bluotout la internete bağlanan tarif edebilirmi nasıl bağlanırız.
100 Metrelik bluotout var bunla bağlanabilirmiyiz
kablo ile çok hızlı internet bağlandım.
oldukca anlaşılır sayfalar resimler ve yazılar sitelerde gezilebiliyor
internet ADSL modem çıkışı bağlantınız iyi ise telefon siteleri iyi görüntülüyor
cihaz hakkında bilgi vermeye çalışıyorum ama bilgisayar özelliği kapsamlı olduğu için bu konulara hakim kullanıcı arkadaşların notlarını buraya bekliyorum,
cihaz elinde olup günlerdir benim gibi çözemeyen özellikleri kullanamayanlarda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Şubat 2008; 22:07:23 >
Wi fi modem kullanmadan bilgisayarıma takdığım 4 $ lık bir bluetooth ile internete bağlandım
uzun süre başında durmakdan wi fi yayıncısı sağlığa zararlı olduğundan vede pahalı,
bilgisayarın başından bazen kalkmak gerekebilir, pc yi bırakırsınız kardeşiniz çocuğunuz oyun oynarken siz de ipaq 514 ile pc civarından internet bağlantınızla internet gezinizi işinizi devam ettirebilisiniz
cep de internet geziniz ve yaptıklarınız yazdıklarınız pc de görünmemektedir, sadeve pc den bağlantı sağlamaktadır.
seyyar gezerken uzak mekanlarda da Wi fi yayıncıları vardır onunla bağlanabilirsiniz.
Foto Hp ipaq 514 ile PC internet bağlantısı sağlanmış hali bu iki proğram açık bağlantı boyunca açık bırakılmalıdır :
nasıl bağlandım:
Başlat / ayarlar /bağlantılar / kablosuz yöneticisin den bluetooth bağlantısını aktif hale getirip, Başlat / activeSync yi açıp "bluetooth ile bağlan" seçeneğini seçtikten sonra bağlantı kurar.
ipaq 514 bu şekilde active sync bağlantısı kurduğu zaman internete girmek için herhangi başka bir ayar yapmadan PC deki bağlantıyı tercih ediyor.
gprs ayarlarımı silmiştim , silmedende bu şekilde internete bağlanırmı denedim kontürler uçtu gene sildim . gprs devrede olması cepden gelecek mmsler için lazım olabilirmi bilmiyorum fakat sms ler için şart değil ama interneti kullanmaması lazım bu ikisini birlikte dengeli ayarlamak lazım bu konuda ayarlayabilen yazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 14 Mart 2008; 10:00:14 >
Hayırlı olsun. Birşey merak ediyorum. Bu telefonla wifi üzerinden skype ve msn üzerinden sesli görüşme yapmak mümkün mü? denediniz mi? Denediyseniz tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?
Hedefim şu: Philips'in skype ve msn destekli dect telsiz telefonları var. Bunlardan eve alıp evle cep arasında ücretsiz sesli görüşme yapmayı amaçlıyorum... Böyle birşey mümkün müdür?
msn üzerinden sesli görüşme yapmak mümkün mü? bilemiyorum yazıştım bluotouth üzerinden denedim ilk msn oturum açınca çok bekletti hatta dondu 10 dk sona kapadım açtım msn yi başlattım açıldı normaldi kişi listesini ayrı seçtim sorun yoktu webdeki kadar hızlı değil geldi bana 1 aya kadar yama yapacaklarmış ozaman hızlanır belki
şakir Kingston da sorun yaşadığını söyledi sorun yaşamayan Kingston kullanıcısıda vardı ama
sistem ve proğramların çalışırken microSD kartla ilgisi varmı , yoksa önemi sadece depolamamı ?
en hızlısı aşağıdaki OCZ 150X Secure Digital görünüyor bunu kullanan varmı tavsiyesi nedir ?
hangi hafıza bu cihazda iyi çalışır?
OCZ microSD
En hızlı SD kartı arayanların seçimi : OCZ 150X Secure Digital !
Teknik Özellikler
Kapasite : 2GB - 2048MB Okuma Hızı : 22,5 MB/s Yazma Hızı : 15 MB/s Secure Dijital Standartlarıyla Uyumlu Ömür Boyu Garanti Ürün Kodu : OCZSD150-2GB
66X Veri Aktarım Hızı Rakiplerine göre çok daha yüksek veri aktarım hızı sayesinde hem yüksek kapasiteli video, resim ve müziklerinize çok daha hızlı bir şekilde erişmenize olanak sağlayan OCZ MicroSD kartlar, ilerde farklı mobil cihazlarda da en hızlı şekilde kullanabileceğiniz, geleceğe dönük birer yatırım olacaktır.
SD Adaptörü Cihazla beraber verilen SD adaptörü sayesinde kartınızı SD girişi olan tüm cihazlarınızda da %100 uyumlu şekilde kullanabileceksiniz. Örneğin SD kart kullanan fotoğraf makinenizdeki resimleri telefonunuza aktarmak için OCZ MicroSD kartınızı adaptöründen çıkarıp telefonunuza yerleştirmeniz yeterli!
Yazma-koruma Düğmesi Kilit düğmesini çevirerek, önemli belgelerinizi, resimlerinizi ve müziğinizi koruyabilirsiniz. Önemli dosyalarınızı yanlışlıkla silmek konusunda endişelenmeniz gerekmez.
Teknik Özellikler
Kapasite : 2GB -2048MB Hız: 66X (10MB/sn okuma - 8MB/sn yazma) SD/miniSD/microSD standartlarıyla tam uyumlu Ürün Kodu : OCZMSD2A-2G
Kingston 2 GB Secure Digital Card - Micro SD Birlikte çalışabilir — SD adaptör aracılığıyla SD yuvasıyla ve TransFlash™ etkin cihazlarla Boyutlar — 11mm x 15mm x 1mm Hız Sınıflaması** — 8.8 MB/sn. okuma, 6.5 MB/sn. yazma İşletim Isısı — 0o - 60o C Saklama Isısı — -20o - 85o C Ağırlık — 1.41g
kingston arızalı cıktı bire bir değiştirdim yine olmadı bende adata 2 gb ile değiştirdim mükemmel bir kart aslanoto sen harita kurdunmu kurduysan ayrıntılarını yazarmısın