Bence her turlu Msi Den iyidir amd tabı zaman gosterecek.dunyada %60 satıs payında artısla ılk sırada atak bakımından..bız kazıklandıysak butun dunya kazıklanıyor.en azından bu da bı tesellı :)
Şaka bı yana kazıklandıgımızı dusunmuyorum tabıı kı :)
Arkadaşlar bende aldım bugün indirimden.Gerçekten güzel bir alet Ama gözüme birşey takıldı ekran kartına 8600GT demişsiniz de bilgisayarın üzerinde 8600 GS yazıyor. T7700 işlemcili olanlar galiba 8600 GT
Arkadaşlar bende aldım bugün indirimden.Gerçekten güzel bir alet Ama gözüme birşey takıldı ekran kartına 8600GT demişsiniz de bilgisayarın üzerinde 8600 GS yazıyor. T7700 işlemcili olanlar galiba 8600 GT
evet aynen öyle bundaki ekran kartı gs olan modelden
Ben de bugün vatandan indirimLe as5920g 602... modeLini aLmış buLunmaktayım fakat aldığım gibi 1. saniyede bi sorunla karşılaştım . . . aleti kutusundan çıkarttım , kabLoLarı adaptöre taktım , adaptörü laptop a taktım , adaptörün diğer ucunu fişe taktım ... şarj olmaya başladı , 10-15 dk geçmeden birden şalterler attı ve şu an adaptörü fişe taktığımda adaptörün üzerindeki yanması gereken şarj ışığı yanmıyor , laptop da doğal olarak şarj olmuyor