Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2 ekran kartı video incelemesi: ATI yine yeniden üst seviye bir e

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2 ekran kartı video incelemesi: ATI yine yeniden üst seviye bir e Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : Speed-Step

Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
losthell

Sisteme Gözat

7 Şubat 2008; 2:42:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben daha fazlasını bekliyordum genelde insanların lcd kullandığını düşünürsek çoğu kullanıcı için 1680*1050 üst çözünürlüktür 1920*1200 kullanan tüm dünyada bile oran olarak çok azdır. 1680*1050de 8800gts bildiğin geçmiş kartı sanırım 2-3 tane oyunda halbuki boru değil 2 tane GPU diyoruz ve bu tek gpu'ya geçiliyor bence büyük rezillik. Tek sonuca bağlayacağım sürücüler ama atide 2900xt macerasından beri kullanıcılarını kandırıyor sürücü yapcaz diye ben artık inanmıyorum oyüzden. Kısaca bu kart fiyatını asla haketmediğini düşünüyorum ne bu 490ytllik 512mb gtsye geçiliyor aslında fark koyması lazım. Şunu net bir şekilde söyliim ati nvidia'nın 8 Serisi canvarlarına asla dayanamadı ve çok sarsıldı. 9800gtx çıktığında herkes görecek kart nasıl çıkartılırmış diye ve ati'ye 2.rounda %1 şans tanımıyorum artık geçmiş olsun.

oldmember

7 Şubat 2008; 2:47:23 

High end kartı bu fiyata aldınızda daha önce beğenmiyorsunuz =)

Gtx afiyatlarını hatırlatırım neyse..

AMD 64 X2 6000 [ZEROtherm Nirvana NV 120 Premium Cpu Cooler] , Gigabyte MA790FX-DQ6 Motherboard , ZOTAC AMP EDITION 8800GT, CRUCIAL BALLISTIX - 2x2 GB DUAL DDR2 800 TRACER LED(red) , CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC ,400GB SATA2 SEAGATE 16 MB SATA2,500 GB SATA2 SEAGATE 32 MB, 500 GB SATA2 SEAGATE 16 MB , 250GB SAMSUNG SATA2 8 MB, NZXT LEXA BLUELINE EDITION, FSP EPSILON 600W PSU ,AG NEOVO 22" LCD, APC BACK-UPS RS , Logitech X-540 5.1

K.A.J

7 Şubat 2008; 2:54:15 

testlerde 8800ultra ve 8800gtx de olsa daha iyi olabilirdi

Bald also Vain

7 Şubat 2008; 3:08:08 

V Modlu Zotac 8800 gts ultra olarak düşünülebilirmi? Bu soruyu Kumandan'a sormak lazım.

demircibu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Şubat 2008; 3:20:28 

inceleme güzel ama gecube daha güzel müthiş vga yapmaya başladı şu atiye ayrıyeten tebrikler
acaba vagnın ısı durumu nedir boşta ve yükte

Şampiyonluk= 6 Maç Seyircisiz + 6 Hafta Hocasız + 6 Yabancısız + 6 Puan Fark + 6 Gol Averajı + 6'ncı Aziz Yıldırım Şampiyonluğu
MAHŞERİN 3 ATLISI:LİNCOLN&BAROS&KEWELL
Kumandan

Sisteme Gözat

7 Şubat 2008; 4:17:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Bald also Vain

V Modlu Zotac 8800 gts ultra olarak düşünülebilirmi? Bu soruyu Kumandan'a sormak lazım.

sayılır, ama bellek miktarı farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 7 Şubat 2008; 4:18:02 >

.
OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Şubat 2008; 4:23:53 

Kumandan
işin içinde beta sürücüler var

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

signomis

7 Şubat 2008; 4:29:00 

Yazılım konusunda bence fazla bısey beklememek lazım bunu bırebır 2900 XT ıle tecrube ettım..Kartın genel performansı bunun bıraz ustune cıkacaktır ama kesınlıkle %30-40 gıbı bır artıs beklemıyorum...Inceleme ıcın tesekkurler. .

|| Kentsfield Q6700 3.900 Mhz || DFI Lanparty LT X48-T2R || 2*2048 Corsair Domınator DDR2 1066 Mhz 5-5-5-15 ||
|| Hıs HD 4870x2 ||Seagate 2x500 GB Raid 0 ||Tagan 700 Watt BZ ||

||Swiftech Apogee GTX Extreme ||Swiftech MCW30 Chipset cooler ||Magicool Extreme IV-480mm Radyatör ||Swiftech MCP655-B Pompa ||Alphacool Cape Coolplex Pro 25 Rez ||4x120mm ACRYAN Blackfire4 UV Led||
Joke®™

7 Şubat 2008; 4:34:59 

teşekkürler video için beklediğimden biraz daha kötü çıktı 3870 X2 fiyatı konusunda bir şey diyemiyeceğim

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." Ufuk KAYAN(ANDREİ) mekanın cennet olsun
k2fg9

7 Şubat 2008; 4:40:28 

Güzel inceleme, güzel kart. GX2 buna aşırı fark atamayacağını söyleyebilirim.(SLI verimliliği ve sanırım kartın soğutması yüzünden.)

Eğer ATI sonraki nesilde X2 kartı çabuk sürerse piyasaya nvidia liderliği kaptırabilir.

º.°
cenova

7 Şubat 2008; 9:25:07 

3870 x2 incelemesinde anakart olarak SLI destekli anakart kullanan incelemeler

http://www.guru3d.com/article/Videocards/490/9/ <=========>nVIDIA nForce 680i SLI (eVGA) anakart kullanılmış
http://www.fpslabs.com/reviews/video/amd-radeon-hd-3870-x2-review/page-4 <=======> Foxconn N68S7AA nForce 680i SLI anakart kullanılmış.

ayrıca pclabs incelemesinde de pci express kullanan herhangi bir anakartta 3870 x2 nin çalışacağı söylenmiş.
Donanımhaber ise incelemesinde 3870 x2 için crossfire destekli anakart kullanımının zorunluluğundan bahsetti.
teknik bilgi olarak yukarıda verdiğim linkler dahilinde konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirmiyiz, yukarıda ki siteler neden SLI destekli anakart kullanmışlar.

Merc4eve

7 Şubat 2008; 10:00:10