Ben daha fazlasını bekliyordum genelde insanların lcd kullandığını düşünürsek çoğu kullanıcı için 1680*1050 üst çözünürlüktür 1920*1200 kullanan tüm dünyada bile oran olarak çok azdır. 1680*1050de 8800gts bildiğin geçmiş kartı sanırım 2-3 tane oyunda halbuki boru değil 2 tane GPU diyoruz ve bu tek gpu'ya geçiliyor bence büyük rezillik. Tek sonuca bağlayacağım sürücüler ama atide 2900xt macerasından beri kullanıcılarını kandırıyor sürücü yapcaz diye ben artık inanmıyorum oyüzden. Kısaca bu kart fiyatını asla haketmediğini düşünüyorum ne bu 490ytllik 512mb gtsye geçiliyor aslında fark koyması lazım. Şunu net bir şekilde söyliim ati nvidia'nın 8 Serisi canvarlarına asla dayanamadı ve çok sarsıldı. 9800gtx çıktığında herkes görecek kart nasıl çıkartılırmış diye ve ati'ye 2.rounda %1 şans tanımıyorum artık geçmiş olsun.
Yazılım konusunda bence fazla bısey beklememek lazım bunu bırebır 2900 XT ıle tecrube ettım..Kartın genel performansı bunun bıraz ustune cıkacaktır ama kesınlıkle %30-40 gıbı bır artıs beklemıyorum...Inceleme ıcın tesekkurler. .
ayrıca pclabs incelemesinde de pci express kullanan herhangi bir anakartta 3870 x2 nin çalışacağı söylenmiş. Donanımhaber ise incelemesinde 3870 x2 için crossfire destekli anakart kullanımının zorunluluğundan bahsetti. teknik bilgi olarak yukarıda verdiğim linkler dahilinde konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirmiyiz, yukarıda ki siteler neden SLI destekli anakart kullanmışlar.